Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 495
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Незнам за какъв бит и култура говорите, но като върнете назад темата освен за Къванч, както ме поправихте друго не е обсъждано. След като не съм права немога да разбера защо приемате мнението ми лично. Още един път седнах да прочета специално тази тема и все още съм на същото мнение Къванч и всички останали. Нищо съществено за самия сериал Перла. Ако на това което сте писали му казвате базик-да сте живи и здрави. То няма нищо лошо да се развесели човек, да и доста от пишещите успяват да го направят за което шапка им свалям, но няколко от вас определено са във форума само да се заяждат с тези които изкажат различно мнение от тяхното за мехмет и инджи. Да разни хора, различни идеали. Всеки има право на мнение и това е. За съжаление от прочетеното до тук видях, че тези които нападане, много рядко после решават да ви пишат и отговарят на нападките  Joy. Явно преценяват, че е по- добре да не обръщат внимание на написаното Peace Ето ви още за дискутиране. Определено от време на време ще продължавам да ви чета. Много ще ми бъде интересно дали и в следващите теми пак ще се държите така.  Joy Joy Joy
И не забравяйте, че това е все пак един сериал.

# 286
  • София
Незнам за какъв бит и култура говорите, но като върнете назад темата освен за Къванч, както ме поправихте друго не е обсъждано. След като не съм права немога да разбера защо приемате мнението ми лично. Още един път седнах да прочета специално тази тема и все още съм на същото мнение Къванч и всички останали. Нищо съществено за самия сериал Перла. Ако на това което сте писали му казвате базик-да сте живи и здрави. То няма нищо лошо да се развесели човек, да и доста от пишещите успяват да го направят за което шапка им свалям, но няколко от вас определено са във форума само да се заяждат с тези които изкажат различно мнение от тяхното за мехмет и инджи. Да разни хора, различни идеали. Всеки има право на мнение и това е. За съжаление от прочетеното до тук видях, че тези които нападане, много рядко после решават да ви пишат и отговарят на нападките  Joy. Явно преценяват, че е по- добре да не обръщат внимание на написаното Peace Ето ви още за дискутиране. Определено от време на време ще продължавам да ви чета. Много ще ми бъде интересно дали и в следващите теми пак ще се държите така.  Joy Joy Joy

пак аз ще ти отговоря Hug
такаа, лично аз не съм нападала никой из форумите, също и теб
аз не го приемам лично, не те познавам за да го правя, не знам ти защо го приемаш така
последното ти изречение е много вярно, мисля че първа ти казах че актьорите нямат нищо общо с героите си и че никой няма да си зареже семейството заради филм или сериал...
ако не си ми прочела поста, моля върни се и го прочети, не смятам че там има нещо заядливо написано нито към теб нито към някой друг
смея да твърдя че аз лично се забавлявам в този форум
аз държа на майтап, мога да се самоиронизирам, и също така мога да се майтапя, това е....
не мисля да ти отговарям повече на постовете ако са докачливи като този, до сега не съм имала проблем с общуването с нито една съфорумкар мисля и за напред да остане така
също така не съм обидила никой, ако ти си се почувствала засегната (въпреки че не виждам защо да е така) моля да ме извиниш   bouquet

# 287
Момичета и другия петък ще има перла Joy Peace

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 13:06 от LFilipova

# 288
Определено няма как да си ми отговаряла до сега, защото аз никога не съм писала във вашия форум- само Ви чета. И определено нямам нищо лично към теб. Просто си изказах мнението за това как изглежда отстрани форума, което определено за някой който не ви следи редовно буди такива не добри мнения. Направих съпоставка между предните теми и тази.  Постоянно се вкл. нови пишещи, което е хубаво- значи има интерес, но има и такива който в последствие се отказват да пишат, защото виждат че мненията които изказват не са по вкуса на една част от вас.  ОК вие сте си една група така като гледам несъгласни с мнението на поголямата част от аудиторията-няма нищо лошо в това. Но оставете и другите да имат право на мнение без някой веднага да каже това и онова и то не толкова бляскаво. Като не ви харесва мнението му го подминете, не стигайте до такива крайности. Браво на тези които го правят и жалко за тези които не уважават мнението на другите.
МорганчетоНищо лично към теб. Незнам точно ти защо приемаш нещата толкова навътре.

# 289
Момичета ББ Кажете ми защо полудява Рукие - моля

# 290
  • София
цветето аз не го приемам лично  bouquet
аз също се присъединих по-късно във форума, пък никой още не ме е отказъл  или изгонил от тук, също така никой не ме е засягъл, аз си изразявам мнението постоянно, естествено е че не всеки споделя мойте мисли, но никой не ми е нахлузил въжето на врата....
приключваме този спам, ако ти се пише и изказва мнение, моля продължи да го правиш, за мен са интересни всички гледни точки, обичам да размишлявам  bouquet

да моля и на мен ще ми е интересно да разбера, това съм го загубила в превода някъде
ама нали я карам на картинки само Mr. Green

# 291
да моля и на мен ще ми е интересно да разбера, това съм го загубила в превода някъде
Морганчето ББАз си мисля, че е от това че я измамват със жилището или заради аборта, които направи. Но ми се иска някой да ми каже дали съм разбрала правилно newsm78 То и аз го гледах само по картинки, но разбрах почти всичко, единствено това не ми стана много ясно. ОХ дано някой отговори, че ми е много симпатичка Рукието

# 292
Незнам за какъв бит и култура говорите, но като върнете назад темата освен за Къванч, както ме поправихте друго не е обсъждано. След като не съм права немога да разбера защо приемате мнението ми лично. Още един път седнах да прочета специално тази тема и все още съм на същото мнение Къванч и всички останали. Нищо съществено за самия сериал Перла. Ако на това което сте писали му казвате базик-да сте живи и здрави. То няма нищо лошо да се развесели човек, да и доста от пишещите успяват да го направят за което шапка им свалям, но няколко от вас определено са във форума само да се заяждат с тези които изкажат различно мнение от тяхното за мехмет и инджи. Да разни хора, различни идеали. Всеки има право на мнение и това е. За съжаление от прочетеното до тук видях, че тези които нападане, много рядко после решават да ви пишат и отговарят на нападките  Joy. Явно преценяват, че е по- добре да не обръщат внимание на написаното Peace Ето ви още за дискутиране. Определено от време на време ще продължавам да ви чета. Много ще ми бъде интересно дали и в следващите теми пак ще се държите така.  Joy Joy Joy

пак аз ще ти отговоря Hug
такаа, лично аз не съм нападала никой из форумите, също и теб
аз не го приемам лично, не те познавам за да го правя, не знам ти защо го приемаш така
последното ти изречение е много вярно, мисля че първа ти казах че актьорите нямат нищо общо с героите си и че никой няма да си зареже семейството заради филм или сериал...
ако не си ми прочела поста, моля върни се и го прочети, не смятам че там има нещо заядливо написано нито към теб нито към някой друг
смея да твърдя че аз лично се забавлявам в този форум
аз държа на майтап, мога да се самоиронизирам, и също така мога да се майтапя, това е....
не мисля да ти отговарям повече на постовете ако са докачливи като този, до сега не съм имала проблем с общуването с нито една съфорумкар мисля и за напред да остане така
също така не съм обидила никой, ако ти си се почувствала засегната (въпреки че не виждам защо да е така) моля да ме извиниш   bouquet
Ето моя случай се повтаря! Четейки повечето от темите, винаги се появява по някъй, който напада друг за лично мнение и най-логичното е да отговориш. Смятам, че просто занапред трябва да ги игнорираме  Peace

Морганчето ББАз си мисля, че е от това че я измамват със жилището или заради аборта, които направи. Но ми се иска някой да ми каже дали съм разбрала правилно newsm78 То и аз го гледах само по картинки, но разбрах почти всичко, единствено това не ми стана много ясно. ОХ дано някой отговори, че ми е много симпатичка Рукието

Ако имаш предвид какво се случва по-напред ББ да тя абортира второто си дете и мисля че затова е много тъжна.

Я, това за другия петък си е новина! Независимо от мотивите им

# 293
SayerinББЯвно е заради аборта.  БЛагодаря. HugДа ще го има и в петък, видях го в програмата на БТВ. Според мен като започне сървайвър ще го дават в петък и от сега ни пускат малко фандък както се казва. Ще видим какво ще измислят.

# 294
Дано да са 4 епизода на седмица! Пак е нещо...  Rolling Eyes

# 295
  • Толбухин
Колко серии е серияла?

# 296
Момичета малко остана до срещата ни.Нямам търпение  Hug да се видим отново.Само малко ме е яд,че като гледам времето пак ще е кофти.На миналата среща ни тръгна по вода та и на тази може да е така  Joy Смятам даже да взема апарата този път и да се снимаме,после ще качвам в темата  Peace Надявам се този път да сме повече  Praynig Очаквам ви  smile3508 welcome smile3509 lalalala
Приемаме всички  supermama pregnant baby bombs clean family6 Хайде момичетааа  travel sohappy yesyes

# 297
Кога е срещата?

# 298
Утре 13:00ч. пред НДК /входа срещу шадраваните/

# 299
Перличка , ще се радвам да се запознаем ! Peace И аз ще взема фотото - трябва да се документираме , как иначе !

Общи условия

Активация на акаунт