МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 338
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
искам музиката на диск....ама не пиратски Mr. Green

# 106
Майко ще припадна от смях ... Джавата много зле беее   Joy Joy
А пък Джемил как са ебава не е истина  Joy

# 107
Майко ще припадна от смях ... Джавата много зле беее   Joy Joy
А пък Джемил как са ебава не е истина  Joy
Това беше едно от нещата,с които ме спечели  Peace

# 108
Джемил:Опиканият Кенан взе че стана човек ....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 109
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Сещам се,че в 1 епизод Шюкрю беше казъл на Кенан,че бил на сватба и там чул негово произведение.Та аз си мисля,че е чул кючека,дето вчера дадохте линк.

# 110
  • София
Аз съм на 22 епизод,почвам да пиша с бели букви,питайте Laughing
Загледах новия ама пусто пъпа ми на острова хвърлен в двора на вилата

# 111
Аз съм на 22 епизод,почвам да пиша с бели букви,питайте Laughing
Загледах новия ама пусто пъпа ми на острова хвърлен в двора на вилата
Аз съм ощееее на 2.Вчера след 75 епизод ми скимна да гледам 1 епизод.

# 112
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кво става тука бе моми?Ееееееееее много сте изписали,аз едвам гледам от умора~!Кво интересно става в наше село днес? Ух леле ще ви цункам по муцунките!Сега влизам в банята и след час :I"ll be back!

P.S. И аз ще го почна ама от утре,защото днес смятам да гледам пак 75 епизод

# 113
Чакайте, чакайте. Обяснете и на отсъстващите от час  Laughing Кога ще гледаме отново филма, как ще го гледаме, за да вървим заедно и да коментираме... Уговорихте ли се нещо? Аз съм ЗА, сигурна съм, че втория път по различен начин ще разбера доста работи, да не говорим, че първата третина от филма направо ми е отписана. Имам бегли спомени, а и тогава не се заглеждах много-много по Джемчо.

syd_13, лентата в подписа ти всеки път ми свива сърцето. Щом я мерна, и нещо ми става. Луда, както казва Макбуле.

# 114
цоп и аз тук. сериала свърши ,но си ви чета.

# 115
Чакайте, чакайте. Обяснете и на отсъстващите от час  Laughing Кога ще гледаме отново филма, как ще го гледаме, за да вървим заедно и да коментираме... Уговорихте ли се нещо? Аз съм ЗА, сигурна съм, че втория път по различен начин ще разбера доста работи, да не говорим, че първата третина от филма направо ми е отписана. Имам бегли спомени, а и тогава не се заглеждах много-много по Джемчо.
Наистина,ако ще гледаме отново трябва да се уговорим за да вървим заедно.Идеи?  newsm78

# 116
Трябва да се разберем нещо за това как ще гледаме филма пак който има предложения да казва ..  Peace

# 117
И аз съм ЗА да гледаме пак. Трябва да има ред, че да не вземем да пропуснем някой усмивка или пъпка на Джемил  Laughing

Syd 13 постоянно е раздвоена между Дженифър Гарнър и Джемил. И твойта не е лесна, Syd 13!  Wink

# 118
Значи като за начало по една серия на ден ъстройва ли ви???? newsm78

# 119
syd_13, лентата в подписа ти всеки път ми свива сърцето. Щом я мерна, и нещо ми става. Луда, както казва Макбуле.
И аз като я мернах нещо ми стана и си я сложих като подпис.

Общи условия

Активация на акаунт