Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
мдаа ние в нас вдигаме рейтинга и на двете програми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз си гледам Перла, а мъжо си е пуснал за фон нова и си рови из нета Crazy
колко сме добри само, да няма никой ощетен... hahaha

# 226
Съгласна-за тялото на Мехмет,нищо особено.Тази серия ми се стори the best от всичко видяно досега в сериала,говоря за акт.игра и емоции.Имаше от всичко-и гняв,и ярост,и страх,и болка и безнадеждност до пълно отчаяние.Дори заспиването на Инджи накрая ми се стори като вид бягство от действителноста.Може би подсъзнателно"се скри" в съня от кошмара си.Актьорите бяха на ниво/най-вече дебютантите/.Обаче сълзите на Мехмет ми идват мааалко в повече!Много плаче това момче.Почти във всяка серия.Аз си го харесвам иначе,обаче това с вечно насълзените му очи...Вярно,хубави очи ,ама все пак е мъж

# 227
  • София
въх, какво не му харесвате на момчето  Mr. Green
широки рамене - мускулатура средна, не натрапчива
малко дупе, дълги крака и е висок, лелее как ще ми отива, както съм си дълга и аз тамън ще си паснем Whistling Crazy

а за съня на Инджи и аз мисля че беше бягство от реалността, не беше яла милата, и като рева толкова време, то и да не иска пак щеше да заспи, много ми е мъчно за нея, тъкмо се зарадва за дълго чаканото бебе и таз свиня Енгин и отне възможността да преживее радостния момент....

# 228
  Ти пък къде го видя разголен? newsm78 Аз май съм спала!  Rolling Eyes
Абе супер си му е тялото, да не искате да е като женка в краката я?  Joy Вземам го всякак  Laughing

хахах аз тъкмо взех да точа зъби, че ще видя малко гола плът и ти ми резна крилцата..... tooth tooth tooth

Горкия ако знае как му се точите и крака му няма да стъпи в БГ hahaha hahaha hahaha

ООООООООООООО, горкия, той ако знае ще бяга дори hahaha hahaha hahaha

# 229
Здравете дами, ето малко да разчупим леда  Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Сладурчета, бях болна и не гледах сношните серии - най-яките и този епизид днес го пуснаха заради мене за компенсация за снощи hahaha hahaha hahaha Обаче толкова много сте напреднали с материала, че не мога да ви смогна, и чета ли, чета да не изпусна нещо и докато прочета всичко, вече сте изпоналягали Joy и аз няма с кого да си пишааааааааааа Sad

# 231
Момичета,чета ви и продължавам да гледам сериала.Вие не ме помните,но аз и не пиша често,ще гледам да съм по-редовна.  Embarassed
Тоя Енгин направо ми иде да го  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire #Cussing out както всички,де.  Simple Smile
Обаче не съм съгласна,че Мехмед си играе ролята превъзходно,преди седмица един турски актьор беше казал по повод на Сонгюл и Къванч-манекените,които се правят на актюори или нещо такова.  Crazy Е,не съм съгласна напълно,Инджи е доста добра актриса,но пък Мехмед...с този негов рев пък особено,хич не е превъзходно изпълнението му.  Thinking Обаче когато е весел се справя доста добре  Party само не ме нападайте.  Blush

# 232
въх, какво не му харесвате на момчето  Mr. Green
широки рамене - мускулатура средна, не натрапчива
малко дупе, дълги крака и е висок, лелее как ще ми отива, както съм си дълга и аз тамън ще си паснем Whistling Crazy

а за съня на Инджи и аз мисля че беше бягство от реалността, не беше яла милата, и като рева толкова време, то и да не иска пак щеше да заспи, много ми е мъчно за нея, тъкмо се зарадва за дълго чаканото бебе и таз свиня Енгин и отне възможността да преживее радостния момент....

Взе ми думите от устата ,значи ! Peace И аз си мисля , че ще ми е тъкмо по мярка ! Wink
Колкото до Инджи - мисля, че припадна , а не че заспа. Загуби съзнание- от ужас и от изтощение , просто не издържа , милата !

# 233
хабиби  Hug страхотна снимка

# 234
  • София
Момичета,чета ви и продължавам да гледам сериала.Вие не ме помните,но аз и не пиша често,ще гледам да съм по-редовна.  Embarassed
Тоя Енгин направо ми иде да го  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire #Cussing out както всички,де.  Simple Smile
Обаче не съм съгласна,че Мехмед си играе ролята превъзходно,преди седмица един турски актьор беше казал по повод на Сонгюл и Къванч-манекените,които се правят на актюори или нещо такова.  Crazy Е,не съм съгласна напълно,Инджи е доста добра актриса,но пък Мехмед...с този негов рев пък особено,хич не е превъзходно изпълнението му.  Thinking Обаче когато е весел се справя доста добре  Party само не ме нападайте.  Blush

няма да те нападам  Peace
ама са по-добри от нашите "актьори", визирам сериала забранена любов, и онази Саня не знам си каква, с този телешки поглед и това увиснало чене като я видя и ми иде да се гръмна smile3538 - няколко пъти за по-сигурно Mr. Green
та може да не са перфектни, но са си добри според мен, добре си играят ролите, а това че Мехмет реве е грешка на сценаристите, а не на актьора според мен   bouquet Hug

# 235
Ама нека си реве момчето ! Аз харесвам чувствителни  мъже  Wink- и със сълзи на очите го вземам! Peace

# 236
  • София
Ама нека си реве момчето ! Аз харесвам чувствителни  мъже  Wink- и със сълзи на очите го вземам! Peace

ти ще го утешиш нали  hahaha hahaha hahaha

# 237

ти ще го утешиш нали  hahaha hahaha hahaha
  Joy  Blush
Това "Забранена Любов" няма смисъл да го обсъждаме...както казва сестра ми,детски рецитал.Имах предвид,не че Мехмет е лош актоьор,все пак той не е играл в десетки филми,играта,която ни показва е дори много добра за опита му,но мисълта ми беше,че на фона на други турски актьори неговата игра би ви се сторила някка слаба.Но трябва да се види.  Heart Eyes Аз не отричам таланта му и красотата но сцените,в които плаче ми се виждат доста...изкуствени,да кажем.  newsm78 Embarassed

# 238
Хей,не ми се възмущавайте, моля!Харесвам Къванч,разбира се,просто съм виждала и по-добри актьори.А що се отнася до тялото му,може би очаквам да е също толкова страхотно колкото е красиво лицето.Мисля,че е доста слаб.Малко повече мускули няма да са му излишни.Може би по-едър.Някак си ми стои повече като момче,отколкото като мъж,знам ли?!
А колкото до Сонгюл тя е по-добрата от двамата в играта,но това си е мое мнение.Моля антифеновете и да не ми се ядосват.

# 239
Не можах да гледам днешния извънреден епизод, колко време след излъчването обикновено ги качват във ВиБокс7 newsm78
Сигурно вече е качен

Общи условия

Активация на акаунт