Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 694
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Дали има възможност, ако нямаш здравословен проблем да минеш по здр.каса при Джамбазов  Rolling Eyes

# 346
Аз си харесвам размера на бюста, но и на мен формата не ми харесва - увиснала, май наистина се наричат лисича муцунка.
Иначе не си харесвам формата на очите  Crazy Много кръгли ми изглеждат има ли такава операция да стават бадемовидни... но не бих рискувала, защото може да ми се промени изражението на цялото лице  Stop Другото което много бих искала е да си направя по-ясно изразени скули  Simple Smile

# 347
  • в Кошера
Другото което много бих искала е да си направя по-ясно изразени скули  Simple Smile

Най-лесното от изброените, пък и най-евтино, безболезнено, бързо и неизискващо кой знае какво възстановяване, да не кажа никакво  Wink Филър  Peace

# 348
Дали има възможност, ако нямаш здравословен проблем да минеш по здр.каса при Джамбазов  Rolling Eyes

Това зависи единствено от личния ти лекар, който трябва да ти даде направление за изправяне на носна преграда.

# 349
Здравейте
Знаете ли хирург в България имащ опит с вертикална абдоминопластика. Конкретно се интересувам за метода Fleur-de-lis.
Оставам с впечатлението, че всички пластични хирурзи у нас предпочитат класическия хоризонтален разрез, при който единствено се опъва кожата надолу а тази отстрани остава отпусната и провиснала.
Също така ще ми бъде много полезно ако тези от вас преминали през процедурата споделят, кои са най-добрите мазила за стягане и подхранване на кожата преди да се извърши процедурата. Разбрах, че кислороден крем Chiroxy се използвал 1-2 месеца преди операцията и давал добри резултати. При мен след екстремно сваляне на тегло има зони (като горната вътрешна част на бедрата), които не подлежат на операция и ми се иска да пробвам някакви кремове, които имат добър ефект за стягане. По вързможност да не са комерсиални истории рекламирани по телевизията.

Не мисля, че само лесния метод практикуват, а и не съм чувала точното наименование на този метод, за който пишеш. Но ако става въпрос за цялостно обиране на кожа и преместване на пъпа по тази причина, мисля, че и в България се прави

# 350
Те по принцип нашите хирурзи нямат много опит с абдоминопластика, предимно правят гърди.
За разлика от тях в САЩ и Англия е една от най-популярните процедури заради масовото поставяне на гастрални пръстени.
Тъй като в България рядко се поставят гастрални пръстени и като цяло не сме дебела нация, съответно няма и много хора свалящи по 40..50...100кг, няма как хирурзите ни да имат и опита на колегите си от САЩ и западна Европа.
При този метод освен хоризонталния разрез се прави и вертикален. Така кожата може да се събере и странично.
Ето какво представлява разреза и свалената кожа. От там идва и името Fleur-de-lis

А ето това е един добър пример за такъв тип операция.

Белега е неприятен но всеки сам си преценява.

Моля за мнения за пластичните операции в Турция. Добри клиники и хирурзи.

# 351
Здравейте! Нова съм във форума. Искам да си направя ринопластика от естетична гледна точка. Този доц. Джамбазов дали прави такава? Иначе нямам никакви здр. проблеми с носа. И бихте ли ми казали дали Джамбазов работи и без здравна каса... и ако да каква е г.д. цената.

# 352
Не, не е..Общо взето формата се запазва същата, както и изначалното разстояние между гърдите.
Много неприятно...аз си мечтая за къръгли гърди,но явно няма как да стане. Tired

# 353
  • в 1001-та нощ
пробвала ли си шейпинг козметика  newsm78 поне малко да се напълнят  newsm78

# 354
  • In The Middle Of Nowhere
Не, не е..Общо взето формата се запазва същата, както и изначалното разстояние между гърдите.
Много неприятно...аз си мечтая за къръгли гърди,но явно няма как да стане. Tired

Моите са кръгли или обли, не знам точно как се води, но да ти кажа в профил изглеждам по-плоска отколкото в анфас. Докато твоите, ако са тези, за които мисля, съм виждала и са хубави, предполагам са по-щръкнали, ако изглеждат така както си мисля. Според мен не е толкова важна формата колкото да са хубави, симетрични и с хубави зърна. Но... всеки иска да има това което няма...  Simple Smile

# 355
Аз пък се замислям за Vela Shape процедури.
Моя позната вече е на втора такава процедура, която комбинира с хранителен режим и резултатите и са добри.

http://www.youtube.com/medefect#p/u/6/ltjAEqYHrjM

# 356
  • в 1001-та нощ
за коя област  newsm78

# 357
Здравейте момичета , преди малко видях ,че е писано в темата и се сетих ,че трябваше да ви пратя снимки . В момента нямам възможност да си направя по-нови . За желаещите мога да пусна линк към старите снимки от преди няколко месеца . Simple Smile

# 358
Срам не срам,аз имам въпрос към вас Simple Smile Със сигурност рано или късно ще се подложа на операция за увеличаване на бюста ми,защото като жена имам нужда да си осигуря собствения комфорт!Друг е въпросът ,че бих се подложила на такава интервенция след евентуална бременност...не искам да избързвам. Въпросът ми е насочен към тези от вас,които нямат откъде на момента да извадят нужните пари за операция.Колкото и  да ми е неудобно инетресувам се от къде се снабдявате със сумата,която както знаем не е никак малка за средностатистическа българка? Кредит ли теглите...Разчитате на някой или как?Искам да обмисля добре нещата преди да пристъпя към действие,но истината е,че за в момента имам толкова много разходи,както все още нямам дете,та си представям в последствие... И честно казано не съм сигурна как точно ще се сдобия с мечтания бюст  Rolling Eyes

# 359
Ами аз спестявам. Бавно става, но... славно.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт