Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 696
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • в 1001-та нощ
Вярно ли е, че като се слага ботокс на "пачия крак" се засилвали бръчиците под долния клепач?

моя приятелка си сложи на челото и сподели (нейно субективно усещане), че за сметка на емлиминираното жестикулиране с чело - се засилва набръчкването около клепачите;

така, че може би има такъв ефект по принцип  newsm78 със зоните около тези, в които е поставян ботокс  Peace

# 331
  • София
Момичета имате ли някакви впечатления от Мелничаров в УСУЛ за ринопластика?
За сега се двоумя между него и Джамбазов.За Джамбазов ми казаха, че не бил много добър във правенето на върха на носа. Outta Joint Simple Smile

# 332
За сега се двоумя между него и Джамбазов.За Джамбазов ми казаха, че не бил много добър във правенето на върха на носа. Outta Joint Simple Smile

Впрочем, това за Джамбазов (екипа му де  Laughing ) и мен ме притеснява..

# 333
  • София

Впрочем, това за Джамбазов (екипа му де  Laughing ) и мен ме притеснява..
desify ти имаш ли час за консултация или операция?Аз смятам да звънна утре, но от друго място разбрах, че май вече не записвали час септември чак .Август ще бъдат в отпуск:( Ти правила ли си консултации с други лекари?

# 334
Аз писах по-горе, че часове преди септември няма. Не се записах сега, казаха ми да звънна август.
Консултации с други специалисти не съм правила, т.к. тук във Варна не мисля, че има добри такива..
Евентуално може би като ходя в Пловдив ще се опитам да се видя с д-р Бойко Димов, за когото писах по-горе. До София чак не ми се ходи, иначе съм чувала добри отзиви за д-р Йорданов.

# 335
  • Полски Тръмбеш
здравейте  Grinning
записвам си да ви следя защото и мен ме интересува Ринопластиката и искам първо да понатрупам мнения и тогава да се реша  Wink

# 336
Момичета , някой да знае актуални цени за ринопластика при Карен Джамбазов?Чувам много добри отзиви за него и понеже имам и здравословен проблем ми се струва подходящ след като е и УНГ специалист , но бюджета ми е ограничен и затова ме интересува цената ...Благодаря ви много  !!!

# 337
Момичета , някой да знае актуални цени за ринопластика при Карен Джамбазов?Чувам много добри отзиви за него и понеже имам и здравословен проблем ми се струва подходящ след като е и УНГ специалист , но бюджета ми е ограничен и затова ме интересува цената ...Благодаря ви много  !!!

Здравей, аз бях април на консултация и цените за ринопластика са 950 лв. ако си по здравна каса и 1500 ако не си по касата. Щом имаш здравословен проблем значи може да минеш по касата.

# 338
  • София
Cherry а консултацията колко струва?И той ли определя дали ще минеш по каса или не, ако да речем нямаш здр проблем?

# 339
Аз се колебая много за ринопластика,имам малка гърбица на ноа,която не е нищо фатално,но ме дразни,но съм чела,че възстановиятелния период е  много дълъг и труден и това ме отказва.  Thinking

Да питам и това,което ме вълнува най-много за силиконовите импланти-при постанявето им голяма ли  е промяната във фромата на гърдите.Питам,защото не си харсавам изобщоо формата на бюста и искам да я  корегирам.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 15:21 от Мелиса

# 340
Не, не е..Общо взето формата се запазва същата, както и изначалното разстояние между гърдите.

# 341
Cherry а консултацията колко струва?И той ли определя дали ще минеш по каса или не, ако да речем нямаш здр проблем?

Чери, 50лв. е консултацията при Джамбазов.
През касата се минава само ако имаш медицински проблем.
Аз ако нямах такъв, много бих се замислила дали да се оперирам.
В никой случай няма да е приятно преживяване  Laughing

Мелиса, аз пък се чудя как да си запазя лека гърбичка след операцията,
на мен съвсем "изгладените" носове са ми ужасно скучни и не искам такъв за себе си.

# 342
Здравейте
Знаете ли хирург в България имащ опит с вертикална абдоминопластика. Конкретно се интересувам за метода Fleur-de-lis.
Оставам с впечатлението, че всички пластични хирурзи у нас предпочитат класическия хоризонтален разрез, при който единствено се опъва кожата надолу а тази отстрани остава отпусната и провиснала.
Също така ще ми бъде много полезно ако тези от вас преминали през процедурата споделят, кои са най-добрите мазила за стягане и подхранване на кожата преди да се извърши процедурата. Разбрах, че кислороден крем Chiroxy се използвал 1-2 месеца преди операцията и давал добри резултати. При мен след екстремно сваляне на тегло има зони (като горната вътрешна част на бедрата), които не подлежат на операция и ми се иска да пробвам някакви кремове, които имат добър ефект за стягане. По вързможност да не са комерсиални истории рекламирани по телевизията.

# 343
Аз се колебая много за ринопластика,имам малка гърбица на ноа,която не е нищо фатално,но ме дразни,но съм чела,че възстановиятелния период е  много дълъг и труден и това ме отказва.  Thinking

Да питам и това,което ме вълнува най-много за силиконовите импланти-при постанявето им голяма ли  е промяната във фромата на гърдите.Питам,защото не си харсавам изобщоо формата на бюста и искам да я  корегирам.

Моя позната с доста странна форма си сложи силикон и за мен лично той още повече увеличи дефекта...

Ако си харесваш размера ,според мен не прибягвай до операция...И със сутиен пак ли не се харесваш?

# 344
Доста съм ника и слаба,като размер бюста ми е добре,не е много малък (а и ако си сложа импланти искам да са възможно най-малките ,защото инаме има вариант да не се харесам,защото най-вероятно ще изглеждам смешно и вулгарно),но формата на гърдите ми е основният проблем ,"лисича муцунка" се води май. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт