Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 680
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • в Кошера
Може би няма да препокрия на 100 % мнението на момичета, поставяли си ХК, по въпроса, защото аз НЕ говоря от личен опит, а пресъздавам думите на приятелка (практикуващ дерматолог), с която си разисквам надълго и нашироко, но все пак:

Болката - всеки е с различен праг на търпимост, така че е много относително;
Обезболяване - намазване с гел-кремче, съдържащо лидокаин;
Филъри - много видове (за устни, назолабиални, скули и т.н.), на различни производители. Juvederm го спрягат за най-добрия (производство на Алерган, което само по себе си говори за качество), има "екстри" като съдържание на лидокаин, т.е. болката при поставянето му е сведена до минимум;
Цени - варират според филъра, града, клиниката и лекаря, примерно ок. 400 - 500 лв. за 1 мл. (което си е доволно, да не кажа прекалено количество за едни нормално плътни устни, с които се стартира). Горепосоченият филър има предимство и в опаковката, защото са 2 х 0.5 мл в една опаковка, т.е. може да платиш и ползваш само единия, ако нямаш нужда от повече)  Peace
Специалисти - задължително при дерматолог, а не в някви козметични студийца с изкарали или недоизкарали разни курсове!  Naughty

Дано съм била полезна  Wink

# 376
А устните седят ли достатъчно естествено?Защото,ако ефекта е като на някои наши родни звЕзди-не мерси.

# 377
Tyra, Тристана,   bouquet

а има ли някой от темата, който е слагал ХК в назолабиални гънки?

# 378
Здравейте сладурки , и мен ме интересува някой слагал ли е ХК в усните и стои ли естествено. Днес сложих ботокс около очите и нямам търпение да му видя ефекта но устните не посмях да пипна

# 379
  • София
Някой правил ли си е Абдоминопластика?/не знам дали правилно го написах/ Rolling Eyes
Всъщнаост не знам дали точно това трябва да искам да направя....
Имам 3 прекрасни деца но след второто раждане корема ми седи отпуснат не ужасно много но не ми харесва Sad имам и стрии точно там от първото раждане и искам и тях да премахна иначе съм 52 кг и се харесвам вече  Laughing Sunglasses

# 380
  • в Кошера
Някой правил ли си е Абдоминопластика?/не знам дали правилно го написах/ Rolling Eyes
Всъщнаост не знам дали точно това трябва да искам да направя....
Имам 3 прекрасни деца но след второто раждане корема ми седи отпуснат не ужасно много но не ми харесва Sad имам и стрии точно там от първото раждане и искам и тях да премахна иначе съм 52 кг и се харесвам вече  Laughing Sunglasses

По принцип това си е тежка и трудна операция (малко инфо). Има 2 варианта - пълна и мини. Според мен си заслужава, когато наистина има много кожа за обиране (при сваляне на мнооого килограми, най-често при рязко такова; или ако кожата е загубила всякаква еластичност...или при такива случаи)), а това, което разбирам от поста ти, е, че при теб не е така  Peace Плюс това остават кофти белези, понякога се налага и транспозиране на пъпа  Shocked Rolling Eyes  Това за пълната. Ето малко инфо и за мини абдоминопластиката  Peace
Със спорт и специални упражнения пробвала ли си? Комбинирани с подходяща козметика?

# 381
  • София
Ох.. нямам време поне за момента за гимнастика защото имам две бебета Simple Smile много проклети!
Няма ли и друг оперативен начин за премахване? Rolling Eyes

# 382
Тази киселина запълва ли гънки, като назолабиални например?
Да, аз имам филър точно на назолабиалните. Вече 5ти месец някъде, все още стои чудесно. Знам, че първия път държи повече, а следващите, по-малко, но съм супер доволна и пак ще сложа като му мине действието. Заслужава си!

# 383
Tyra, Тристана,   bouquet

а има ли някой от темата, който е слагал ХК в назолабиални гънки?
Аз. Питай, ще се радвам да ви "вдъхновя" и вас, доста съм доволна от резултата.

# 384
Казвай къде го прави и колко излезе като пари? Аз съм се навила вече, май това ще е първо на дневен ред.

# 385
Струваше ми 500 лв. Инжектираха ми го през май, все още има достатъчно запазен ефект. Нямах синини след процедурата. Д-р Валянова в Хил клиник. Аз на нея много й доверявам, защото и други процедури съм си правила там, и я знам как работи.
Замислем се за ботокс чело, но тя ми каза, че ми е рано. Яко е, че не държи да те "сложи под ножа" на всяка цена.

# 386
  • Варна
beginner_mamma, ти какъф филър си сложи? Гледам че в една от клиниките във варна има намаление на Stylage M. Досега съм се спряла на Restylane, но все още събирам мнения...
Има ли някой от Варна, който да похвали добър дерматолог, при който мога да направя тази манипулация.

p.s.говоря за назолабиалните гънки

# 387
Моят беше Restylane. Според дерматоложката първия път е с по-голяма трайност и прогнозирано беше 9-10 месеца, че ще държи.

# 388
beginner_mamma ако случайно дерм е пропуснала да каже, ако си над 25г, вземането на ХК като добавки на хапченца повишава нивата й в организма и забавя резорбацията на филъра, правейки го по-издръжлив във времето.

# 389
Ох, знам, и то за съжаление по друга линия. Имам драма с коляно, и веднъж годишно инжектират хиалурон в него, а през годината съм на хапчета. Та, много преди да достигна до идеята за естетичен външен вид ми се налагаше да ползвам същата субстанция за здравословен проблем...
Но мерси, MissNellie за загриженото и мило отношение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт