Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 558
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
снощните серии много ми харесаха и сутринта разбрах че и тази вечер ще дават 1 серия  Party
тия Енгин толкова да ми е отвратителен че нямам думи.Моля някой да каже сега като я отвлече какво ще се случи по нататък как тя ще успее да се измъкне?

ББ Мехмет ще го закарат в болницата и Онур ще стои при него, но като заспи Онур Мехмед ще избяга и ще помогне на Инджи като се скрие в хеликоптера, с който Енгин и Инджи трябва да заминат. Мехмед ще се сбие с Енгин и Инджи ще стреля по Енгин, за да спаси Мехмед.

Пиша предстоящите събития с розови букви, защото не ми пише никъде бяло

На мястото на съответния цвят пишеш отгоре white и ще стане

# 181
благодаря   bouquet

# 182
LiliTyYизбираш си цвят.След това изтриваш името на цвета в първите скоби след color= и пишеш white

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 15:13 от LFilipova

# 183
ББ Инджи я приемат в болница, защото има опасност да загуби бебето

# 184
LiliTyYизбираш си цвят.След това изтриваш името на цвета в първите скоби след color= и и пишеш white
мерси много

# 185
LiliTyYизбираш си цвят.След това изтриваш името на цвета в първите скоби след color= и и пишеш white
мерси много
МОля. Няма защо. Нали сме за това да си помагаме.

# 186
# 187
  • София
Все още никъде не намирам снощните серии  Weary
Ето ти ги Simple Smile-http://www.vbox7.com/play:f5bb61bdПитах два пъти,всеки се прави на разсеян Outta Joint

# 188
  • София, център
LiliTyYизбираш си цвят.След това изтриваш името на цвета в първите скоби след color= и пишеш white

Или маркираш отгоре с мишката и четеш.

# 189
Ако има дребосъци, може да дойдем и ние с малката. А и тя е много навътре със сериала.
Да,аз ще дойда със сина ми  Peace Елате и вие хем да си играят  Hug

# 190
ББ Инджи я приемат в болница, защото има опасност да загуби бебето

ББ Иска да се увери, че то е добре

# 191
ББ Другата седмица ( ако дават по 2 серии) ще арестуват Инджи , защото е стреляла по Енгин

# 192
ББ Другата седмица ( ако дават по 2 серии) ще арестуват Инджи , защото е стреляла по Енгин
в понеделник или вторник ще е това

# 193
Или във вторник или в сряда

# 194
 Sayerin ,  Hug благодаря за координатите !ще запиша и тези на Перличка - все ще се намерим! Peace ще ти пиша и л.с.

Общи условия

Активация на акаунт