) Аз като типичен Козирог мисля да ви разваля идиличната представа с рисковете на подобно начинание - бебетата са силно изобретателни и подобна близост до камина би била доста опасна
.
)
.
)
.
И сега какво- вместо да го уча на по-големи паузи , аз трябва да му ги намалявам, за да прави по 6 хранения. Надявам се нещата да се наредят скоро, тъй като смятам да го захраня след две седмици, когато ще стане на 5 месеца.
По принцип мислех другата година, но онзи ден разбрах, че братовчедка ми е бременна
Искам тя да е кръстница, пък термина й е 16 април. Тоест другото лято с бебе ще й е само до мен.
.
Дано е криза и отмине за седмица. 

иначе купона беше пълен , хубаво си е човек да се отпусне , много добре ми се отрази.Искам ощеее....., ама нема.

, но пък съвсем сигурно сме пораснали за това време с 1 см-т.е 66 см., поради което му купувам дрешки за 9 месечни или годинка..

..Аз обаче твърдо и упорито му давам само по 90-100мл.,като се надявам останалото да си го набавя от кърмата..за сега наддава добре,така че съм спокойна,че не го уморявам от глад 
За храненето да не говорим,ако не го насилвах едва ли не да яде през три часа имам чувството,че постоянно ще ми виси на гърдата или ще е нагънал шишето..Надявам се да е както казва KayRenn и скоро да отмине,че не се издържа вече
Аз два дни не съм чела и вие пак сте се писали.....
. А относно доктор Киров - за същия от Тина Киркова ли става въпрос? Мисля, че неговия син чакаше бебок. Ако е той сега ще му се обадя да му се накарам
Аз толкова исках да родя нормално, но нали и моята бебка беше седалищно и той ми отказа и ме резна