Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 763
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
КОЯ СНИМКА БЕ МОМИЧЕТА #Crazy #Crazy ИЗЯДОХ СИ УШИТЕ И НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   Banghead Banghead Banghead newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 616
  • София
КОЯ СНИМКА БЕ МОМИЧЕТА #Crazy #Crazy ИЗЯДОХ СИ УШИТЕ И НЕ ВИЖДАМ КЪДЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   Banghead Banghead Banghead newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3049322&id=13863840573 … 405737&ref=mf  - айде , да видите , че днес съм "бяла и добра "!

дано да съм успяла , де !

ето този пост на gospojata

# 617
Мехмед и Инджи идват в "Шоуто на Слави"

Героите от сериала "Перла" са получили специална покана от "Шоуто на Слави". Актьорът Къванч Татлъ, или по-известен у нас като Мехмед ще пристигне в София на 11 декември. Красавецът ще бъде специален гост на 22-то издание на световния конкурс за професионални фотомодели BEST MODEL OF THE WORLD 2009.

От "Шоуто на Слави" правят опити да убедят Мехмед да пристигне с Инджи и така двамата да седнат на диванчето пред шоумена. Преговорите за турската красавица обаче все още продължават.

Страхотна новинаааааааа smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm76 newsm76

http://svejo.net/home/link_summary/402901-Mehmed-i-Indji-idvat-v … -Slavi-?feature=6

АМИ ХАЙДЕ ДА ИЗКУПИМЕ БИЛЕТИТЕ ЗА ШОУТО НА СЛАВИ!!!

Цялата публика да е от форума Party Party Party

Че то тогава и Слави ще се види в чудо!!! Joy Joy Joy

И аз това си помислих,че няма да му се размине и на Слави.ННо незнам,дали не се пребира веднага след края на шоуто.
Абе едни ще държат Мехмедчо,за снимки,целувки,а другите Славчо.Дано му се оправи до тогава крака,да го не скършиме

Славчо ти го отстъпваме с удоволствие! И дь, и билетите за Слави да са наши!!! Laughing
Може ли и аз да се впиша

# 618
охх тази Нихан няма ли кой да я зарита на някъде????????? Banghead tantrum
бебето на Инджи и пречело - вече нямала да бъде с Мехмет...........
охх пача - сори за грозната дума, ама ако се отпусна да говоря и ще ме баннат завинаги Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

пък Мехмет Фикри и снощи беше съсъ същите чорапи  newsm78
или снимат доста серии на куп или просто има по много от вид, или рядко ги сменя (надявам се да не е последното tooth) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

а за Шоуто на Слави, аз като знам той какъв е перфекционист, няма да позволи да се гъкне в шоуто - там е яко дисциплина.....
ще трябва да се дебне след шоуто, тъкмо ще се е стъмнило  Crazy Crazy Crazy

newsm44 newsm44 newsm44 Икакво като се стъмни, сладурче, ще му правим мечка ли!?

# 619
Ама разбира се, колкото сме повече, по-трудно ще избяга!!  hahaha Стига да се съгласи!

Да, ама като види банда обезумели женки направо ще забрави как се води шоу Joy

не знам дали той ще забрави или Къванч просто ще избяга от БТВ-то на културата и няма да му стъпи крака в българско hahaha hahaha hahaha
то си е за страх да ти кажа....  Crazy

Тихо де! Ние ще се държим културно да не ни заподозре, пък после ще видим!!  eat

# 620
Tака си е .Обаче кога ще купуваме билетите

# 621
  • Sofia
Ох, gospojata, недей с тея снимки бе мила, как ще се спи тая нощ не знам smile3503 smile3506 smile3508

То и с тези добри новини, че Къванч ще идва направо, едни фантазии ми се въртят в главата, мале мале, не е за разказване.....

Ааа, къде ще бяга, смее ли по-добре с добро, че иначе като го докопаме, дупе да му е яко newsm43 eat newsm52

# 622
Mного искам да ги видя   bouquet  bouquet  bouquet

# 623
  • София
Здравейте момичета,най-накрая ви изчетох и се включвам за малко при вас !!!
 Има радост и настроение в постовете ви, ще имаме гост ,разбирам newsm44 smile3508 smile3508  .

Но за съжаление имам инфо ,че за шоуто на Слави билетрите се продават месеци предварително ,а самият конкурс който ще се проведе в НДК ,ще бъде в зала 3 ,а тя е много малка и предполагам, че гостите ще бъдат само със покани. smile3516 ,така че действайте по втория начин. УСПЕХ!!! newsm10

# 624
  • София

newsm44 newsm44 newsm44 Икакво като се стъмни, сладурче, ще му правим мечка ли!?

на място ще ти кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
няма да му вадим зъб обещавам  Crazy Crazy Crazy

# 625
Ама разбира се, колкото сме повече, по-трудно ще избяга!!  hahaha Стига да се съгласи!

Да, ама като види банда обезумели женки направо ще забрави как се води шоу Joy

не знам дали той ще забрави или Къванч просто ще избяга от БТВ-то на културата и няма да му стъпи крака в българско hahaha hahaha hahaha
то си е за страх да ти кажа....  Crazy

Тихо де! Ние ще се държим културно да не ни заподозре, пък после ще видим!!  eat

ох мила от сърце се смея на тази емотка  eat eat eat eat eat и си го представям даже  Whistling

# 626

на място ще ти кажа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
няма да му вадим зъб обещавам  Crazy Crazy Crazy
Ами да

# 627
А те кога ще са при Слави

# 628
тази вечер ще си легна с приповдигнато настроение-отдавна не е било!!! newsm68 smile3521 newsm10 newsm03 smile3525 newsm51 smile3521

# 629
  • София
Sayerin джанъм, ne oldu?
ще се виждаме ли във вторник, да видим за час и кой ще иска да се присъедини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт