МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 38: насладихме й се,но ще я запомним

• 21 089
  • 448
  •   1
Отговори
# 225
И друго се сетих.
Тези сценаристи са много зле. Как можаха да сложат Джавата на сватбата на Ламия. Най- големия й враг. Жената, на която основната цел беше да я съсипе присъстваше на най- щастливият й ден. Това е глупост!

# 226
Анубис, благодаря за рецептата, мноого обичам кекс.
Забравих да ви поздравя преди малко с песента с която свърши филма, просто е невероятна, направо ме разтърсва като я чуя....
Ето варианта с Лейла http://www.youtube.com/watch?v=GVFE5iDulJU
и другия http://www.youtube.com/watch?v=epDXg4r0ISU
 newsm45

# 227
Песента е наистина добре,даже май повече от основната  Thinking

# 228
Тези сценаристи са много зле. Как можаха да сложат Джавата на сватбата на Ламия. Най- големия й враг. Жената, на която основната цел беше да я съсипе присъстваше на най- щастливият й ден. Това е глупост!

Може би така демонстрират, че всичко е приключило, даже и враждите. Но най-вече мисля, че искаха да съберат всички герои в една финална сцена и да покажат кой докъде е стигнал. Добре поне че не ожениха Джавата за Намък, защото щеше да е прекалено нагласено. Това, което мен ме впечатли, е, че не бяха поканили на сватбата Афифе. Все пак е близка роднина, какво като е сестра на Кенан. Джавата поканиха, а Афифе - не. Няма логика.

# 229
  Да ви кажа аз най-много плаках като пееше Лейла, много тежък момент и песента също, едвам се успокоих Tired

# 230
Какво ли не бих дала да се разплача, да ми олекне и да се свърши... Уви!

# 231

Може би така демонстрират, че всичко е приключило, даже и враждите. Но най-вече мисля, че искаха да съберат всички герои в една финална сцена и да покажат кой докъде е стигнал. Добре поне че не ожениха Джавата за Намък, защото щеше да е прекалено нагласено. Това, което мен ме впечатли, е, че не бяха поканили на сватбата Афифе. Все пак е близка роднина, какво като е сестра на Кенан. Джавата поканиха, а Афифе - не. Няма логика.
И освен това сватбата не е само на Ламия.
Джавата и Джемил все пак поддържат контакти и се разбират добре.Пашата и лелята са си сърде4ни приятели.
Така 4е ще се виждат и занапред,а вси4ки конфликти между тях се изпариха.Нямат какво да делят,по_добре е да се държат като нормални хора.

# 232
Плаках през целия филм. В един момент не можех да виждам, защото сълзите ми пречеха. За първи път ми се случва - филм да ми въздейства така. Дори и това, че постоянно си повтарям, че това е само филм, не ми помогна да приема по- спокойно нещата. Прекалено е истински и действителен.

# 233
Цитат
   Бланка, аз си мисля, че нещо съм луднала като Питбулето. Никога не съм плакала на филм, а преди този сериал не съм гледала сапунки  Crazy. Както каза и lacunable, повредиха ни тия турци  Crazy

Някой питаше за Лейла, ето го откъса със случката http://www.youtube.com/watch?v=rzAdJibQ-KY&feature=related

# 234
Цитат
   Бланка, аз си мисля, че нещо съм луднала като Питбулето. Никога не съм плакала на филм, а преди този сериал не съм гледала сапунки  Crazy. Както каза и lacunable, повредиха ни тия турци  Crazy
И аз така! Най-много ми хареса, че докрая не беше ясно всъщност кого ще избере Ламия. Гледах и последната серия на "Сълзи над Босфора" - и там така - чак в последната минута се разбра. Та това държи напежението и интереса. Иначе и аз не гледам сериали много, ама нали бях отпуска и се зарибих. Сега като тръгна на работа - само на нета трябва да разчитам. Определено смятам обаче че турските сериали садоста по-добри от латино сапунките и немските романтични бози!

# 235
Цитат
   Бланка, аз си мисля, че нещо съм луднала като Питбулето.

То има ли някой от тази тема, който да е наред? Вложихме повече емоции и от героите във филма  Laughing Сега ми се ще да се загледам в някой друг сериал - като лекарство, за да се откъсна... Даже засега се въздържам да гледам финала повторно, а и днес съм на работа, така че ще си спестя повторението.
Но истината е, че ми се иска да започнат да го излъчват отначало, както направиха с 1001 нощи. Ще ми е интересно да го изгледам сега, когато знам всичко, да осмисля наново началните серии и пак да ги коментираме заедно, естествено.

# 236
  Бланка, аз го гледах няколко пъти последния епизод и все си рева, вкарала съм се тотално във филма. А мисля и аз да се върна към първите серии, макар че спомена ми от тях е Ламия- все насинена  Sick

# 237
Аз съм за  Peace

Марица,как сърдечни приятели бе,не чу ли ,че той всяка вечер при залез ми предлага брак  Flutter ,а аз още не мога да кажа ДА  Tired Обичам си свободата  Whistling

# 238
Сега ви чета, снощи сърце не ми даде.
Да попитам от днес ли е продължението? И от колко часа

# 239
Сега ви чета, снощи сърце не ми даде.
Да попитам от днес ли е продължението? И от колко часа

Ваньооооооооооооооо!  Laughing Ти не видя ли - вчера пуснах линк към 76 серия - там показват какво е станало с Кенан след изстрела. А Джеми е даже още по-красив. Ама че си и ти!

Хайде, да не го търсиш, виж: http://video.yahoo.com/watch/5810346/15206631

Общи условия

Активация на акаунт