Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 530
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
 Sayerin , моля те , изчисти си л.с. , че не мога да ти пратя моето ! Wink

# 196
Готово! Не знаех, че 3 ги броят за много  newsm78

# 197
Мили дами, следя Ви отдавна, но чак сега пиша защото имам важна информация:

ТАЗИ ВЕЧЕР/11.09.2009/ ОТ 20 ч. ЩЕ ИМА ИЗВЪНРЕДНА СЕРИЯ НА ПЕРЛА

Току що го съобщиха, така че не пропускайте!!!!!!

Много ми интересно при вас, макар че не смогвам да ви изчета. Много сте бързи!!!!

# 198
Слушам новините - днес в Турция е имало и две земетресения , освен наводнението  Sad!
bz ,  Hug надявам се , че ти и семейството ти сте добре ! Praynig Дано всичко лошо да е назад , Господ да ви пази , а и всички нас ! Praynig Praynig Praynig

# 199
Здравейте момичета !!!
Не съм коментирала филма,не ми се коментира.Забелязах доста слабости,сюжет,постановка,има и доста объркващи и необмислени случки и постановки.Въпреки това го гледам и продължавам да се вълнувам,макар да знам с точност какво ще се случи в този,или в следващия епизод.Дали се дължи на факта,че няма нищо общо с трудното ни и тежко ежедневие,дали е това,че Мехмед е красив,млад и превъзходно изпълнява ролята си-не знам!Просто си го чакам като поредна,задължителна доза-аз,която никога до сега не съм гледала нито еди сериал../доста материал за анализатори и психолози-нали?/.По повод Енгин имам изказване:През целия филм до тук имаше упреци към Мехмед,че постъпвал лошо с Инджи,че я пренебрегвал заради предишните млади дами/вече им забравих имената/ и Нихан.Е,ами сега се появи човекът,който обича безрезервно Инджи,не я дели с никого,не я пренебрегва заради никой,помага и и я боготвори!Какво ще кажете,а?Има доста материал за разсъждение според мен-ако Ви е приятно-да дискутираме заедно. newsm12 smile3508 smile3516 smile3555

# 200
Аз пак да напомня,за тези,които не са разбрали  Peace
Неделя/тази/ форумска среща в 13:00ч. пред НДК /входа срещу шадраваните/
Чакаме ви,хайде момичета нека се съберем още повече от миналата седмица.Водете и децата си,ако искате  Hug Тел. ми е 0898/83-77-76-Роси

Приятно гледане на извънредната серия  Hug

# 201
А в Пловдив???
Кога ще се видим в Пловдив??? smile3512 smile3512 smile3514 smile3514 smile3514 newsm17 newsm17

# 202
ББ Мехмед ще намери Инджи и Енгин, но Енгин ще простреля Мехмед и ще избяга

# 203
Енгин провежда разговор по мобилен телефон,това може да бъде проверено от полицията.....

# 204
Интересно,как това момченце стигна до там,където и с кола трудно и бавно се стига,пък и каквото е пълничко....

# 205
Сефието много я бяха разголили..........

Направи ми впечатление,че панталона на дядото беше доста къс и ходи бос със затворени обувки  Rolling Eyes

Горката Инджи,как заспива от изтощение  Cry

# 206
Интересно,как това момченце стигна до там,където и с кола трудно и бавно се стига,пък и каквото е пълничко....

да,момчето го проследи Енгин от магазина до скалите,а Мехмедчо пътува с колата 30 мин  newsm78

# 207
Защо никой не пише?

# 208
  • София
Аз се ядосах, ей голямо разтакаване пада!!! Close

# 209
Аз видях и други несъответсвия, но това не е толкова важно.
usmivkata20 аз съм в Пловдив на 18, ако искаш да се срещнем, също и на Хабиби ще се обадим

Общи условия

Активация на акаунт