Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 685
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
МилУто ги финансира.

# 361
  • 5 етаж в ляво
Здравейте   bouquet
да попитам,някой правил ли си е корекция на "двойна брадичка" и на предмишник? и ако да,къде ?как протича порцедурата? колко струва? и въобще всичко свързано с операциите...
Брагодаря   bouquet

# 362
  • In The Middle Of Nowhere
И аз се присъединявам към питането за двойна брадичка  Peace

# 363
Здравейте! Моля, споделете отзиви за д-р Ангел Енчев, пластичен хирург, но ако може придържайте се към темата, защото темите пуснати за него неизменно се превъщат в дискусии за видовете импланти за гърди и начина им на поставяне. Тъй като обмислям да си направя повдигане на гърдите при него, интересува ме конкретно дали пациентите му са доволни от операциите, как намират белезите и анестезията. Предварително благодаря!

# 364
Другото което много бих искала е да си направя по-ясно изразени скули  Simple Smile

Най-лесното от изброените, пък и най-евтино, безболезнено, бързо и неизискващо кой знае какво възстановяване, да не кажа никакво  Wink Филър  Peace

Може ли малко подробности?

# 365
  • в Кошера
Другото което много бих искала е да си направя по-ясно изразени скули  Simple Smile

Най-лесното от изброените, пък и най-евтино, безболезнено, бързо и неизискващо кой знае какво възстановяване, да не кажа никакво  Wink Филър  Peace

Може ли малко подробности?

Ето малко инфо от една от СФ-клиниките (цензурирала съм името, за да не звучи като реклама):
"Нехирургични импланти в областта на скулите
Поставянето на импланти в областта на скулите придава един по-добър баланс на лицето като цяло. Доскоро това се извършваше по традиционните начини чрез поставяне на силиконови импланти или чрез трансфер на мазнини. Д-р ******* ви предлага алтернатива на тези методи, като отново използва филъри на базата на хиалуронова киселина, създадени специално с цел да придадат обем в различни области. Скулата се оформя чрез “Restilen sub Q” или “Surgyderm volume”, като тя е по-добре повдигната и меко лифтира лицето."

# 366
Винаги съм се чудела-тези филъри не се ли стичат и обезформят след време?

# 367
  • в Кошера
Винаги съм се чудела-тези филъри не се ли стичат и обезформят след време?

Филърите на базата на ХК (хиалуронова киселина) няма как да се стекат, сменят мястото си и т.н. Да, могат да обезформят, ако са поставени некадърно (виждали сме не една и две обезформени в устните девойки), но нямат нищо общо със способността за раздуване, капсулиране и "свободен ход" в тялото на ЗАБРАНЕНИЯ силикон в течно състояние, който, за съжаление, много девойки, търсещи хармонична външност, си сложиха преди години, в резултат на което са не само обезобразени, а и със сериозни щети в/у здравето.
Та с две думи, ХК е член на семейство молекули, известни като гликозаминогликани. Тя е важен компонент на съединителната тъкан, която изпълва пространството между клетките на кожата и други тъкани. Тя е главна съставка на стъкловидното тяло на окото и на синовиалната течност, която смазва и поддържа доброто състояние на ставите (затова може да се инжектира локално при изновеси стави).
И не на последно място - разгражда се с течение на времето (периодът зависи от конкретния организъм и способността му за резорбация на въпросната киселина).

# 368
Тази киселина запълва ли гънки, като назолабиални например?

# 369
Благодаря за отговора Simple Smile

# 370
  • в Кошера
Тази киселина запълва ли гънки, като назолабиални например?

Да, може да се използва чрез директно локално инжектиране за попълване и контуриране на устни, скули, моделиране на лице (и не само), попълване на бръчки (назолабиални и не само), при износени стави (както споменах по-горе).
Уникалното й свойство е, че задържа голямо количество вода в клетките, като по този начин увеличава плътността и еластичността на кожата.

# 371
А за каква възраст е подходяща?Скъпо ли е, боли ли, има ли риск? Дълга ли е процедурата? Simple Smile Благодаря за информацията.

# 372
  • София
Аз съм си правила устни няколко пъти, последния път - и назолабиални гънки. Не боли, слага се локална упойка. Устни и назолабиални ми ги правиха за около 30-40 мин общо. Възможно е да се получат малки хематомчета, нищо страшно. Основен минус е малката трайност на процерурата, ефектът се губи за около 6 месеца, това разбира се е индивидуално, чувала съм и далеч по-кратки срокове.

Не съм чувала за сериозни рискове. Възможно е да те докарат несиметрична Simple Smile Последно лекарката ми каза, че имало вариант да се инжектира ензим, който " връща" в изходно състояние, ако не се харесаш, например.

Интересно ми стана за скулите, някой правил ли си е скули конкретно?

Едит: по отношение на възрастта, аз съм на 30. Но структурата ми е такава, че корекцията си беше абсолютно приложима вече.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 16:38 от Тристана

# 373
Благодаря! А цената каква беше?

# 374
  • София
Не искам да те подвеждам, много зависи от количеството, което ще слагаш, марката филър и, разбира се, студиото. Гледам сега в интернет, около 350-400 за ампулка вървят. Една ампула в общия случай е ок за уста или назолабиални само. Зависи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт