Белгийски мами и на есен с нова песен - 17

• 38 324
  • 656
  •   1
Отговори
# 495
bonni, далеч съм от мисълта, че в Мол ще има разнообразието на хипермаркетите в Брюксел...аз просто споделих наблюденията си от тукашните 2 магазина в които минахме по спешност. Като поразгледам може и да изнамеря нещо различно. Hug

Сега се присещам, щото утре ще трябва да пера... какъв прах за пране на бебешки дрехи използвате? Аз в София прах с Персил сенситив, ама онзи ден и него не видях при течните перилни препарати. newsm78 На Персил имаше 4-5 само течни препарата, ама за чувствителна кожа не видях, та пак изпадам в чудене, още повече, че от флемиш нищо не отбираме с мъж ми, а на малко етикети виждам надпис на английски... Tired Моля за извинение, че питам като малоумна, ама докато се ориентирам ще съм доволна на всякакви разяснения и помощ. Hug

# 496
Тони, къде точно се намира вашето градче?   И мислиш ли че между Персил сенситив и другите видове има огромна разлика  Wink

# 497
  • Overijse, Belgie
Toni,  аз ползвам Chat или Ариен сенситив. Но не очаквай да си доволна от праховете тук (поне аз не съм) - не изпират така както тези в БГ. Но пък и забелязах, че дрехите ни избеляха като ги перем в БГ.  newsm78
По принцип няма нужда да ходиш до Брюксел, ако искаш разнообразие - хипермаркети има и в провинцията Wink Правят ги между селата или в някое по-основно село Wink
Ние вече запазихме почивката за лятото - много сме бързи Wink

# 498
Тони, никакъв по-различен прах не съм ползвала за бебешките дрешки. Първо, че не смятам бебето за нещо стерилно и различно от нас, и второ, както казва Бони, не мисля, че има някаква разлика в праховете - перилен препарат като другите. Просто пазарна политика и пари, това е  Simple Smile Така че каквото и да вземеш - все тая. Аз съм доволна от всички прахове тук, все са хубави  Peace Сега вече взимам таблетките на Ариел, защото спестяват ужасно много място, супер лесно се ползват и са хубави  Simple Smile Но ходя до Германия да ги купувам - там кутията е 4,90евро, срещу 18 тук  hahaha

# 499
Момичета, мъжа ми обикаля за ел. уреди и е ходил в Медия маркет и Крефел.......кажете магазини за бяла техника  с добри цени....... може и втора употреба. Някоя от вас ползва ли фурна която е комбинирана с микро вълни и с горен и долен реотан ....със ширината са на нормални фурни, но са по ниски (много тъпо го обясних, но исках да поясня че не става въпрос за микровълнова с грил)

# 500
Привет ...  Hug
И аз ползвах La Chat  за бебешките дрешки , много ми харесва как мирише, концентриран е и изпира добре
За водата, винаги сме пиели Кристалин, никога този въпрос не се е коментирал .Де що хора познавам, все Кристалин пият. Това че е евтина, не значи че е лоша водата. Когато се роди Филип питах в Кинд ен Гезин  дали да преварявам водата, каква вода да давам на бебе и тн Кристалин ми казаха че е ОК. Като стерилизирах бутилките или ги преварявах, пак Кристалин слагах

Ходих на танци аз, натанцувах се и сега съм с мускулна треска. За Трифон Зарезан + Св Валентин ще танцуваме на едно тържество..

# 501
Благодаря ви за отговорите...отново. Hug

MariaF, този La Chat специално за бебешки дрешки ли е, или се намира при обикновените прахове в магазина?
Довечера ще разучаваме нови маркети, та и вода и прах ще трябва да си купим. Peace

Тези танци... само в Брюксел ли са? newsm78

# 502
Да, за бебешки дрехи, но се намира при обикнивените прахове.  Mr. Green Ето така изглеждат продуктите:

Аз ползвах първия син течен прах за пране, има на таблетки, омекотител и за вълнени дрехи
Така са подред на картинката

Танците са в Антверпен
 Hug

# 503
Голямо благодаря за отговорите... Hug

Ау, ама то Антверпен ни бил по-близо. Хъм... нови хора в танцовия състав примат ли се? Евентуално след месец-два?

# 504
Аз също като Блонди пера на децата дрехите с нормален прах,а не специален за бебета.Сега последно си купих течен Персил.Не съм го пробвала още защото имам от стария Simple Smile
Мария,това с танците е супер,но сте ми далече,а не ми се кара по магистралата сама щтото ме е страх Embarassed
Иначе преди да дойда в Белгия ходех редовно на танцова-13 год и когато трябваше да тръгвам за насам единственото нещо с което трудно се разделих бяха народните танци.Даже не отидох да си върна куфара с носиите.Наистина ми беше трудно.После майка ми го върна Sad

# 505
Аз бебешките дрехи перях отдел до годинката, сега всичко на куп с течен Бонукс или каквото падне
А за танците, сега се сформира групата и всички са добре дошли  Hug

# 506
Къде се загубихте newsm78Още малко и ще отидем на 2-ра страница

# 507
Aааа, Черна роза, много моля - теб те нямаше месеци наред, сега се сети  Twisted Evil Шегичка, разбира се  Hug Тук сме си, но сме малко за цяла държава пишещите и често отхвърчаме на втора страница  Grinning
Около нас нищо ново - Криско продължава ужасно да плаче и да изпада в нервни кризи, когато го оставям в градината; оглеждаме се за къща извън Брюксел да си купим в близките няколко години  Crazy , ходя на курс, бачкаме, ежедневие като навсякъде, ядосваме се когато прилагат тук коронния си номер - правят се на две и половина и искат пари за щяло и нещяло и като се озъбиш и си потърсиш правата следват извинения колко съжаляват за грешката. Еееее, за 10 години откакто сме тук как пък един път (от десетките общо) не сгрешиха в наша полза  Twisted Evil
Поради липсата на хубави детски торти тук и възможността да си поръчаш някъде (?) за другия месец поех ангажимент да направя някаква хубава детска, но отсега треска ме тресе за рецепта и обяснения най-вече, с всичките му подробности. Толкова са им гадни детските торти тук в Гран Сюрфас  Tired
Е, отчетох се аз за днес  Blush

# 508
Добро утро и от мен!
Аз май скоро ще раждам, така че съм изцяло обсебена от тази мисъл, а моят приятел приготвя бебешката стая в Белгия  Hug Лепи тапети, а мебелите ще пристигнат в събота.
Блонди, ти си герой. Не знаех, че от 10 години живеете там  Peace

# 509
Поради липсата на хубави детски торти тук и възможността да си поръчаш някъде (?) за другия месец поех ангажимент да направя някаква хубава детска, но отсега треска ме тресе за рецепта и обяснения най-вече, с всичките му подробности. Толкова са им гадни детските торти тук в Гран Сюрфас  Tired

Това с тортите истина ли е?!?! И на нас ще ни трябва за другия месец - дали да не потърся и да поръчам от сега? Или и аз да не се пробвам да направя - и без това тя може да хапва малко неща все още. Rolling Eyes

Ние днес се нанасяме в апартамент - един от двата, които ни харесаха тук. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт