Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 506
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Аз не съм негативна.Къде го прочете това?
Мисля,че някой не е схванал за какво точно говорим.Мненията ни са принципно различни доколкото се отнася до актьорите и тяхната игра, а не за героите.Що се отнася до героите ,аз не вземам участие в тези обсъждания.Мехмет е идеалния мъж,Инджи е жената-мечта.Обичат се.Израстват : единия-по-бързо,другия-по-трудно,в това няма нищо неизвестно и интригуващо.Какво има да се коментира тук?
Хубаво е, че ни се различават мненията, иначе ще сме като клонирани. Аз мисля че
Сонгюл не играе добре и то не е само мое мнение, не вижда какво има да ме нападаш за това. Това го твърди и тяхната преса. Тя се брои за професионалистка, Къванч е начинаещ и всички твърдят че играе по-добре от нея. А колкото до "какво има да обсъждаме", ами хайде да няма форуми тогава, да си мълчим  Rolling Eyes

Не, rib4e, извън сериала е!  Laughing

# 271
Това, за мълчанието, може би не е толкова лоша идея!Да не изнервяме нещата...Скъпа,приемай мненията "с/у Къванч" не толкова лично.Все пак няма защо,нали?!
Лека нощ.

# 272
Хаха! И ти за Сонгюл!  Laughing Лека!

# 273
В днешният Стандарт пише, че цената на истината е била гледана от 500 000 човека, а Перла от 1 300 000.

що мислиш беше този извънреден епизод, не е защото зрителите нямат търпение да разберат какво ще стане, малко ги интересува от БТВ-то, ами за да бутат рейтинга на нова, то беше ясно още като казаха че ще дават такъв епизод, Mr. Green Crazy
всичко е разработка на военните  tooth
няма нищо случайно, особено когато става дума за пари и печалба Hug Peace

Морганчето много ме изкефи - всичко е разработка на военните hahaha hahaha

# 274
  • София
laithblue, Sayerin дамиии   bouquet  bouquet  bouquet
моля ви не се карайте, няма за какво
ето различни мнения, има за всеки по нещо,
едната взима Мехмет, другата Инджи - спора е решен  Mr. Green Hug Hug Hug

# 275
Не успях да гледам серията снощи!

Какво изпуснах? Praynig

# 276
Ами какво ?Мехмед гони Енгин.Накрая го намери преди той да се качи с Инджи на въртолета ,обаче Енгин го рани в крака и избяга.Водача на хеликоптера закара Мехмед до болницата и после Мехмед разбра ,че той е щял да взема Инджи и Енгин.Баба Сафие се посъвзе в болницата.Накратко това беше. newsm78

# 277
  • София
Не успях да гледам серията снощи!

Какво изпуснах? Praynig
Мехмед замина за Кападокия, там срещна момченцето, на което Инджи даде храна на ревюто, то пък случайно срещна Енгин и го проследи, видя къде е къщата, върна се в града и каза на Мехметр те тръгнаха с Онур, но закъсняха, Енгин и Инджи бяха тръгнали към хеликоптера, Мехмет разбра че Енгин е наел хеликоптер и тръгна да обикаля местата на които може да кацне такъв, понеже Онур искаше да чакат полицията, Мехмет го удари и го остави пред скалната къща и тръгна сам, намери ги и там Енгин простреля Мехмет в крака, заминаването му се отложи, пилота на Хеликоптера намери Мехмет припаднал от загуба на кръв и го заведе в болницата, зашиха му раната и го съвзеха, тогава Мехмет разбра че го е спасил човека който му трябва, каза му че Енгин е отвлякъл жена му и така свърши серията.... общо взето това е, беше много емоционална, свали си я от някъде и я гледай   bouquet

# 278
Един въпрос:
какво става с баба Сафие?Няма я на раждането на Мелек

# 279
Здравейте! От самото начало Ви чета, но не съм се включвала. Извинявам се за това, което ще напиша, но това си е мое лично мнение и очаквам веднага голяма част от Вас да ми се "нахвърлят". Напоследък темата е станала Мехмет и всички останали. Незнам защо, но ако се появи някой който не харесва главния герой една част от пишещите веднага го нападат. Първите теми бяха много интересни-основно се обсъждаше развитието на филма, порядките, навиците и т.н. , а сега е само Мехмет и Мехмет. Направете си една отделна тема, за да няма такова отношение една към друга. Твърдите, че сте зрели жени, но поведението Ви хич не е на такива. И други форуми за филми и сериали има но такова нещо не се среща. Дискутирахте много това, че някой вестници имат лошо мнение за пишещите във форума Перла. Честно казано отстрани изглежда  така.
Извинявам се, че реагирам така, но това си е мое мнение. Успешен ден на всички!  Hug за тези, които не са чак толкова големи фенове на Мехмет.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 10:35 от цветето

# 280
  • София
 Joy hahaha Ех, посмях се малко и аз на последните страници.И аз не харесвам ни Инджи, ни Сонгюл! Първо се държи с Енгин на принципа "Ела вълчо, изяж ме", а после - "Ама що ме хапеш, боли ме...". Чий го търсеше по скалите по тъмно?После взе,че влезе и къщичката и ахка и охка възхитена, накрая пък реве,че Енгин я искал.

# 281
  • София
Здравейте! От самото начало Ви чета, но не съм се включвала. Извинявам се за това, което ще напиша, но това си е мое лично мнение и очаквам веднага голяма част от Вас да ми се "нахвърлят". Напоследък темата е станала Мехмет и всички останали. Незнам защо, но ако се появи някой който не харесва главния герой една част от пишещите веднага го нападат. Първите теми бяха много интересни-основно се обсъждаше развитието на филма, порядките, навиците и т.н. , а сега е само Мехмет и Мехмет. Направете си една отделна тема, за да няма такова отношение една към друга. Твърдите, че сте зрели жени, но поведението Ви хич не е на такива. И други форуми за филми и сериали има но такова нещо не се среща. Дискутирахте много това, че някой вестници имат лошо мнение за пишещите във форума Перла. Честно казано отстрани изглежда  така.
Извинявам се, че реагирам така, но това си е мое мнение. Успешен ден на всички!  Hug за тези, които не са чак толкова големи фенове на Мехмет.

никой не се е нахвърлял на някой до сега, всеки има право на мнение,
обсъждат се и бита и културата, и актьорите, и ролите, и сценария и сценаристите, а това че се майтапим е отделен въпрос, все пак това е клюкарник, аз лично се подвизавам тук с цел да се развеселя и посмея малко, всички знаят че Мехмет не е Къванч и единственото което ги свързва е външната обвивка, отнася се и за другите персонажи, едва ли някоя ще остави семейството си, зада се хвърли в обятията на някой актьор от филм или сериал, просто се забавляваме това е, не виждам нищо лошо в това да се разпусне с малко клюка, смях и бъзик
мисля че и филма се обсъжда доста обстойно, с реплики, начин на мислене и така нататък....
и не мисля че отношенията между пишещите са лоши, всичко е в добър тон, всеки се изказва, всеки дава мнение, всеки има право  на това
и няма нужда да се извиняваш,  за това че изказваш мнението си - това си е твое право
нищо лично и с най-добри чувства   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 282
laithblue, Sayerin дамиии   bouquet  bouquet  bouquet
моля ви не се карайте, няма за какво
ето различни мнения, има за всеки по нещо,
едната взима Мехмет, другата Инджи - спора е решен  Mr. Green Hug Hug Hug
Joy Устройва ме! Peace

никой не се е нахвърлял на някой до сега, всеки има право на мнение,
обсъждат се и бита и културата, и актьорите, и ролите, и сценария и сценаристите, а това че се майтапим е отделен въпрос, все пак това е клюкарник, аз лично се подвизавам тук с цел да се развеселя и посмея малко, всички знаят че Мехмет не е Къванч и единственото което ги свързва е външната обвивка, отнася се и за другите персонажи, едва ли някоя ще остави семейството си, зада се хвърли в обятията на някой актьор от филм или сериал, просто се забавляваме това е, не виждам нищо лошо в това да се разпусне с малко клюка, смях и бъзик
мисля че и филма се обсъжда доста обстойно, с реплики, начин на мислене и така нататък....
и не мисля че отношенията между пишещите са лоши, всичко е в добър тон, всеки се изказва, всеки дава мнение, всеки има право  на това
и няма нужда да се извиняваш,  за това че изказваш мнението си - това си е твое право
нищо лично и с най-добри чувства   bouquet  bouquet  bouquet Hug
Абсолютно си права, съжелявам че й обърнах внимание и реагирах! Не обичам да ме нападат като директорки и дават квалификации без да ме познават. Обещавам, че повече няма да й обръщам внимание.  А и объркването на Къванч с Мехмет точно ме ядоса. Разбира се, че сме тук да се посмеем и забавляваме. Peace

едва ли някоя ще остави семейството си, зада се хвърли в обятията на някой актьор от филм или сериал
Ааа, виж, това не е много сигурно!

Колкото до снощната серия, направо я прекъснаха пак тъпашки, може би да държи влага до понеделник. Rolling Eyes

sunnysS, ББ Мисля, че си заминава за Афион, после не я дават

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 11:47 от Sayerin

# 283
То ку що изгледах на 6 части снощната серия във vbox7!  ooooh!
А относно героите във филма и актьорите !
Всеки си има своя чар,интересен ми е всеки от семейството! Flutter

# 284
За Сонгюл като актриса няма да коментирам,обаче Инджи е пълна глупачка,може би не е  глупост,а от наивност и доверчивост,но то бива бива ама...много и се дразня.  Joy Като гледам и си викам:Енгин да и спука главата да и дойде акъла,пък после Мехмет да спука на Енгин...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт