Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 697
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Искам да благодаря на MissNellie и на останалите момичета, които са дали наистина ценна информация за ринопластиката, както и за всякакви детайли около операциите.    bouquet

Писах един наистина дълъг пост с всички подробности около моя случай конкретно, както и с общи въпроси за този вид пластики, но взе, че ми изтече сесията и всичко се загуби.  Confused

Накратко: От Варна съм, но обмислям да се оперирам в Пловдив при Джамбазов наесен, а в най-близки скорове ще си запиша и час за консултация при него. Пътуването представлява известен проблем, но "проучването" ми показа, че той е един от най-добрите специалисти в своята област, ако не и най-добрият. Включително и цените му напълно ме устройват - не съм склонна да дам 3-4000лв и нагоре въпреки, че проблемът ми не е чисто козметичен, а и дихателен. Носната ми преграда е (силно, според мен) изкривена и носът ми е в 50% от времето запушен. Винаги влача някакви кърпички със себе си Tired Подозирам и че е чупен в миналото, понеже когато го натисна в една точка боли силно... но това доцентът ще прецени. Предполагам, че ще ми се наложи да нося панорамна снимка, така че мисля да я направя тук във Варна.

Освен това имам и гърбица, която искам да изгладя, иначе носът ми е тесен .. и дълъг Simple Smile Стесняване в никой случай не искам - впрочем съм чела за разширяване на носа след такъв тип операции - а вие? Ще ми се да го скъся малко обаче, ще видим доцентът какво ще предложи.

Вие подготвяхте ли си фотошопнати снимки, с които да покажете на хирурга какво желаете? Че ме няма много с Фотошопа... Предполагам той ще ми предложи някакви варианти, ясно ми е, че носът няма да е точно какъвто си го представям, но не искам просто висящи във въздуха думи, а нагледна 'оферта'  Grinning

Сигурно ще изскочат и други въпроси, но засега е това   bouquet  Благодаря ви още веднъж за ценната информация, която предоставяте  Hug

ПС: Защо не пишем в началото на постовете си, или поне болднато някъде в текста какъв тип корекция се коментира в конкретния постинг, за да е по-прегледно, т.к. успоредно се обсъждат няколко вида.

# 316
Здравейте, искам да ви пратя моята ринопластика съжалявам, че обещах по- рано, а не направих снимки, но не знам как и къде да ги кача за да ги видите.

# 317
  • в 1001-та нощ
качваш ги в накакъв сайт за снимки, споделяне и т.н. и тук даваш линк  Peace

# 318
А пример на такъв сайт? Малко съм индианец..

# 319
# 320
# 321
  • в 1001-та нощ
много хубаво носленце Wink какво ти правиха? кой лекар  newsm78 може би трябва да погледна назад  Hug

колко време след операцията е снимано  newsm78

# 322
desify предвид спецификата на твоя проблем, мисля, че си направила префектния избор за док! Няма нужда да носиш фотошопска снимка, но ако имаш, може. Всеки лекар ще ти каже, че няма как да гарантира , че ще стане същото обаче. Ако искаш вс е пак нещо шопено, пиши ми на ЛС, ще се разберем как да ми пратиш снимка и ще ти я коригирам аз.
Ще трябва рентгенова снимка, да се види вътре какво става, пак заради спецификата на проблема ти.

MMbonbon Абсолютно перфектен просто, перфектен е за мен. Поздравления.

# 323
Мерси Simple Smile  bouquet

Докторът ми беше- д-р Йорданов- София. Сниман е днес хаха демек почти година след операцията. Тя беше края на август 2010.
Правено ми беше- махане на леко кокълче, не чак гърбица, отделно ми е присаден хрущял за да не пада връхчето когато се усмихвам- тъй като носът ми беше като копче- можеше да се натисне 2 см навътре  Grinning Общо взето накрая на операцията никой дори не разбра, че съм била оперирана, тъй като корекциите бяха леки. Дори хора на които казах не виждаха абсолютно никаква разлика- е едва ли са се вглеждали в носът ми както аз преди това. Лекарят мислеше и да ми прекъсва мускулите там и като се усмихвам да не се разширява- но явно в хода на операцията си е променил решението...което чак толкова не ме притеснява- носът ми си изглежда естествен, иначе може би нямаше да е така. Това е общо взето- като цяло бях доволна още тогава и сега също съм доволна от крайния резултат.

# 324
/ Ринопластика /

desify предвид спецификата на твоя проблем, мисля, че си направила префектния избор за док! Няма нужда да носиш фотошопска снимка, но ако имаш, може. Всеки лекар ще ти каже, че няма как да гарантира , че ще стане същото обаче. Ако искаш вс е пак нещо шопено, пиши ми на ЛС, ще се разберем как да ми пратиш снимка и ще ти я коригирам аз.
Ще трябва рентгенова снимка, да се види вътре какво става, пак заради спецификата на проблема ти.

Обадих се за час за консултация - няма за този и за следващия месец. Операция - евентуално декември.
Освен това - разбрах, че конкретно при Джамбазов, а може би и другаде, операциите се извършват от екипа на хирурга, като той се намества само в краен случай. Което не ми се нрави. Макар че докато съм под пълна упойка не виждам кой, какво.. как Simple Smile Което също не е много приятна мисъл  Laughing Та съм леко разколебана сега.
А някой да има отзиви от д-р Бойко Димов (Каспела), казаха ми, че оперира със същия екип (с който работи и Джамбазов) ?
MissNellie - не ми искат рентгенова снимка... което ме учудва. Благодаря ти за отзивчивостта, но ще се потрудя сама над Фотошопа, че честно казано формата на повечето оперирани носове нещо не ми се нрави. Нещо много "стандартна" и "безлична" ми идва  Laughing

# 325
  • España
Здавейте,мацки! Решила съм да си направя липосукция.Във Варна конкретно чувам добри отзиви за доктор Заякова ...Някой да може даа ми каже нещо повече,моля? Интересува ме и ултразвуковата липосукция препоръчителна ли е?въпросната докторка прави ли такава? Някой вече минал по този път да ми разкаже от опит-възстановителен период....резултати....трайност...и т,н.т.каквото се сетите...Благодаря ви предварително!

# 326
Аз съм си правила липосукция при доктор Заякова и съм много доволна от резултата. Докторката не прави ултразвукова, а аспирационна липосукция. От това, което съм чела обаче, аспирационната не е по-лоша от ултразвуковата, даже за някои зони се счита за по-добра.
Като за всяко нещо, колкото доктори, толкова и мнения Simple Smile. Мисля, че по-важното е да се получи добър резултат. Знам за пациентки на прехвалени лекари с ужасяващи неравности след липоскуция, докато при мен такъв проблем няма. Аз си правих на бричове и колена. Ти кои зони искаш да коригираш?

# 327
  • España
Благодаря ти,Ава!  bouquet Аз ще "атакувам " бричове,колена и корем Wink
Колко време   смяташ,че ще ми е необходимо за всичко+ контролен преглед,преди и след,защото живея в чужбина и трябва да си синхронизирам престоя?
И още нещо-кога се започва с масажите-след като се смъкне коригиращото бельо ли?
Смятам да започна и режима на Дюкан ,та се чудя дали да изчакам първо липосукцията и тогава или ... newsm78 Липосукцията я планирам за август вероятно
И ...колко ще ми струва "целия масраф" Laughing?

# 328
Вярно ли е, че като се слага ботокс на "пачия крак" се засилвали бръчиците под долния клепач?

# 329
Аз си бях уговорила дата за липото от рано, но можеш да си запишеш час по телефона, после около седмица преди операцията ще дойдеш на консултация и ще си направиш изследванията. След липосукцията оставаш една вечер в клиниката и след това може да отидеш след седмица за сваляне на конци, но аз поисках резорбируеми и не ходих. Всъщност ходенето е не толкова заради конците, колкото да те види докторката и да се увери, че всичко е наред. Аз не живея във Варна в момента и се разбрах с нея, че ако имам някакви притеснения, ще отида на преглед. Иначе първия контролен преглед е след месец, втория - след три месеца. Много пациентки въобще не отиват на втория, защото се чувстват добре. Аз просто имах път към Варна и затова отидох. Мисля, че поне две-три седмици ще е добре да останеш, но за това най-добре ще те осведоми докторката. Масажи се правят след първия месец, когато се свали ластичното бельо. Режима на Дюкан е подходящ за след липото, по принцип се препоръчва нисковъглехидратна диета. Аз изкарах 3 седмици на Дюкан, по принцип тая диета не ми е по вкуса, но пък за след липосукцията беше идеална. Масрафът ще ти струва според зоните,  на мен ми обработи доста - брич, задна и малко от вътрешна част на бедра, колена, съвсем малко от външна страна на прасец. За всичко това - 5800 лв. Аз лично съм много доволна, тоя брич го влача от пуберитета и опитах всичко да се отърва от него. Само от липосукцията видях резултат. Иначе не съм идеално слаба /164см, 57 кг/, но за другото и с диета се справям. По едно време бях свалила на 55 кг и бях във възторг от фигурата си. Просто е огромна разликата с брич и без. Сега се надявам лятото отново да стигна заветните 55 кг.

Общи условия

Активация на акаунт