Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са опциите за детегледачки и ясли във Варна?
Какви са опциите за детегледачка на час в Белгия?
Какви са изискванията за регистрация в общината в Белгия и какви документи са необходими за това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са опциите за детегледачки и ясли във Варна?
-
Какви са опциите за детегледачка на час в Белгия?
-
Какви са изискванията за регистрация в общината в Белгия и какви документи са необходими за това?
За да се регистрирате в общината в Белгия, ще ви трябват различни документи. Те включват доказателство, че не живеете в България, както и други документи, които могат да бъдат поискани от общината. Освен това трябва да имате белгийска здравна застраховка и да прекратите здравните си осигуровки в България преди заминаването. Изсикванията за регистрация в общината в Белгия варират според града и статута. Обикновено се изискват документи като акт за раждане на детето, свидетелство за брак, удостоверение за съдимост и други. Преводът и легализацията на документите може да бъде скъп и отнемащ време процес.
-
Какви са опциите за паркиране в Анвер?
-
Какви са изискванията за превод на документи в Белгия?

На Персил имаше 4-5 само течни препарата, ама за чувствителна кожа не видях, та пак изпадам в чудене, още повече, че от флемиш нищо не отбираме с мъж ми, а на малко етикети виждам надпис на английски...
Моля за извинение, че питам като малоумна, ама докато се ориентирам ще съм доволна на всякакви разяснения и помощ.
Така че каквото и да вземеш - все тая. Аз съм доволна от всички прахове тук, все са хубави
Сега вече взимам таблетките на Ариел, защото спестяват ужасно много място, супер лесно се ползват и са хубави
, ходя на курс, бачкаме, ежедневие като навсякъде, ядосваме се когато прилагат тук коронния си номер - правят се на две и половина и искат пари за щяло и нещяло и като се озъбиш и си потърсиш правата следват извинения колко съжаляват за грешката. Еееее, за 10 години откакто сме тук как пък един път (от десетките общо) не сгрешиха в наша полза