Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 559
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Направо съм бясна на БТВ #2gunfireС този епизод днес се опитват да си изкупят греха,ама няма да стане! smile3516Това тяхното е супер наглост smile3513 smile3511 smile3515

# 166
И какво тази вечер само 1 епизод и най-интересното в понд....
Много гадно!!!

# 167
  • София
кога започва този Сървайвър ???   #Cussing out

# 168
  • "Перла"
Идея си нямам,никъде официално не съм чела кога започва.Някой тук писа-не другата,а подругата седмица.

# 169
кога започва този Сървайвър ???   #Cussing out
На 20 и някой септември.

# 170
ще ми дадете ли линк за снощните серии,че не можах да го гледам.

# 171
двете серий направо ме разбиха,а моя любимц Берг май ще се залюби със стажантката  smile3514 smile3514
Тя е ББбъдещата съпруга на Берк
Да, тя бб щему бъде бъдещата съпруга - Диидем, само, че ще имат мноого проблеми. Тя ще хареса един друг, Бахар ще се опита да разубеди брат си да я остави. Мисля, че Диидем ще се забърка с мъжа на нихан - Илкер. Поне много прилича на него. Ще имат още мноого проблеми цялото семейство.

# 172
  • "Перла"
http://vbox7.com/channel:100160

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 13:01 от mimola

# 173
  • София
ще ми дадете ли линк за снощните серии,че не можах да го гледам.
И аз за това питах снощи,ама никой нищо не казва Confused

# 174
Здравейте момичета,не съм писала сигурно от векове,бях отскочила до съседна Турция newsm62 само че мислено.Ако може една услуга безкрайно ще съм ви благодарна,във форума на Къванч не мога и не мога да се регна.Админа не ме одобравя.Ако може някой да ми даде имеот и паролата си на заем twin_neutral искам само снимки да тегля няма никакви коментари да пиша !Обещавам!Ако може ЛС,който би склонил! twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral

# 175
Все още никъде не намирам снощните серии  Weary

# 176
снощните серии много ми харесаха и сутринта разбрах че и тази вечер ще дават 1 серия  Party
тия Енгин толкова да ми е отвратителен че нямам думи.Моля някой да каже сега като я отвлече какво ще се случи по нататък как тя ще успее да се измъкне?

# 177
Здравейте момичета,не съм писала сигурно от векове,бях отскочила до съседна Турция newsm62 само че мислено.Ако може една услуга безкрайно ще съм ви благодарна,във форума на Къванч не мога и не мога да се регна.Админа не ме одобравя.Ако може някой да ми даде имеот и паролата си на заем twin_neutral искам само снимки да тегля няма никакви коментари да пиша !Обещавам!Ако може ЛС,който би склонил! twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral twin_neutral

Ами аз съм там, но по професионални причини. Още не съм говорила изобщо с Къванч, а и той не го води, ако случайно говориш с някого, ще е с брат му, той поддържа страницата. За съжаление не мога да ти дам линкове, изрично обещах, че няма да правя така, иначе ще ме изхвърлят. И без това са чувствителни към такива неща. А и те не качват снимки, само кратки информации. Сори. Но има безкрайно много снимки и видеа във фенстраниците, там ще намериш страхотни снимки и видеа.
Ето ти няколко линка:
http://www.facebook.com/pages/Kivanc-Tatlitug/97723227171?v=wall … mp;id=97723227171 , освен това под сигито ми ще намериш линк към турския фенклуб и една много добра фенстраница.

Това е една снимка наскоро, бекстейдж от "Забранена любов": http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs172.snc1/6452_101 … 887_6686249_n.jpg

# 178
# 179
снощните серии много ми харесаха и сутринта разбрах че и тази вечер ще дават 1 серия  Party
тия Енгин толкова да ми е отвратителен че нямам думи.Моля някой да каже сега като я отвлече какво ще се случи по нататък как тя ще успее да се измъкне?

ББ Мехмет ще го закарат в болницата и Онур ще стои при него, но като заспи Онур Мехмед ще избяга и ще помогне на Инджи като се скрие в хеликоптера, с който Енгин и Инджи трябва да заминат. Мехмед ще се сбие с Енгин и Инджи ще стреля по Енгин, за да спаси Мехмед.

Пиша предстоящите събития с розови букви, защото не ми пише никъде бяло

Общи условия

Активация на акаунт