Рок / Метъл

• 49 119
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 1 125
Да, и аз го харесвам повече сега.
Страхотен чар Heart Eyes.

# 1 126

А как мислите дебелия Аксел дали наистина би бил толкова впечатляващ колкото беше преди?

Специално на Аксел пък въобще не съм му фен.. от самото начало някак си не можа да ми грабне душата.. и просто не ме кефи!!!
Въпрос на лично виждане.. но пък щерките ми ще умрат от кеф покрай него.

# 1 127
Да, и аз го харесвам повече сега.
Страхотен чар Heart Eyes.

Sourcherry, за Стивън Тайлър говориш, нали?
Аз сега чета автобиографията му и направо преоткривам него и Aerosmith. В абсолютен възторг и младежка лудост съм изпаднала от музиката и темперамента му/им! Simple Smile Изслушах всички песни, изчетох всички статии, изгледах всички интервюта и концерти, които намерих. Думите са слаби да изразя въздействието, което ми оказват... Wink

# 1 128

Специално на Аксел пък въобще не съм му фен.. от самото начало някак си не можа да ми грабне душата.. и просто не ме кефи!!!
Сотее, кво да си му фен, то ни музиката като музика, ни визията му  визия...а сега прилича на нищо подобно.
В музикално естество никога не съм ги харесвала, а последният албум на Аксел е един напън, но сам не му се получават нещата.Трябва му и Слаш....но пак не е като да е 80-те,90-те и да им се радваме на клинчетата  Laughing

# 1 129
Отдавна е време за нова тема.

# 1 130
Sourcherry, за Стивън Тайлър говориш, нали?

Да.

Нова тема! Заповядайте!

# 1 131
А как мислите дебелия Аксел дали наистина би бил толкова впечатляващ колкото беше преди?
Не съм много оптимистично настроена... Нямам нищо против килограмите или годините на хората/певците, важни са излъчването, зарядът,  гласът, новите песни... Но като гледам  клипове от 2006 и 2011 г. , не знам ...  Rolling Eyes

А например Стивън Тайлър ме впечатлява повече на 50-60 години, отколкото на 30-40  Heart Eyes Simple Smile .
Да, разбира се- това с майтап го казвам, мен също някои ме кефят повечко по- старички  Laughing Ама Аксел се е разплул, той сякаш някак е втасал- това вероятно от наркотика, не знам?? Виждах снимка на живо на един негов концерт(една приятелка ходи да го гледа извън Бг) ......
mustaine ,  аз малко му се кефех на 13-14 години (т.е. преди цели 20), но винаги Слаш ми е бил фаворит....
Все пак бих ги слушала с кеф и сега, жалко ,че ще съм вече много бременна. И Red Hot така ми се искаше да ги видя  Sad

Общи условия

Активация на акаунт