Д-р Надя Магунска - мнения

• 14 297
  • 11
  •   1
Отговори
Момичета, скоро разбрах, че съм бременна и си записах час за преглед след седмица в клиниката на Д-р Щерев при Д-р Надя Магунска. Не намерих никакви мнения за нея, бих искала да попитам ако някоя от вас има впечатления ?

# 1
Д-р Магунска е най- добрата лекарка, на която можеш да попаднеш в София.Казвам го смело и без никакво съмнение. И по- важното е, че е страхотен човек. Благодарение на нея се роди нашият син, за мен тя е най- добрият избор.Ако ти е необходима повече информация можеш да ми пишеш на лични! И безпроблемна бременност!

# 2
Здравей florecita,

Аз също се записах за преглед при д-р Магунска. Съдейки по датата на поста ти, вече трябва да се радваш на бебока вкъщи Simple Smile. Моля те да споделиш впечатленията си от д-р Магунска, може и на лични. Обмислям дали да проследявам бременността си при нея. Вече бях на един преглед, но за 10 минути не можеш да събереш много впечатления. Беше внимателна, говореше тихо и спокойно, което на мен ми хареса. Simple Smile

Благодаря предварително!

# 3
Здравей, бебчето го очаквам всеки момент...  Simple Smile
Бременността си обаче следя от самото начало при д-р Арабаджи, която не бих заменила за нищо на света !
До колкото си спомням ми излезе ангажимент и се наложи да отменя часа, съответно след това записах при Арабаджи и не съжалявам...  Hug

# 4
Момичета някой може ли да ми изпрати телефона на д-р Магунска на лично съобщение...Благодаря!

# 5
Момичета някой може ли да ми изпрати телефона на д-р Магунска на лично съобщение...Благодаря!

Моля за контакт на въпросната лекарка , благодаря предварително

# 6
Д-р Магунска е най- добрата лекарка, на която можеш да попаднеш в София.Казвам го смело и без никакво съмнение. И по- важното е, че е страхотен човек. Благодарение на нея се роди нашият син, за мен тя е най- добрият избор.Ако ти е необходима повече информация можеш да ми пишеш на лични! И безпроблемна бременност!
        може ли номер на Д-р Магунска, имам голям проблем и искам да разговарям с нея, ако някой може да ми помогне! Благодаря предварително!

# 7
И аз да споделя мнението си. Потвърждавам, че д-р Магунска е невероятен специалист, отдаден на професията си, и прекрасен Човек. Тя е Слънцето в моя живот, което създаде и доведе на бял свят моето малко слънчице. 🌞

# 8
Лично на мен доктор Магунска не ми допадна. Бях с киста рецидив 10 см. Имам предходен мисед и лапароскопия на същия яйчник на киста 5 см. Плюс няколко миомни възела. Направи ми обстоен преглед и ми каза да си избера какво да правим: 3 месеца зафрила и после операция, операция само на кистата сега или операция на кистата и миомните възли. Тъй като аз не съм лекар явно не мога да взема решение. Аз целя бременност и нека тя каже според нея кое е най-добре. Отговори ми аз да си реша... Защото миомните възли можели и да пречат, можело и да не пречат... Не повторих посещението, а избрах да се оперирам на друго място.
Между другото при посещението ми лекарката изглеждаше много уморена и аз отдавам случилото се това, но както казах не повторих посещението.

# 9
Здравейте дами, има ли как някоя от вас да ми даде номера на др. Магунска. На 22 съм и гинеколозите при ,които ходих до сега ми казват лоши диагнози и съм страшно изплашена…искам да отида при нея тъй като тя е специалист по моето заболяване…ще бъда благодарна от сърце ако някоя от вас ми изпрати номера и…

# 10
Здравейте дами, има ли как някоя от вас да ми даде номера на др. Магунска. На 22 съм и гинеколозите при ,които ходих до сега ми казват лоши диагнози и съм страшно изплашена…искам да отида при нея тъй като тя е специалист по моето заболяване…ще бъда благодарна от сърце ако някоя от вас ми изпрати номера и…

Може да си запазиш час през сайта на Щерев или да се обадиш директно на телефона им. Споделете опит, ако прегледа е минал Simple Smile

# 11
Лично на мен доктор Магунска не ми допадна. Бях с киста рецидив 10 см. Имам предходен мисед и лапароскопия на същия яйчник на киста 5 см. Плюс няколко миомни възела. Направи ми обстоен преглед и ми каза да си избера какво да правим: 3 месеца зафрила и после операция, операция само на кистата сега или операция на кистата и миомните възли. Тъй като аз не съм лекар явно не мога да взема решение. Аз целя бременност и нека тя каже според нея кое е най-добре. Отговори ми аз да си реша... Защото миомните възли можели и да пречат, можело и да не пречат... Не повторих посещението, а избрах да се оперирам на друго място.
Между другото при посещението ми лекарката изглеждаше много уморена и аз отдавам случилото се това, но както казах не повторих посещението.

Може ли да споделиш къде и при кой лекар се оперира?

Общи условия

Активация на акаунт