Белгийски мами и на есен с нова песен - 17

• 38 324
  • 656
  •   1
Отговори
# 135
Дано  Hug

Момичета, ние в неделя мислим за заведем Криско на топите, както казва той  Laughing а в превод - в Кидс Фактори. За нас е все едно във Втаерло или другото, къде беше...  Thinking та ако някоя от вас ще идва с дечко, да се видим  Blush

Иначе мога да се похваля с това, че той вчера прилежно се подстрига - на 6 места отзад главата му е оголена до кожа.  Tired И сега трябва да го острижа и аз до толкова, а тъкмо отгледахме коса за зимата  Rolling Eyes

# 136
Тъкмо и аз щях да питам къде се губите ,
Блонди и аз правя опити да подстригвам малкия , че косата му расте по-бързо от моята , и понеже знаете как мирно стоят докато ги подстригват , след последния опит баща ми вика "Не мога да го гледам , точно като маносан е"  Joy
Аз най-накрая съм си в къщи и подготвям Ники за ясла  Sad
От другата седмица тръгва , дано не плаче много че съм със слабо сърце.
Ходих миналата седмица си пуснах пълни изследвания - няколко пъти припадам на работа , много често ми прилошава , бях се отписала , в крайна сметка изследванията са перфектни , всичко е на нервна почва , и това е следствие от всичкото ни местене , Белгия в най-голяма степен , мисълта че един там ще умра.........бях тръгнала да се побърквам.
Сега ще си дам малко време на себе си , мъжа ми е в Белгия в момента , нека малко и той да си почине от нас , аз си поспивам до късно / да е жива и здрава мама че го измъква сутрин малкия в 7.30 от нашата стая  Flutter /
И така...........
Приятен уик-енд мами  Hug

# 137
Жеже, сега се сещам... Таксите ви за годината в която сте се оженили ли са? Едни приятели така имахе големи такси да плащат за  годината в която са се оженили. Мъжът е получавал допълнително за съпругата, а това не е било отразено към таксите. Все едно той е получавал сумата за един човек, а те са били 2 или 3 с детето...
Как го написах, чак аз не си се разбирам...  newsm78
Идеята ми е, защо не си вземете консултант да ви преразгледа документите?

Блонди, Криско как успя? С ножичката ли? Настръхвам направо...

Нас ни завъртя ежедневието, ходя на курс, водиха ни на кино на белгийски филм ЛОС, препоръчвам... Филип ходи на градина, всеки ден е различен, водиха ги на есенна разходка в гората, снимал ги фотограф за обща снимка и за паспортни, имаха ден на колелетата, където на плаца на училището са разигравали улично движение с знаци и сфетофари. Сега от училището организират разпродажба на играчки втора ръка. Другата седмица родителска среща...
Виктор не се спира, катери си по цял ден, падна от холната маса. Тича, не ме слуша, а като му се карам ми се смее...
 Общо взето сме много добре  Hug

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 11:02 от MariaF

# 138
Мария да точно за тази година става въпрос, искаш да кажеш че при вашите приятели е имало грешка или така трябва да бъде?
За мен това е абсурд , всички отиват в Белгия за големите соц.помощи а ние да дадем толкова пари не мога да го преживея  #Cussing out

# 139
Преразгледаха им документите и беше станала грешка, да... Смъкнаха им от 3000 наполовина
Не се сещам точно...

# 140
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Ние преди два дни пристигнахме в Брюксел  Simple Smile
Все още сме доста уморени от пътуването. Все пак изминахме 3500 км. Добре поне, че детето спа почти през цчлото време. Две седмици ще сме тук и после отиваме до Бг да купим микробус, за да се изместим от Гърция. Wink
Все още ми е много объркано и странно всичко  Rolling Eyes
В момента търсим квартира. Дано успеем да намерим нещо добро в хубав квартал  Simple Smile
Лек ден засега  Hug

# 141
Откакто сме се премстили , цяло лято се разправяме с белгийските институции , чак и бяха тръгнали да ни съдят ,ние 3 месеца преди да тръгнем пратихме препоръчани писма че искаме да прекратим договорите поради преместване в друга държава , и така имаме право да се откажем.Но от всички писма които пратихме и на които се бяха разписали че са получени , никой не беше обърнал внимание.Продължиха да ни начисляват сметките и имахме задължения за около 1500 евро , да но ние пазихме доказателство че писмото е пристигнало и бяхме железни , сега всичко е изчистено,но колко нерви ни коства не ми се говори , както казва един приятел в Белгия е по-лесно да се запишеш отколкото да се отпишеш.Всеки ден сметки , ужас  ooooh!
Така че нищо чудно и с данъците да е станала грешка / не е за първи път / , миналата година ми бяха пратили глоба 1200 евро защото не съм подала декларация т.е не я бяха намерили , пак обяснения пак щуротии и накрая ми викат "Ами да станала е грешка , хвърлете известието за глоба".Но ако сега има грешка ще ги съдя за причинен стрес , точно както белгийците правят тук.Имахме едни туристи които счупиха една маса в хотела , естетвено ги накраха да си платят 40 евро и сега съдят хотела за "причинения стрес" , и да видите как звънят разни от "защита на човешките права" , един куп кореспонденция водих от май месец и то за 40 евро , а аз за 4000 евро ще ги вдигна във въздуха честно.
Много съм се заканила , и без това нямам какво да правя , отново дойде време за заяждане  Mr. Green

# 142
Доби, добре си дошла, дано намерите хубаво и уютно жилище Hug Да пишеш  Simple Smile

В неделя бяхме в Кидс Фактори, Кики тръча нон стоп два часа, имаше деца доста, хубаво беше. Записах го към училището на курсове по рисуване  Crazy Нали в сряда са до обяд и предлагат всяка вотра сряда, безплатно е, записах го, нека ходи  Simple Smile

Хубава седмица на всички  Hug

# 143
Блонди, в кое Кидс Фактори ходите?

# 144
Не във Ватерло, в другото. Обаче ни е доста далече, най-вече заради задръстванията, дори и в неделя заради пазарите се придвижваме почти за час дотам Tired. До нас има подобен клуб, само дето не е чак толкова голям и мислим да се прехвърлим в него, на 5 мин е от нас, мисля, че е и по-евтино.

# 145
И ние ходим в това в Брюксел. На мен ми е близо.

Момичета, знаете ли как да намеря един потребител, който е регистриран във форума, но му загубих дирите?

# 146
И ние ходим в това в Брюксел. На мен ми е близо.

Момичета, знаете ли как да намеря един потребител, който е регистриран във форума, но му загубих дирите?
Ако му имаш потребителското име , има опция за търсене на заглавната страница на форумите най-отдолу  Peace

# 147
Ако му имаш потребителското име , има опция за търсене на заглавната страница на форумите най-отдолу  Peace
Жеже, мерси, намерих я  Hug

# 148
Момичета, къде се губите? Темичката ни отиде на втора страница  Confused

Ама голям студ захвана изведнъж. Аз още си ходя с леките дрешки, не мога да се настроя на зимна вълна, а по магазините вече изкарват коледната украса. Сега ще се изтърколи и тази година. Кой ще си ходи за празниците в БГ? Ние сме тук. Ще идва родата  ooooh!

# 149
И тук голям студ брррр
Моя малкия бандит е от вчера на ясла за по 1 час , вчера влезе при децата и към края на първия час почнал да плаче , а днес пак влезе но ревал от самото начало.Като отидох да го взема чак хълцаше горкия , много ми е жал  Cry
Вашите дечица бързо ли свикнаха

Общи условия

Активация на акаунт