Формула 1 - сезон 2009, Тема 2 - Развръзката предстои...

• 10 893
  • 341
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Еееее, малко по-спокойно с пищовите  Wink и аз не се кефя, че ще е във Ферари - сянката на Шумахер все още е силна и ми е трудно да подкрепя Кими там, а сега евентуално и Алонсо...но какво да се прави. Това ми звучи малко като защо някой си сменя работата, нищо че има по-добро предложение - да си стои където си е! Naughty
Освен това, ако не бяха станали изцепките 2007, Алонсо още щеше да кара в Макларън...какво сега, да стои в отбор, който не му дава толкова добри възможности, за да са доволни всички ли? А и ако Ферари не го искат едва ли ще го вземат...
За мен идеално би било да останат Кими и Фернандо, а Маса да кара на друго място, но...едва ли ще се получи някога! Честно казано по ми е болно от това Кими да отиде пак в Макларън, отколкото Алонсо във Ферари...

Ето това е интересно от статията на F1-Live "It is believed that Hamilton is not keen on the prospect of teaming up with Raikkonen. "At the moment I'm very happy with how things are in the team but we have to see what happens," he said."
Все пак Рон Денис вече го няма  Twisted Evil, а съвсем наскоро Мартин Уитмарш призна, че не са се справили добре със ситуацията с Фернандо и Хамилтън през 2007 и, че съжалява за загубата на Алонсо...

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 14:01 от Lana

# 61
Аз дори не смея да се зарадвам още, Алонсо във Ферари - това ми е голямата мечта откакто го няма Шуми.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 10:22 от Stitch

# 62
Запис.  bouquet

# 63
  • КиТ
За мен идеално би било да останат Кими и Фернандо, а Маса да кара на друго място, но...едва ли ще се получи някога! Честно казано по ми е болно от това Кими да отиде пак в Макларън, отколкото Алонсо във Ферари...

О аз съм твърдо за Маса той е най добрият пилот както Кими...,а Алосо има хъс момчето ама нещо неми допада Peace Мое мнение Wink

# 64
  • Варна
 http://www.telegraph.co.uk/sport/motorsport/formulaone/lewishami … wis-Hamilton.html - мнение на Дейвид Култард, относно новата, може би,  "звездна двойка"  Mr. Green

# 65
  • София
Интересно четиво Simple Smile. Потвърди някои от предполпоженията ми за Макларън от миналото и сега...
Любопитно ми е какво мислят феновете на Макларън за предполагаемото връщане на Кими в Сребърните стрели?

# 66
  • Варна
Честно казано, аз съм "пас".
Кими е страхотен пилот,  дава всичко от себе си, когато е в колата. Единствено ме притеснява, че понякога забравя екипността или така наречения "непукизъм" от негова страна. Ядосвах се страшно много, когато потрошаваше колите, като много често грешките бяха негови. И доста често асоциацията ми за карането на Кими преминаваше в представата за поредната размазана или изпушила кола - във Ферари мисля, се нагледаха на такива  Mr. Green.
Но като оставим настрана бетоновите стени и сладоледа (всеки прави грешки и изцепки  Mr. Green ), мисля че Кими е страхотен пилот, ако колата му бъде "Супер здрава" - той е човека, заедно с Алонсо и Хамилтън. Не случайно миналата година, най-култовите  битки бяха между Люис и Кими.  Алонсо заради колата ,не можеше да се бори толкова добре, макар да даваше толкова много. 
Надявам се, ама много се надявам да не се получи ситуацията Алонсо-Люис, при Кими-Люис. И много, се надявам  външните фактори да са си отишли и да не се получи поредната вътрешна война .... поживеем увидим  Mr. Green

# 67
  • София
Дългоочакваното съобщение Алонсо подписва тригодишен договор с Ферари, започва от догодина

Анели, и аз като теб единственото, на което се надявам, ако Кими ще се връща в Макларън, е да не се повтори ситуацията от 2007. Аз естествено съм пристрастна и макар да не смятам Алонсо за безгрешен, съм на мнение, че повечето от проблемите бяха създадени от Луис и/или баща му. Както и от британската преса Simple Smile.
Но сега нещата са различни - друг шеф, друг подход, публичните признания на Уитмарш за несправянето по подобаващ начин през 2007 и съжаление от загубата на Алонсо, ме карат да съм оптимист, че Кими няма да бъде "втора цигулка" - ако разбира се се върне. Не изключвам да реши да кара в други серии.

Но ако остане в Ф1 се надявам другата година битката да е Фернандо - Кими, my favourite paddock boys  Sunglasses

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 21:23 от Lana

# 68
  • Варна
амиии както се казва, честито на печелившите  Grinning
Със сигурност другият сезон се предопределя,  да бъде наситен емоционално  Mr. Green, както в самите екипи, така и между тях.
От сега казвам обаче, да се знае - 2010 е пък няма да викам за Алонсо  Mr. Green ... и това е само заради  ФераритУ ... имам си негативно мнение и това е  .... (а пък толкова да обичам червеният цвят  Mr. Green)

Надявам се, в Макларън да намерят правилният език по между си и да се дава възможност на изява на двамата пилоти.

Сега ми е чудно, като се обявяват така пилотите преди края на шампионата, не е ли малко кофти ... караш за един отбор, а след месец ще караш за друг отбор реално, ... или научаваш, че ще бъдеш сменен с друг пилот .....   с какво желание караш за сегашния си отбор ....
Аз ако съм на Кими  Mr. Green, след тази пързалка, където му я устроиха от Ферариту, така ще им пързалям болида   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  ...

# 69
  • София
 Joy намерих това интервюс Кими http://www.youtube.com/watch?v=RbI93pXXGvk
Ако не ви се гледа цялото пуснете си около 2:30 минута да чуете каква е била първата кола на Кими  Joy Joy

# 70
  • Варна
 Joy Joy Joy хахаха,  първата ми мисъл бе за Лада 5 .....  Joy  Joy  Joy, не съм била далече от истината  Joy  Joy  Joy
Много готино клипче, Кими се усмихва, забавляват се, изкара акъла на репортера  Joy (аз ако бях в колата, щях да съм припаднала, да не кажа друго  Mr. Green ) и като попита накрая  " Счупихме ли я" ,   Joy  Joy  Joy

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 11:16 от aneli_s

# 71
  • Варна
http://www.clubs1.bg/novina.php?n=10905  Mr. Green, аз ви казвам, от сега почнаха теории на интригите  Mr. Green

и друго предположение, което ме оставя в размисъл ... няма нищо сигурно:
http://www.clubs1.bg/novina.php?n=10908

# 72
  • КиТ
Кими има голям потенциал и според мен не бива да се отказва от формула 1 .... ралитата са друго...формулата съвсем друго Rolling Eyes
-> http://www.sportal.bg/news.php?id=197902

# 73
  • София
Ох, няма такава квалификация  ooooh!
Направо се плаша за утре - дано всичко да е наред.
Надявах се Кими да се класира по-напред, но явно Сузука е трудна за това Ферари, а и май се понаплашиха след всичките катастрофи днес.

# 74
  • Варна
събудихте ли се на време днес момичета  Grinning
тази квалификация днес .. ей така  Shocked я гледах   Mr. Green
Утре не знам какво ще става  ooooh!, основно ще стискам палци да няма сериозни катастрофи за никой!!! Че като видя тия ми ти чаршафи иии ....
Дано се получи хубаво състезание!!! Само да не са успа, като миналата година, за старта   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

п.п. Lara, отдавна не си ни навестявала   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт