Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 521
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Аз тази серия снощи я гледах,но ми беше интересно какво си казват.Ще подскажа само малко,че в понеделник ще видим Мехмед разголен  smile3521 smile3508 за съжаление в тъжен момент,но това не пречи да изплакнем окото.Макара,че честно да ви призная на Мехмед тялото не е кой знае какво,но става  Peace

# 211
  • София
ами какво да се дискутира, то наистина голямо разтягане на тези серии, ама какво да се прави,
а иначе съм съгласна с usmivkata20, да наистина сега има такъв който я боготвори и не я дели с никой, но както се казва в една поговорка:
и това... в онова.. и душата в рая не може, две хубави никъде няма

в мойте размисли и страсти, стигнах до извода, че или някой ще е болен от любов , ще те задушава и малтретира, или пък ще е добър с теб, но ще си има трески за дялане, предпочитам второто естествено,
въпреки че Мехмет е много ревнив, аз не бих го понесла, нищо  че е толкова хубав и секси.... Heart Eyes
но поне знае как и уважава жените - лошото е че уважава всички жени, не само неговата, hahaha ама айде от мен да мине ще му го простя, но на Енгин - никога..... Rage Rage Rage tantrum

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 21:28 от Морганчето

# 212
Аз се ядосах, ей голямо разтакаване пада!!! Close
Ами как ще станат толкова много епизоди?
newsm12

# 213
ами какво да се дискутира, то наистина голямо разтягане на тези серии, ама какво да се прави,
а иначе съм съгласна с usmivkata20, да наистина сега има такъв който я боготвори и не я дели с никой, но както се казва в една поговорка:
и това... в онова.. и душата в рая не може, две хубави никъде няма

в мойте размисли и страсти, стигнах до извода, че или някой ще е болен от любов , ще те задушава и малтретира, или пък ще е добър с теб, но ще си има трески за дялане, предпочитам второто естествено,
въпреки че Мехмет е много ревнив, аз не бих го понесла, нищо  че е толкова хубав и секси.... Heart Eyes
но поне знае как и уважава жените - лошото е че уважава всички жени, не само неговата, hahaha ама айде от мен да мине ще му го простя, но на Енгин - никога..... Rage Rage Rage tantrum
Peace Абе уважава и неговата предостатъчно, някои и това не правят..  Crossing Arms

Аз тази серия снощи я гледах,но ми беше интересно какво си казват.Ще подскажа само малко,че в понеделник ще видим Мехмед разголен  smile3521 smile3508 за съжаление в тъжен момент,но това не пречи да изплакнем окото.Макара,че честно да ви призная на Мехмед тялото не е кой знае какво,но става  Peace
  Ти пък къде го видя разголен? newsm78 Аз май съм спала!  Rolling Eyes
Абе супер си му е тялото, да не искате да е като женка в краката я?  Joy Вземам го всякак  Laughing

# 214
Каква им беше логиката на тия от БТВ да дават извънреден епизод, поне да си бяха съкратили рекламите та да стигнем до края на това отвличане. Сега ще трябва да чакаме до понеделник. И аз като Перличка го гледам за да разбера какво си казват, че по картинки не се разбира всичко. ББ Момичета който го е гледал и знае езика да каже рукие защо полудя от това че я измамиха с жилището, заради аборта който направи или е нещо съвсем друго

# 215
  • София
Абе супер си му е тялото, да не искате да е като женка в краката я?  Joy Вземам го всякак  Laughing

хахах аз тъкмо взех да точа зъби, че ще видя малко гола плът и ти ми резна крилцата..... tooth tooth tooth

# 216

хахах аз тъкмо взех да точа зъби, че ще видя малко гола плът и ти ми резна крилцата..... tooth tooth tooth
Ми може да не съм гледала както трябва  newsm78 Laughing Пак ще ги гледам, да видя кое ли съм изпуснала  Rolling Eyes

# 217

Горкия ако знае как му се точите и крака му няма да стъпи в БГ hahaha hahaha hahaha

# 218
  • София

Горкия ако знае как му се точите и крака му няма да стъпи в БГ hahaha hahaha hahaha

айде сега, ми ние няма да го колим я... hahaha newsm56

# 219
Въпреки , че знаех какво ще се случи , тези епизоди ми действат подтискащо много ! Sad
И много се дразня , че ги накъсаха така - кто ще дават извънредно , поне да беше и двете серии!Много ми е мъчно за Инджи  ,ама като го гледам нашето момче как страда - направо  ми се къса сърцето  Wink!

# 220
  • Варна
В днешният Стандарт пише, че цената на истината е била гледана от 500 000 човека, а Перла от 1 300 000.

# 221
В днешният Стандарт пише, че цената на истината е била гледана от 500 000 човека, а Перла от 1 300 000.

Горе-долу същото съотношение е било и с ВИП Денс тези дни ! Peace

# 222
  • Пловдив
Не можах да гледам днешния извънреден епизод, колко време след излъчването обикновено ги качват във ВиБокс7 newsm78

# 223
  • София

що мислиш беше този извънреден епизод, не е защото зрителите нямат търпение да разберат какво ще стане, малко ги интересува от БТВ-то, ами за да бутат рейтинга на нова, то беше ясно още като казаха че ще дават такъв епизод, Mr. Green Crazy
всичко е разработка на военните  tooth
няма нищо случайно, особено когато става дума за пари и печалба Hug Peace

# 224
  • Варна

що мислиш беше този извънреден епизод, не е защото зрителите нямат търпение да разберат какво ще стане, малко ги интересува от БТВ-то, ами за да бутат рейтинга на нова, то беше ясно още като казаха че ще дават такъв епизод, Mr. Green Crazy
всичко е разработка на военните  tooth
няма нищо случайно, особено когато става дума за пари и печалба Hug Peace
Колкото си искат да се държат за гушите, само да дават Перла. Тъй де двама се карат ние печелим. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт