Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 565
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
запис, много ми е хубаво да ви чета

# 121
Ама и Инджи е много проста. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ЩЕ ХОДИ С МЪЖ ПОСРЕД НОЩ В НЯКАКВА СИ КЪЩА! Омъжена си бе джанъм.. Били само приятели с Енгин ..  Shocked Еми тя го чувства като приятел, ама не знае ли, че той е влюбен в нея? Толкова е непредпазлива..
А пък Енгин какви надежди вади, какво чудо .. по-луд е и от Макбулето.  Sick

Peace Peace Peace Peace

# 122
ббдо колкото си спомням инджи ще стреля по енгин за да спаси мехметвсе пак незнам дали това го показаха тази вечер неможах да следя

# 123
Ама и Инджи е много проста. КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ЩЕ ХОДИ С МЪЖ ПОСРЕД НОЩ В НЯКАКВА СИ КЪЩА! Омъжена си бе джанъм.. Били само приятели с Енгин ..  Shocked Еми тя го чувства като приятел, ама не знае ли, че той е влюбен в нея? Толкова е непредпазлива..

Peace Peace Peace Peace

Ох и аз това си мисля.
Какви приятели кви пет лева.
Така ме ядоса Инджи,че не е истина!НО нали се сети какво й каза Мехмед (е въпреки,че беше късно вече)!

# 124
ето епизода, който е продължение на сериите от четвъртък -  по тяхно му 61-ви епизод, не се сдържах и се разрових в нета http://fr.video.yahoo.com/watch/5055592/13433652, аз продължавам с гледането Wink

# 125
двете серий направо ме разбиха,а моя любимц Берг май ще се залюби със стажантката  smile3514 smile3514

Споко скъпа!!!

Я иди го открадни човека и му се обясни в любоФ
веднага бих тръгнала ми мъжото нЕма да ме пусне да не ме отвлекат кат Инджито  Crazy

# 126
Струва ми се,че Инджи ще загуби бебето  Tired

# 127

Peace Peace Peace Peace
Peace Peace Peace Който не слуша мъжа си, така му се пада! Crossing Arms

ББ Този ненормалник прострелва Мехмет, после обаче Мехмет се измъква от болницата още неоздравял и ги пресреща при хеликоптера, Енгин за малко да го застреля, тогава Инджи стреля по Енгин и го ранява смъртно. Тя влиза в затвора, Мехмет отива да види в болницата какво става с Енгин и май имаше желание да го убиер но той сам си умира в този момент, но за съжаление казва на Мехмет, че те с Инджи са имали нещо специално. Загубенякът Мехмет му повярва и дълго време след като жена му излиза от затвора, не й обръща внимание и чак когато тя пак се разсърдва, й повярва, че не са имали нищо!  #Cussing out

Rossoneri   bouquet

Струва ми се,че Инджи ще загуби бебето  Tired
ББ Не, няма!

# 128
Забелязахте ли,е когато Мехмет Фикри и Шереф бяха в кафенето на болницата по Тж дажаха ,,Брак с чужденец''?  newsm78 newsm78

# 129
Забелязахте ли,е когато Мехмет Фикри и Шереф бяха в кафенето на болницата по Тж дажаха ,,Брак с чужденец''?  newsm78 newsm78
Да, това ги коментирахме преди малко.

# 130
  • София
Момичета мога ли да намеря днешните серии някъде?

# 131
Утре ще спрат епизода почти на развръзката на отвличането, за някакви си 10 минути ще ни оставят да чакаме до понеделник. Но заради тъпите реклами, ще трябва да чакаме.

# 132
двете серий направо ме разбиха,а моя любимц Берг май ще се залюби със стажантката  smile3514 smile3514
Тя е ББбъдещата съпруга на Берк
 ееее немаше ли некоя по Убава за моя Бергчо  smile3516 smile3516

# 133
Ох,
писна ми да им се ядосвам на тези хора..
 ooooh! ooooh! ooooh!
Хубаво, Инджи сама си е виновна, ама да погледнем фактите.
Завързана е. Бременна е. Много по-слаба от Енгин. Той иска да я изнасили, така да го кажем.. тя упорства, 1000 пъти му каза, че обича Мехмет. Много пъти доказа това (че го обича) пред самия него. Немислимо е това той (за Мехмет говоря) да си помисли, че дори и да е станало такова нещо (а НЕ е), Инджи го е искала. Глупак.
Ама нали е хубав, прощавам му.

# 134
Ох,
писна ми да им се ядосвам на тези хора..
 ooooh! ooooh! ooooh!
Хубаво, Инджи сама си е виновна, ама да погледнем фактите.
Завързана е. Бременна е. Много по-слаба от Енгин. Той иска да я изнасили, така да го кажем.. тя упорства, 1000 пъти му каза, че обича Мехмет. Много пъти доказа това (че го обича) пред самия него. Немислимо е това той (за Мехмет говоря) да си помисли, че дори и да е станало такова нещо (а НЕ е), Инджи го е искала. Глупак.
Ама нали е хубав, прощавам му.
аз не ,ако беше Берг друго щеше да е  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт