Отговори
# 180
Добро утро и от нас Hug
Честит 15-ти Септември, пожелавам на учениците много веселба и само 6-ци за радост на мама и тати! smile3529
Сега да се отчета, отложихме Пентаксима, защото сме с хрема иначе сме си добре  Simple Smile, наддали сме 530гр. и 2см и сега сме 6430гр и 63см съвсем в нормата, при положение, че миналия месец бяхме качили 1400гр  Crazy
Днес сме при моята мама и ще обикалям по кафенца със стари приятелки  Whistling
Чао и хубав ден на всички  Heart Eyes

Ей момичета, хайде поне за този поход да се организираме сериозно, аз съм там http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 10:21 от madlena_bg80

# 181
  • Русе
Дубрутру  Hug
Ревльо-ревлев пак ни спретна номерца тази нощ. Първо се събуди в 2 ч. Нарева се, хапна и до 5.30 си поспа. И като наду гайдата, малееее, събуди блока. Пак хапна, пуснах сешоара ( въобще не го прибирам вече, стои в бойна готовност) и историята мълчи какво е станало после. Баща му се оправя с него. Иначе вчера беше много спокоен.

Честита месечинка на момата на Бани!

Честит първи учебен ден !

# 182
  • София
 Честит 15 септември на всички ученици!Да са много ученолюбиви и да придобият много знания и хубави оценки!  bouquet

Честито на бебката на БАНИ!МММ-вкусна почерпка!
Благодарско за кафенцето!
Добре завърнала се на Глъм!
Да се захващам за работа  в къщи, че е лек хаос Blush.

# 183
Добро утро. Мен момата ме събуди с песен в 09.00 и до сега не е спряла Laughing
Честита месечинка на Бани Hug
Честит първи учебен ден на всички настоящи и вече бивши ученици Laughing
Ние след малко отиваме за третия пентаксим и пак ми е едно притеснено, но пък после ще гушкам едно бебе на три дни Hug

И да попитам - ще записвате ли бебчовците на детска кухня или ще готвите. Аз не съм готвачка Blush и мисля да пробваме, но не знам какви са изискванията. Освен, че както вече ми казаха - сме позакъснели Confused Записването ставало веднага след раждането Shocked Но при нас само от едно място доставят и сигурно е нормално.
Опа, спряхме с песните и сигурно готви нещо в пампито Grinning Хайде,  Hug Hug Hug

# 184
Детските кухни по принцип започват от 10-тия месец на бебето, малко странно ми се струва това "записва се веднага след раждането" Crazy. Ако в общинските не може да се запише детето има и частни, които са малко по-скъпи, една от тях свеки я ползва за центъра и е много доволна, готвят разнообразно и вкусно- Ян бибиян.

# 185
Честит първи учебен ден!

Ние след малко потегляме към центъра на разходка, че нашата баба има среща там. Ще бъдем в района на Народния театър. Ако някоя от вас има път натам ще ми е много приятно да се видим. Хубав ден!

# 186
  • София
Нашата кака третокласничка поздравява всички ученици и техните мами.  bouquet Ние с бебора се присъединяваме към поздрава!

Обмислям един зоопарк да направя и да поканя всички желаещи да се присъединят - в петък например - ако е добро времето. Какво ще кажете?

Похода на 26 ми далече. Не съм ви виждала отдавна. Приемам и алтернативни покани зя други места.

# 187
Glum, какво ще кажеш в петък в Южния парк, аз тогава ще имам книжка вече  newsm44, но пък ще трябва да закарам мъжо на работа първо и там ми е по-близо  Wink

# 188
  • Бургас
здравейте, май-чета!

честит празник на мамите, които имат батковци и какички и ги изпращат на училище!

Nijntje - разкошни снимки! Дечицата ти са като снимани в студио - не си представях как изглежда 8-килограмовото ни наборче, но, сега виждам, че това са най-добре разпределените 8 кг  Heart Eyes

Мадленка, аз ще съм в София по това време и ще дойда. Много ще се радвам да се запозная с теб и други мами - може после, ако е хубаво времето, да се разходим и пием по биричка?

хубав ден желая, мамчета!!!

# 189
Здравейте пак.Ние се прибрахме от консултацията-сложиха ни Пентаксима/без да гъкне милата на мама/но после в колата ревна мъничко.За мерките сме 6.000кг.и 64см.Доки каза да слагаме Вигантол и това.Посмя им се и дърпаше на доки слушалката Joy Баткото си дойде с учебниците и сега ще трябва да ги подвързваме ooooh! Слънчев ден от мен.  Nature Sunny

# 190
Честит първи учебен ден на всички, които са ученици или в предучилищна група (моя син примерно е така).   party006

Честити месечинки, на всички бебчета родени на днешната дата от месеца.  newsm32 newsm32 newsm32

Аз да кажа едно мое откритие за приспиване на моето бебче (може и друг да пробва). Та моята беборанка  4470 много бързо ми заспива (за 5 до 10 мин.), като я сложа в люлката й и почна да  я галя по гръбчето и по коремчето.  Peace Това го нацелих, покрай неразположенията й с коремчето. Откакто почнах да я захранвам и все едно запек получи. Не ми беше ходила по голяма 2 дни. А иначе винаги ми е пълнила памперса по време и след кърмене, а понякога и преди. Та сменях по около 10 такива памперса на ден. Даже ми и изпускаха, макар че от памперс до памперс да е минавало максимум 2 часа и половина. А сега ми ги пълнеше само с пиш. Та от там и това откритие.

Лек и усмихнат ден на всички.  Hug

# 191
Здравейте,
и ние днес сме на крак от 5ч.сутринта Crazy нашата третокласничка сън не спала....естественно събуди цялата къща.
Честит 15.09 на всички бъдещи,настоящи и бивши ученици!
Сега цялата и стая е покрита с учебници,подвързии,етикети и какво ли още не.Ще падне голямо подвързване и надписване днес...
Аз да се похваля,вчера купих пюренца на Бебивита,малкия ги хареса много.Отваря уста и чака и как хубаво преглъща,много му се радвам Hug Започнах с оризова каша,но имаше лека борба с преглъщането,явно не му е харесвала...сега все едно цял живот(4 месечен Laughing) все това е ял. Утре ще му дам и тиква,да видим дали ще я хареса.
Айде отивам да надписвам тетрадки,че мене чакат...колкото и углушки да си правя....

# 192
Здравейте момичета. Аз малко поизчезнах след гостито в събота, но сещате се, че се напихме юнашки.  LaughingБеше супер, но Рада както никога както влезе в апартамента, почти веднага ревна и рева, рева, рева. Беше направо... не знаехме вече какво да правим. От хората ли, от обстановката ли?! С Борис се пробвахме на смени да я държим, но нещо и беше станало. За първи път ми се случва такова нещо. Чак със сълзички и хълцане, направо щеше да се прехласне. Не искаше нито да я кърмя, нито да легне на леглото, въпреки, че и бяхме отделили спокойна стая отделно от гостите. Борис реши да ме остави благородно при приятелите и да се приберат двамата.. Е още като я сложи в кошчето за кола и се успокои и умълча, а като ги изпратих долу до колата вече се усмихваше малката разбойничка. Crazy Толкава време без нея ми се случва за първи път от както съм я родила и ми беше мъчно... но в крайна сметка одавих мъката в алкохол Mr. Green Партито беше страхотно, много ми липсваха лудите приятели... Накрая много много не си спомням, как съм се тръшнала до Валя в едната спалня и съм заспала доволно и безпаметно. В неделя пълен реанимейшън... Нищо не можах да свърша, нито на детския празник в Борисовата. Blush
 Сега съм се хванала тука с една дипломна работа, дето съм я обещала от сума време... така че спирам да пиша и се захващам със "Съдебно - почерковата експертиза."

И да се похваля - днес си имаме първолак. Моя племенник Любен навлезе в дебрите на образованието с пълна газ. Каза стихотворение за 15 септември пред цяяяялото училище. Честито на всички ученици, не само първокласници, а от всички възрасти. Да се учат много добре и с радост и любопитство да търсят истината и науката... защото от образованието е много важно. От нас зависи децата ни да са начетени и успешни по нататък в живота. Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 193
Здравейте, мамчета!
Днес е един мноого хубав и слънчев ден! Е сега се прибираме от разходка. По-късно пак излизаме, за да си вземем баткото. Голямото ми момче е вече в предучилишна група! Кога се мина това време  ooooh!

Малък синко официално е захранен с картофче. Добре му понесе. А и от два дни не е повръщал. Не знам дали има общо (честно казано ме съмнява), но съвпадна със захранването. Аз му го приготвих, след няколко дни ще пробваме и с готово пюренце. Взела съм и бисквитки на Плазмон, но с тях ще изчакаме още  малко.
Преди обяд пилето изяде 200 мл кърма+АМ. За първи път моя злоядко го прави. После беше много кротък, ама да не се хваля много че....  Открих, че яде повече, когато храната му е топла. Не хладка, а направо топличка. Освен това спи по-добре, когато е завит повече. Явно е топлолюбиво детето. Две нощи спи спокойно, но е облечен с два ката дрехи и завит с две памучни одеялца. А аз все го събличах да не му е жега. Не е като майка си. Само като се сетя, че ще трябва да се навличам през зимата. Сигурно в някой минал живот съм била нудист  hahaha

И да се похваля, уредих си нещата с другата работа и съм свободна още цял семестър!

Мадленка, има време до тогава, но и на мен ми харесва идеята!

# 194
Честит празник на всички ученици!
Момичета, помагайте! не знам какво да правя с бебка. От няколко дни като е гладна почва да си яде ръцете и аз и предлагам да яде, тя засуква за мн кратко. След това пуска и продължава с ръцете, ако се опитам пак да и дам почва един рев и докато не спра да и предлагам не се успокоява. Страх ме е, че кърмата ще ми намалее. Не се цедя, защото се надявам, че ще склони пак да яде, ако се изцедя няма как да и дам кърмата, нали от никое шише не яде... МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ! Дали е скок в растежа, стачка на кърмачето ли е, вече не знам какво да правя. а гърдите са ми пълни....
Честита месечинка на Божко на мама Мигла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт