Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 574
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Утре ще го дават ли?

# 106
Чух те ли, сега рекламираха филма за утре и казаха че бил извънреден епизод. Значи само утре по изключение ще го дават. Ужас

# 107
двете серий направо ме разбиха,а моя любимц Берг май ще се залюби със стажантката  smile3514 smile3514

# 108
Чух те ли, сега рекламираха филма за утре и казаха че бил извънреден епизод. Значи само утре по изключение ще го дават. Ужас

1 серия утре от20 до 21 часа

# 109
Страшни серии бяха.Ако го дават филма утре, то ще е защото нямаше завършек на действието.Представяте ли си как щяха да издържат почитателките до др. седмица.

# 110
Това пък е много тъпо...ама БТВ братче,какво да кажа  ooooh! Какво значи извънреден епизод  Rolling Eyes Или да го дават всеки петък или не.Сигурно си запълват програмата за утре и за това  newsm78 Иначе сериите бяха мн.интересни до колкото успях да разбера,защото връзката на БТВ е мноооого зле.Тоя Енгин ми идва лично да го убия по възможно най-бавния начин.Малеее как прозвуча  hahaha Ама така си е  Crossing Arms Изродд мръсен.А Рукие ме разбива,малко ми напомня на мен и аз се си мрънкам.Знам не знам какво е станало и пиля на мъжо на главата  Joy Мъ те мъжете са за т'ва  hahaha

# 111
двете серий направо ме разбиха,а моя любимц Берг май ще се залюби със стажантката  smile3514 smile3514

Споко скъпа!!!

Я иди го открадни човека и му се обясни в любоФ

# 112
Перличка,май точно си запълват програмата.Май няма нов сезон на Аламинут,та решиха да сложат 1 серия ,а и да подлеят вода на Нова ТВ заради танците,нали утре имат пак танци.

# 113
Тя е ББбъдещата съпруга на Берк

# 114
  • при най-добрия мъж...
Най-вероятно ще е заради танците,ама нямам нищо против.И без това от четвъртък до понеделник си е доста време.

А видяхте ли когато дядото и Шерефката бяха в кафенето на болницата,зад гърба на дядото имаше телевизор и сериала,който вървеше в момента по телевизията беше "Брак с чужденец". Laughing

# 115
  • София
ББ: ох, чак пон-к ще я освободи, ужас Sad

# 116
ББ: ох, чак пон-к ще я освободи, ужас Sad

Е защоооо нали и утре има епизод?????

# 117
Най-вероятно ще е заради танците,ама нямам нищо против.И без това от четвъртък до понеделник си е доста време.

А видяхте ли когато дядото и Шерефката бяха в кафенето на болницата,зад гърба на дядото имаше телевизор и сериала,който вървеше в момента по телевизията беше "Брак с чужденец". Laughing
И на мене така ми се стори

# 118
 запис, връщам се да ви чета!

# 119
  • при най-добрия мъж...

И на мене така ми се стори

Значи не ми се е привидяло от всичките сериали,които следя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт