МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Ами чакам предложения.В другата тема ще пуснем анкетка ,за да се гласува и мнозинството печели  Peace

# 121
Ламия смени гардероба,откак се омъжи:

А когато е насаме с Джемил изглежда така:

# 122
Гласувах с друг, просто защото не се оприличавам на никой, но исках да ви видя резултатите.  Laughing
Та, ще гледаме ли наново?

# 123
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Значи като за начало по една серия на ден ъстройва ли ви???? newsm78
Мен ме ъстройва. И другите трябва да са съгласни.И трябва да се разберем от кога почвамe.  Peace

# 124
Ами аз предлагам всеки ден по една серия да кажем слетобед така като гледам повечето сте свободни ... Други предложения?

# 125
И аз съм ЗА да гледаме пак. Трябва да има ред, че да не вземем да пропуснем някой усмивка или пъпка на Джемил  Laughing

И аз съм за да го гледаме заедно наново,оба4е 21 дни няма да мога да се вклю4а.Ще сте напреднали с коментарите,като се присъединя,но няма нищо. Peace

# 126
Аз нямам право да предлагам, защото вече ходя на работа и съм ограничена - един път ще гледам сутрин, един път - нощем. Но ако знам кой ден коя серия ще се обсъжда, сама ще си преценя кога да съм я изгледала преди обсъждането. Важното е и кое време е най-удобно за обсъждане. Казвайте, много се въодушевих. Гери, организирай ни, мила, ти си нашият пълководец.
А може да караме и по-бавно - да кажем 3 серии през седмицата, 1 през уикенда? През ден всъщност.

# 127
И аз съм ЗА да гледаме пак. Трябва да има ред, че да не вземем да пропуснем някой усмивка или пъпка на Джемил  Laughing

И аз съм за да го гледаме заедно наново,оба4е 21 дни няма да мога да се вклю4а.Ще сте напреднали с коментарите,като се присъединя,но няма нищо. Peace

Че то си е направо средата на първи сезон, джанъм. Да не говорим, че дотогава може да са почнали и излъчването на третия сезон.  Wink  Laughing

И аз си мисля, че през ден по серия е по-добре т. е. по три на седмица. А за почивните дни не знам - то времето вече се влоши, така че все повече ще се застояваме вкъщи ... Peace

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 18:46 от buba_bs

# 128
Syd 13 постоянно е раздвоена между Дженифър Гарнър и Джемил. И твойта не е лесна, Syd 13!  Wink
hahaha Не е лесна.Чудя се как да ги съчетая.Пробвам различни варианти.

# 129

Че то си е направо средата на първи сезон, джанъм. Да не говорим, че дотогава може да са почнали и излъчването на третия дезон  
Така е.

# 130
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз нямам право да предлагам, защото вече ходя на работа и съм ограничена - един път ще гледам сутрин, един път - нощем. Но ако знам кой ден коя серия ще се обсъжда, сама ще си преценя кога да съм я изгледала преди обсъждането. Важното е и кое време е най-удобно за обсъждане. Казвайте, много се въодушевих. Гери, организирай ни, мила, ти си нашият пълководец.
А може да караме и по-бавно - да кажем 3 серии през седмицата, 1 през уикенда? През ден всъщност.

Машалла

# 131
Съгласна съм с този график: 3 серии през седмицата, 1 през уикенда /който иска и повече, но ще пише с бели букви  Mr. Green /. 

Syd_13, сега гледам си намерила баланса.   Laughing

# 132
Съгласна съм с този график: 3 серии през седмицата, 1 през уикенда /който иска и повече, но ще пише с бели букви  Mr. Green /. 

Syd_13, сега гледам си намерила баланса.   Laughing
И аз съм съгласна.
Да намерих го.

# 133
И аз така ... сега часа ?

# 134
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Обаче ако всики гледа по различно време ,по кое време ще коментираме?

Общи условия

Активация на акаунт