Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 950
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Някой може ли да ми прати упътването за сглобяване на ръчната помпа на Авент! Спешно  Praynig

# 526
Агуто, живи и здрави и бързо прибиране в къщи Simple Smile

# 527
Честито aguto !Да ти е жива и здрава!
bebe6oci  и аз идвам на купата,оооо,ама тя май купата е дошла върху мен Joy

# 528
Честито на всички нови майчета, да са им живи и здрави малките душички  bouquet

Честит рожден ден на Киара и от мене. С пожелание да бъде най-щастливата мама и най-обичаната жена  bouquet

Момичета да ви питам как са ви гърдите, моите започнаха да се втвърдяват жестоко. Борко явно не може да изцока всичко. Вие цедите ли се и на колко време?

# 529
Честито aguto!!!

# 530
  • София; Дружбето
Agtuo, честито Hug
bibsy, потърси в нета Rolling Eyes

# 531
Честити ни нови бебчета! Да са живи и здрави и много радост да носят на мама и тати! smile3525
Киара, Честит Рожден Ден душице! Да си все така красива и миличка и да си много обичана и глезена! newsm51

Момичета, бързам да ви се похваля! smile3521 Днес една невероятно готина фотографка снима бебка  newsm47Направи страхотна фотосесия и сега нямам търпение да видя снимките! Катето е малко голяма за типа снимки, които прави, защото не спи толкова много и не е толкова лесно да я намести в желаната поза. Така че поизмъчинме мацката, да не говорим, че изпонаака де що имаше  newsm47 Но очаквам резултатът да е невероятен  smile3533
Ето линк на снимки, които тя е правила http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/page3/
Като станат нашите ще пусна да се изфукам  smile3533

# 532
Mamma T ми то си е смешно!
Честито aguto да ти е живо и здраво детенцето!!!

ааа bamba никаква царевица,ще си разваля:

Joy Joy Joy

# 533
Маалеее Kriskata,страхотни снимки!!!Браво,евала,ашколсун,машалла и тн.Много хубаво сте се сетили да направите такива сладуранчести снимчици!
Знаете ли,че ми се губи kri6kami6ka?Два-три дена не е писала май? newsm78

# 534
Криската снимките са уникални  Peace

Агуто да ви е жива и здрава Дара   bouquet

# 535
Уникални снимки!!!
И аз имам познат фотограф професионален, не съм се сещала, но може и да го питам може ли и на нас Wink

# 536
Честито на мама Агуто!!!Да ви радва много малката принцеса!!!

Криската,много оригинални снимки! smile3501

Клара,бебе Даниел е голям бонбончо!Въпреки,че е малък е много оформен!!!

Raver_ivi,бебе и батко са супер!Как само гордо го държи!Сигурно е много щастлив,че си има братче?
А на кого са снимките с каката?Нещо не се сетих newsm78И те са много хубави! Grinning

# 537
Направо са супер снимките! Сега с такова вълнение чакам и нашите снимки! Само ходя и обяснявам на всеки срешнат каква невероятна фотографка сме намерили и каква фотосесия сме правили днес!
Ако някой има желание, от все сърце препоръчвам Калина! Такъв невероятен подход има тази жена! Срам ме е да си призная, но тя по-добре успокояваше Катенцето от мен!

# 538
Честито, Агуто!!! Да ви е жива и здрава малката Дара и много да ви радва!

Момичета, sorry за спама, но досега циклих от смях на едно нещо и ако тази вечер не родя от това, няма кво друго да ми докара контракции. Ето да го споделя:
http://8biterotic.blogspot.com/2009/08/blog-post_6992.html

# 539
TRINITI С мъжа ми направо цвилихме със сълзи на очи! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт