Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 576
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
beginner_mamma,благодаря за инфото!

Значи да разбирам ,че резултата е траен около една година? И приблизително всяка година трябва да се прави отново?

# 541
Само ако искаш, разбира се.
Но да, трайността му варира, но е там някъде. Аз съм с инжекция с подобен състав в коляното, и там горе-долу е подобен ефекта - около 1 година +-...

# 542

дадоха ли ти гаранции до кога ще има трайност?

Ако някой ти даде гаранция за това като цяло послъгва. Няма как да се даде гаранция, може да се каже долу горе в повечето случаи как стават нещата, но всеки организъм е индивидуален и реагира индивидуално. Може дори за 1 месец да се стопи филъра. Като цяло повечето лекари казват  да очакваш 6 месеца средно при първи филър, със всеки следващ времето обикновено се поудължава. Но гаранция за нищо никой не може да даде.

# 543
Само ако искаш, разбира се.
Но да, трайността му варира, но е там някъде. Аз съм с инжекция с подобен състав в коляното, и там горе-долу е подобен ефекта - около 1 година +-...

bouquet

# 544

дадоха ли ти гаранции до кога ще има трайност?

Ако някой ти даде гаранция за това като цяло послъгва. Няма как да се даде гаранция, може да се каже долу горе в повечето случаи как стават нещата, но всеки организъм е индивидуален и реагира индивидуално. Може дори за 1 месец да се стопи филъра. Като цяло повечето лекари казват  да очакваш 6 месеца средно при първи филър, със всеки следващ времето обикновено се поудължава. Но гаранция за нищо никой не може да даде.
Аз не казвам ,че трябва с точност да кажат колко е трайността,но съм чувала,че има филъри за 6 месеца,и за 36 месеца.Ето на това момиче са казали 12 месеца.
Може би освен,че е строго индивидуално,има голяма разлика и в качеството на самите филъри.

# 545
Кои са тези филъри, които траят 36 месеца? може ли име? Защото аз съм уж позапозната с филъри, а не съм чувала никога такова нещо, ще ми е интересно да науча, освен ако не са градски легенди някакви...На дамата аз разбрах че просто толкова й издържа, не че са й казали да очаква 1 година

Дори официалния производител на Рестилан не обещава трайност 1 година, а 6 месеца. Повече - ако подновяваш само, както казах. 

http://www.restylaneusa.com/moderate_to_severe_wrinkles_and_fold … eatment_last.aspx

# 546
Не, не, казвам 12 месеца от личен опит, защото ми зададоха въпроса. Не помня докторката да ми е гарантирала точен срок. Но средно го дават 8-10 месеца, мисля. И да, по принцип и аз знам, че първия път "държи" повече.

# 547
Мис Нели, нямаше ли някакви филъри тип перманентни? Май за устни ги ползват, но аз хич не съм в час за марки, видове... Оставила съм го това в ръцете на дерматоложката  Grinning

# 548
Кои са тези филъри, които траят 36 месеца? може ли име? Защото аз съм уж позапозната с филъри, а не съм чувала никога такова нещо, ще ми е интересно да науча, освен ако не са градски легенди някакви...На дамата аз разбрах че просто толкова й издържа, не че са й казали да очаква 1 година

Дори официалния производител на Рестилан не обещава трайност 1 година, а 6 месеца. Повече - ако подновяваш само, както казах.  

http://www.restylaneusa.com/moderate_to_severe_wrinkles_and_fold … eatment_last.aspx
Аз изобщо не съм запозната с филърите и за това разпитам,но ето какво прочетох:
X-HA Volume е дълбок филър за възстановяване на големи обеми. Използвам го за попълване на особенно дълбоки назолабиални бръчки, а трайността е 36 месеца! Продуктите на Filorga наистина са скъпи, но са гарант за високо качество и трайност!
Ето ,виж от тук го копирах:
http://www.estetichna-medicina.com/kozmetologia/filari

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 18:09 от monii

# 549
Използвам филъри от около 5 години. Най-трайният според мен (поне в моя случай) е Juvederm на Alergan. Очарована съм от него.

# 550
  • ВАРНА

Аз съм с Рестилан вече 5 година.Докторът ми каза,че е с трайност 5 години.Все още са с много хубав контур и месести.Бих си сложила пак.

# 551
beginner_mamma има,да ноо...Има голямо Но  Laughing Като цяло поставянето е по-инвазивно често,  по-висока цена, и има много по-голяма възможност нещо да не се получи както трябва,да мигрира филъра, да се втвърди, да измени формата си, да се капсулира от тъкан...

Не случайно Рестилан, Джуведерм и подобни ХК базирани филъри са толкова популярни, въпреки нуждата от подновяване. Лесни, бързи, и напълно минимални проблеми - евентуално ако инжектиращия е по-неопитен или кожата е по-тънка, може да се уцели кръвоносен съд и да станат синини и отоци за 1-2 седмици. ( така че, не инжектирайте точно преди важен повод, не пийте аспирин или витамин Е в дните около интервенцията, и не се напрягайте физически).

Друга опция е и липофилинга - когато се инжектира обработена мазнина. На теория е по-дълготраен ефекта, но пак има някаква степен на резорбацияс времето.

Възможно е да има някаква иновация, за която не съм чувала естествено.

monii много дефинитивен език на сайта, обещават разни неща(а и леко простее изказа)...първа червена светлинка. На сайта на производителя няма такава информация, което е странно, ако наистина е факт. Втора червена светлинка. Пуснах на производителя един бърз имейл със запитване, да видим те какво ще кажат, интересно ми е.

А Рестилан доктор да обещае 5г срок е просто... Страхотно е ако наистина издържи толкова, но имам чувството, че много лекари набързо се 'специализират'  в слагане на филъри, защото е сравнително лесно в сравнение с други подобни манипулации и много популярно, и или послъгват, или не са запознати с продуктите с които работят.

# 552
MissNellie ,искаш да кажеш ,че всичко в Бг е реклама и няма качествени продукти за филари?

# 553
MissNellie ,искаш да кажеш ,че всичко в Бг е реклама и няма качествени продукти за филари?

Нищо такова не казвам, дори не намеквам  Peace На последната странциа поименно обсъждахме Рестилан, Джуведерм и се спомена този филър на Филорга, който не познавам, но компанията е  мнгоо сериозна. Моите разсъждения бяха в посока как ги представят някой лекари и какви очаквания ви дават. Просто обяснявам да си имате едно наум като ви обещават лекарите разни чудеса и да си напишете сами домашното. Рестилан и Джуведерм са страхотни филъри и буквално най-популярните в Щатите също, мисля и в БГ е така, с изключително добра репутация. Но не може лекар да каже че някой от тях ще трае 5 години, просто подвежда клиента. 

# 554
beginner_mamma

monii много дефинитивен език на сайта, обещават разни неща(а и леко простее изказа)...първа червена светлинка. На сайта на производителя няма такава информация, което е странно, ако наистина е факт. Втора червена светлинка. Пуснах на производителя един бърз имейл със запитване, да видим те какво ще кажат, интересно ми е.

Много ми е интересно какво ще ти отговорят на запитването ти производителите и дали въобще ще ти отговорят?  newsm78
Но, ако има отговор пиши....

Общи условия

Активация на акаунт