МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 308
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Все пак мисля, че e Умут, а не Омут. Kато пращаше цветя на Нимет бяха подписани с инициалите му U. A.

# 151
оф топик: Тя Елиза и правнучка ще има, не се притеснявайте.

Достатъчна ни е една дъщеря  #Crazy

# 152
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
То срам да си призная, но си изтеглих всички серии и ги записах на дискове, така че винаги да са ми под ръка. Не че в нета ги няма разбира се, но си взех най-качественото копие, което се качваше по сайтовете.
Само да те попитам на колко диска се събраха всичките серии?

Все пак мисля, че e Умут, а не Омут. Kато пращаше цветя на Нимет бяха подписани с инициалите му U. A.
Омут, Умут все тая.

# 153
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз пък да си призная без бой,първите пет серии не съм ги гледала.Започнах го от тази ,в която две шамандури се возеха на лодка Laughing

# 154

ок, ама на мен с О-то ми е по благозвучно  Flutter

# 155
То кат сме почнали и аз ще си призная ... от 1 до 68 ги изгледах за 4 дена ... денонощно само Мелодията...
яак след туи почнах по нова  Blush

# 156
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Аз пък да си призная без бой,първите пет серии не съм ги гледала.Започнах го от тази ,в която две шамандури се возеха на лодка Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какво сравнение само!  hahaha

# 157
По 5 серии на диск. Първите епизоди май се събираха по 6 на диск. Трябва да погледна, но сега не съм у нас. Ще пиша пак.
Да всички серии записах. Като харесвам нещо, искам да го имам за повторна употреба. Не знам дали, но не се знае, а и какво ми коства - няколко лева за дискове. Ето сега ми се гледа. Е, нямам нерви да гледам пак любовните припадъци на Ламия по Кенан, но този път ще проследя с по-голямо внимание Джемил. И Лейла. И другите герои, които пренебрегнах. А за оригиналния диск не разбирам (освен шегичката с "пиратски") защо? С какво ще се различава от това, което вече имаме?

# 158
Бланкаааааа, аз за музиката от филма говоря, за саундтрака  Laughing

# 159
Всъщност и аз не съм гледала всички серии. В началото изтървах доста - започнах чак когато Ламия уби Расих. Опа, Джемил уби Расих, исках да кажа.  Mr. Green Те толкова го повтарят, че и аз свикнах .. После уж гледах първите няколко, ама имам още доста. Например интересно ми е как мениджъра на Кенан прекрати приятелството или по-точно съдружието, така да го кажа .. напусна работа, оная прословута случка в градината с Гюлай и някакъв си и после Ламия каза че е била тя.. и още доста.

# 160
не съм гледала само, когато бях на моЙето

# 161
То срам да си призная, но си изтеглих всички серии и ги записах на дискове, така че винаги да са ми под ръка. Не че в нета ги няма разбира се, но си взех най-качественото копие, което се качваше по сайтовете.

Бланка, пищи на Нова да ни дадат ефирно време. Я най-добре в събота по две. И аз съм на работа...не ща пак гола да търча из стълбището

# 162
# 163
И аз искам.Казаха ми, незнам дали е вярно,че в Турция продавали диска вътре с афтографи.

Имам ученик, чейто чичо живее в Измир, още утре му давам поръчение

# 164
И аз искам.Казаха ми, незнам дали е вярно,че в Турция продавали диска вътре с афтографи.

Имам ученик, чейто чичо живее в Измир, още утре му давам поръчение

вярно ли?

Общи условия

Активация на акаунт