Белгийски мами и на есен с нова песен - 17

• 38 324
  • 656
  •   1
Отговори
# 300
Добра е, няма нищо общо сега. Всичко е сменено, боядисано, има ТВ във всяка стая, нови легла, чаршафи... Свекърва ми я е стегнала добре  Grinning
Блонди, да не я е купила свекърва ти? Супер, така винаги има къде да ходите  Peace      Ама за хотела ли говорим или малката база отстрани? Как и казваха на нея..... newsm78

# 301
Блонди, да не я е купила свекърва ти?
Ама за хотела ли говорим или малката база отстрани? Как и казваха на нея.....

Не, и хотела, и базата са си на БТС, тя там работи и от две години е и управител горе, че наистина ужасно беше занемарена.
И аз не знам за кое говорим. Отстрани има хотел, който е малък, по-луксозен и скъп (даден е под аренда). А мисля, че на голямата сграда й казваха база, но може и да се бъркам.  Thinking

За това говоря:

# 302
Леле, Just, направо ми настръхна косата когато прочетох какво ти се е случило. Сигурно си преживяла голям шок  Sad ...... но пък най-важното е че всички са живи и здрави.
Блонди, ти направо ни зариби 7 лв на легло  Shocked  давай направо координати на базата и ....... идваме  Laughing

# 303
А има ли всяка стая баня и тоалетна или много искам ?

Кофтито е, че на 31-ви сестра ми е на работа и май ще останем в София...

Джъст, добре че си се разминала само със страха  Hug Което пак не е малко де. Безаварийно с новата кола!

# 304
А има ли всяка стая баня и тоалетна или много искам ?

Има. И топла вода има, и кабелна телевизия  Simple Smile

# 305
Леле , Just нещо те е пазило да знаеш. Само като прочетох, че си се въртяла а и камион ( май не е бил голям) или единичката се оказа здрава. Peace. Добре , че си била сама , че ако и децата са били с теб можеше и  не адекватно да реагираш  в стремежа си да ги предпазиш. И добре , че си се разминала без нищо. Praynig Ама как можа точно на Варвара да го направиш  Rolling Eyes, дано няма много верни неща в тези поверия Confused
 Момичета да питам: Имали ли сте неприятни изненадки с подаръците, по пощата? Все ми се иска да пратя на племенницата ми някое Лего, ама и малко ме е страх. Дали ще пристигне? newsm78. Или някой ще си го хареса по пътя? За РД на Лаура получихме отворен колет, хем от Хонландия. Не е чак толкова далече да кажеш. Имам приятелка там ама  все пак ми е не удобно да питам какво точно беше сложила вътре.  newsm78
 Незнам да рискувам ли? newsm78

# 306
  • Overijse, Belgie
Леле , Just нещо те е пазило да знаеш. Само като прочетох, че си се въртяла а и камион ( май не е бил голям) или единичката се оказа здрава. Peace. Добре , че си била сама , че ако и децата са били с теб можеше и  не адекватно да реагираш  в стремежа си да ги предпазиш. И добре , че си се разминала без нищо. Praynig Ама как можа точно на Варвара да го направиш  Rolling Eyes, дано няма много верни неща в тези поверия Confused
Камионът беше ТИР, че натоварен на всичкото отгоре. Аз си мисля, че съм се отървала, защото нали точно Варвара пази от внезапна смърт. А иначе не бях с БМВ-то, аз го смених през юни за воксваген джета, в който се влюбих...Добре, че не е ударен много и ще го оправят.
Но аз гледам позитивно - бях започнала да карам много разсеяно и агресивно, когато съм на дълъг път. Е, в петък нито агресивно карах, нито разсеяно, защото сутрин на ринга няма как да си разсеян, но това ме "поотръска"  Peace

Ние за Коледа чакаме гости, няма да си ходим в България. Така си мисля, че повече ще си починем Simple Smile

# 307
Имали ли сте неприятни изненадки с подаръците, по пощата?

Аз не  Simple Smile И сме пращали, и получавали, винаги всичко е било бързо и недокоснато. Нямам оплаквания  Peace

# 308
И ние сме пращали и получавали много колети непокътнати.

Блонди,  това на снимката май му викат базата,сега нещо ми идва като ЦПШ (например централна планинска школа), ама може и да бъркам, беше мноооого отдавна като съм ходила, а другото е със сигурност хотелът.
Дано да имате снежец да му се порадва Криско. Ние май ще ходим на ски през Януари, ама тука някъде по Европа. Вчера гледахме в Декатлон ски за малката, много са сладки, едни миниатурни....  Laughing

# 309
Момичета какво става с Шакира  newsm78

# 310
От 25-ти септември не е влизала във форума. Но какво става и защо - не знам аз.

# 311
Само да се появи - ще и кажа аз   #2gunfire   Щяхме да спортуваме с нея
Дано само да не и се е случило нещо, че е странно така да изчезне  Confused

# 312
Здравейте на всички:)
Имам нужда от вашата помощ.Търся да наема апартамент.Ако може да ми дадете някакъв сайт за случая.
Благодаря

# 313
  • Belgium - BG
Ето и аз се записвам че не сьм изчезнала Grinning Просто много, много работа и стрес и очакване на ваканцията. Сега сьм на вьлна подарьци и отново се стресирам Grinning
Блонди - леле как ми стана носталгично като видях снимката, аз сьм била ски-инструктор 3 зими там и сьм живяла в тази база Heart Eyes Големи купони бяха, радвам се че са я оправили отново

Ние сме за нова година в Банско  с прятели за 5 дни, и ски се надявам да караме ако има сняг:) А София за рожденният си ден ще има подарьк едноседмично ски-училище, много е ентусиазирана. Ако има някой на Банско по това време, казвайте:)

# 314
Търся да наема апартамент.Ако може да ми дадете някакъв сайт за случая.

Заповядай  Simple Smile

http://www.immoweb.be/fr/

П.С. Може да си го прехвърлиш и на английски. Тови е общо взето най-пълният в Белгия, дано ти свърши работа. Ако имаш нужда от помощ - пак пиши   Hug

Общи условия

Активация на акаунт