Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 459
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, с това другото момиче днес се видяхме и се уговорихме за 18.09! Така че, до среща в Пловдив. Снея се запознахме от един друг форум.  bouquet  bouquet  bouquet

# 346
Добро утро момичета.Оправяте ли се за срещата след малко Laughing
lora66 радвам се,че и в Пловдив ще се организирате.Надявам се да дойда тогава и да се запознаем  Hug От бая време не съм си ходила в Пловдив.А 18-ти уикенд ли се пада?Айде момичета до скоро.
За тези,които не са разбрали или сега за първи път пишат във форума: Днес имаме форумска среща в София;13:00ч. пред НДК /входа срещу шадраваните/ Заповядайте,ето и моя тел:0898/83-77-76 Роси   bouquetч`

# 347
Лора, Сайерин, чакам вии Hug Hug за 18.09. ли е последно  Hug Hug Hug

# 348
  • София
оффф момичета, сорри че не можах да дойда,
ама имаме гости от Израел и на едната лелка и стана лошо, та до сега в болницата, пък преместване на билетите за полет утре и такива неща....
много съжалявам че не успях да дойда, а така се бях наточила ooooh! ooooh! ooooh!

# 349
sayerinББЗадох същия въпрос на една съфорумка от предните теми, тя за съжаление вече не се вкл. при нас и ми отговори, че Рукие полудява от това че трябва да се прави трансплантация на детенцето им. EХ момичета и на мен ми се иска да се вкл. в срещата, но плевен е твърде далеч. Весело изкарване.
балоните,, ББ да колкото знам Рукие наистина ще преживее много неприятни моменти относно второто си дете   Sad

# 350
Да ви попитам бб Защо Инджи кани Мехмет на вечеря, скоро след като излезе от затвора и наистина ли Мехмет се държи по- въздържано с нея, след като излиза от затвора?

# 351
  • София
Да ви попитам бб Защо Инджи кани Мехмет на вечеря, скоро след като излезе от затвора и наистина ли Мехмет се държи по- въздържано с нея, след като излиза от затвора?

ББ: да той си мисли че е спала с Енгин, понеже Енгин преди да умре му казва че са имали много специални моменти с Инджи, и естествено Мехмед решава че са спали заедно и се държи като глупак, а за вечерята не знам, нещо съм пропуснала този момент Embarassed

# 352
Все пак ти благодаря мнооооого! Hug

# 353
Запис, че направо ви изпуснах края Hug
И да се похваля,че тази нощ сънувах Мехметчо Hug Вече съм още по- омагьосана  от чара му.

# 354
# 355
момичета в петъчния брой на в Стандарт пише че сериалът Перла се оказа по гледан от шоуто по Нова Цената на истината.Водещия Витомир Саръиванов е успял да привлече около 500 000 души,а героите на Перла са вълнували близо 1 300 000 българи  newsm44  newsm10  smile3501  

# 356
  • Sofia
Супер  newsm10 smile3501 smile3533 smile3534

Ама изобщо не се учудвам, това Цената на истината ми се струва супер тъпо и нагласено, евтина сензация!

# 357
Я, и аз да се настаня в тази тема.
Момичета , здравейте.
Виждам ,че тук яко се забавлявате. И мен ме кефи сериала, а Мехмет ме кефи още повече:)))Не можеш каза на такъв като него че бил грозен. Никак не е даже.

# 358
момичета в петъчния брой на в Стандарт пише че сериалът Перла се оказа по гледан от шоуто по Нова Цената на истината.Водещия Витомир Саръиванов е успял да привлече около 500 000 души,а героите на Перла са вълнували близо 1 300 000 българи  newsm44  newsm10  smile3501  

Ами нормално е Peace Цената на истината е една голяма глупост ooooh!

# 359
  • при най-добрия мъж...

Щях да се учудя,ако беше обратното.Няма толкова тъпо предаване. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт