Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 491
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Перличка , ще се радвам да се запознаем ! Peace И аз ще взема фотото - трябва да се документираме , как иначе !
Супер  newsm44 newsm51

# 301
Утре 13:00ч. пред НДК /входа срещу шадраваните/
Благодаря.  bouquet

# 302
Цветиту, ма ти си май човек без работа  newsm78 Немаш ли там нещо да си чепкаш, па да не влизаш като наливачка на масло в огън? Щото огън си имаме. Че и име сме си му турили - Мемет му викаме. Кво против? Кво туй влизане и мятане в лицето на съфоруммци на небазирани на нищо умозаключения и тънки подозрения?  Thinking Аз лично днес цял ден чистя и готвя. За Перла - като общо, и Мехмед - в частност, се изказвам само като ми кипнат л...ата или съответно цъфнат розите в душата от некоя конкретна случка във филма. Айде взимай пример от мен и си намери работа, не се ври там, където не те щът. То па много сложно човек да си направи умозаключението предварително, че трябва да му го натресеш в суратя ooooh! Изгоряха ми чушките.  Mr. Green първите три се казват Мехмет впрочем. Три, щот за щастие! Laughing Тцъ, тцъ, тцъ, къв народ броди по света и форумите, божииииии

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 17:39 от NUR

# 303
Цветиту, ма ти си май човек без работа  newsm78 Немаш ли там нещо да си чепкаш, па да не влизаш като наливачка на масло в огън? Щото огън си имаме. Че и име сме си му турили - Мемет му викаме. Кво против? Кво туй влизане и мятане в лицето на съфоруммци на небазирани на нищо умозаключения и тънки подозрения?  Thinking Аз лично днес цял ден чистя и готвя. За Перла - като общо, и Мехмед - в частност, се изказвам само като ми кипнат л...ата или съответно цъфнат розите в душата от некоя конкретна случка във филма. Айде взимай пример от мен и си намери работа, не се ври там, където не те щът. То па много сложно човек да си направи умозаключението предварително, че трябва да му го натресеш в суратя  ooooh! Изгоряха ми чушките.  Mr. Green първите три се казват Мехмет впрочем. Три, щот за щастие! Laughing Тцъ, тцъ, тцъ, къв народ броди по света и форумите, божииииии

Таман си помислих , че си от онез , тънкообидните , дето сме ги  натирили , пък ти взе ,че влезе и направо ме хвърли в джаза с тоя пост! Joy Joy Joy Ей таквизи хора любя аз - кат та попържат - драго да ти стане ! Hug

# 304
gospojata, кат Ви видя и все ми иде да наредя "Шапки долу за госпожата!"   bouquet

# 305
sayerinББЗадох същия въпрос на една съфорумка от предните теми, тя за съжаление вече не се вкл. при нас и ми отговори, че Рукие полудява от това че трябва да се прави трансплантация на детенцето им. EХ момичета и на мен ми се иска да се вкл. в срещата, но плевен е твърде далеч. Весело изкарване.

# 306
gospojata, кат Ви видя и все ми иде да наредя "Шапки долу за госпожата!"   bouquet

Тъй ми - аз да не съм на петела шията , я ! Peace( това довечера ще го покажа на господина  Wink) Само щъ тъ замоля , ако наш Мемет е наблизо , командата да е малко по- инаква  Embarassed( пък и той рядко шапки оси , де  Wink) ! Praynig Hug

# 307
Да бе, мама му стара, немат ли си папараци в Турция да го щракнат изневиделица по натура. То не беше Ивана по цици, Бритни по търлици и Брат Пит по плочков корем и подкоремна област. Но мен ме не устройва!  Naughty Надявам се в някой слънчев ден да попадна на некоя интересна и нецензурирана фотографирана случайност в нета. Вий, gospojata, ще бъдете уведомена първа, имате ми думата.  Grinning

# 308
Здравейте момичета, бихте ли ми казали колко серии всъщност е този сериал? Защото навсякъде чета различна информация, а майка ми ме тормози да разбера.   bouquet

# 309
Здравейте момичета, бихте ли ми казали колко серии всъщност е този сериал? Защото навсякъде чета различна информация, а майка ми ме тормози да разбера.   bouquet
161

# 310
NUR, нали се сещаш, че повечето такива уж папарашки снимки изобщо не са папарашки, а предварително планирани?

# 311
161

Мерси!   bouquet

# 312
NUR, нали се сещаш, че повечето такива уж папарашки снимки изобщо не са папарашки, а предварително планирани?

Да вървят да планират тогава, не да ми се офлянкват из ресторантите край Босфора  Laughing

# 313
Напоследък темата е станала Мехмет и всички останали. Незнам защо, но ако се появи някой който не харесва главния герой една част от пишещите веднага го нападат. Първите теми бяха много интересни-основно се обсъждаше развитието на филма, порядките, навиците и т.н. , а сега е само Мехмет и Мехмет. Направете си една отделна тема, за да няма такова отношение една към друга. Твърдите, че сте зрели жени, но поведението Ви хич не е на такива.

Що не вземеш да си направиш ти една отделна темичка като не ти харесва тази? И не виждам кой кого е нападал, че не харесва Мехмет. Да наистина сме зрели жени. Като сме такива обаче, нито сме гърбави, нито сме си загубили чувството за хумор, нито сме спрели да се забавляваме. Присъствието ми в този форум за мен е забавление и разтоварване , надявам се и за повечето да е така.

П.С. Момичета, утре няма да мога да дойда, но ще съм с Вас в мислите си. Приятно прекарване.

# 314
Ох, NUR, от сърце съм се смяла на поста ти!  Peace Аз опекох 2 патладжана за кьопоолу и също си ги кръстих Мехмет и Инджи, щото все се бутаха един друг да се изместят и много зор видяха докато се опекат! Laughing
Ще се радвам да се видим с всички, които успеят утре! С тези, които вече познавам, с нетърпение.

Арабските серии са 161, но не съм сигурна, че съвпадат с нашите по БТВ newsm78

Да бе, мама му стара, немат ли си папараци в Турция да го щракнат изневиделица по натура. То не беше Ивана по цици, Бритни по търлици и Брат Пит по плочков корем и подкоремна област. Но мен ме не устройва!  Naughty Надявам се в някой слънчев ден да попадна на некоя интересна и нецензурирана фотографирана случайност в нета. Вий, gospojata, ще бъдете уведомена първа, имате ми думата.  Grinning
Ей, много се крие тоя човек! Какво ли толкова има за криене!!  Thinking
А вчера писало в един турски вестник, че брат му Тугай (скоро бяхте пуснали негова снимка по-назад), който се занимава с недвижими имоти, помогнал на Къванч да закупи вилата, в която са снимали "Забранена любов" за 1700000 тл. А, халал да му е! Пък да ни покани на рахат локум и кафенце с райбер!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт