Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 703
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Нелвит, много сполучлилво стиче:)

Все повече ме кефи Шефка - Шерефка. Много бойна.
Ама този адвокат Джихан въобще не и подхожда като външност.
Като се има предвид каква закачалка беше Ахмет става.

# 61
Sayerin
Не знам дали след "Перла" бих гледала друг сериал със същият актьор.Просто аз го възприемам като идеална двойка на екрана със Сонгюл Йоден.Някак си се допълват.
Все пак това е само мое мнение.
 Simple Smile
Peace Радвам се, че има и друг който мисли като мен. По едно време си мислех, че нещо не съм наред като не въздишам по Мехмедчо.

# 62
Sayerin
Не знам дали след "Перла" бих гледала друг сериал със същият актьор.Просто аз го възприемам като идеална двойка на екрана със Сонгюл Йоден.Някак си се допълват.
 Simple Smile
Peace Радвам се, че има и друг който мисли като мен. По едно време си мислех, че нещо не съм наред като не въздишам по Мехмедчо.
и аз така  Mr. Green

# 63
  • Sofia
Sayerin
 Simple Smile

И аз мисля така! На мен Мехмет ми харесва, но мисля, че със Сонгюл просто са много хубава двойка и си подхождат!

# 64
Всеки си има пристрастия  Laughing Сапунки по принцип не гледам, но актьора ми хареса и искам да го видя във филми, за които казват че става по-добър в играта. Сонгюл не бих я гледала в други филми, в оригинал на турски чак гласа й ме дразни, много истеричничи.

Peace

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 14:44 от Sayerin

# 65
# 66
Sayerin
 Simple Smile
и аз така  Mr. Green
Ето я моята кръвна група - от фен по-фен на Сонгюл Йоден!!! newsm68 newsm44 newsm10

# 67
Sayerin
 Simple Smile
и аз така  Mr. Green
Ето я моята кръвна група - от фен по-фен на Сонгюл Йоден!!! newsm68 newsm44 newsm10

Е, хубаво де! Разбрах, че сте от другия фенклуб  Laughing

# 68
Sayerin,   bouquet

Ха,ха, много те ценя!!!

nelvit , супер, но моля, изчисти си кутията, плийййййййййййййййййййз

# 69
На мен ми харесват и двамата - Сонгюл има много изразително лице.

# 70
Sayerin,   bouquet

Ха,ха, много те ценя!!!

nelvit , супер, но моля, изчисти си кутията, плийййййййййййййййййййз

И аз тебе, shoppp  Grinning Heart Eyes

# 71
nelvit  smile3501 smile3501 newsm10 smile3525 Много е хубаво.

Момичета пак бая сте изписали  Joy
От днес има ограничение-по максимум 5 страници на ден  Naughty

Базикам се момичета  Mr. Green Hug

# 72
Няма по-хубави други фенове като нас, вече и стихове щом редят.. Wink

В Сайта на битивито - в Акценти http://www.btv.bg/ дават, че в петък от 20.00 ч. ще има една серия  :hug: Дали не са се трогнали от нашите протести... Rolling Eyes

# 73
  • София
Sayerin
 Simple Smile
[ /quote]    

Peace   Напълно съгласна с вас , гледах откъси от другите два филма в който играе ееееееееее......нещо  куца там .Лично мнение , не ми допаднаха.                                                                                                                                                

# 74
  • Toronto
Малииии, като гледах откъсите от сериите от тази вечер, направо ми настръхва косата!  #2gunfire Цяло чудо е, че не помята пак Инджи!

Общи условия

Активация на акаунт