Ще пускам Обща поръчка от Next.co.uk

• 68 353
  • 727
  •   1
Отговори
# 615

Моля пишете ми ако има обща поръчка от некст

# 616
 И аз бих участвала в обща поръчка Hug

# 617
в края на месеца пак ще пускам поръчка, който иска да пише на лични!  Peace

# 618
  • София
Аз ще се включа с няколко неща.По колко излизаше доставката приблизително?

# 619
За да не спама темата, може ли някой да ме ориентира на лични, къде да публикувам едни гуменки купени от NEXT.

# 620
За да не спама темата, може ли някой да ме ориентира на лични, къде да публикувам едни гуменки купени от NEXT.
искаш да ги прададеш или замениш ли? аз съм пускала тук неща за продажба, не знаех че може да е проблемм. иначе може в тази тема за размяна http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=487751.0
или в продавалник или тук http://darko.biz/obqvi/

# 621
  • София

www.prodavalnik.com

какви са, кой номер?

# 622
Утре смятам да направя обща поръчка чрез Алмуз,ако някой иска нещо да пише на лични

# 623
Някой може ли да ми каже стелка на UK 3 колко см е. Харесала съм едни сандални на малката и незнам дали ще и станат. А зимата и поръчах буйки 6-12 месеца и се оказа че номера е оголемен. А с подметка не съм пазарувала до сега. Благодаря ви предварително момичета.

# 624
ice писах ви на лични за обща поръчка Peace

# 625
Харесах си доста неща и искам да си поръчам,само че до сега не съм си поръчвала от чуждестранни сайтове и искам да се включа към някой който е пускал вече,а и доставката предполагам ще е по-малка.Аз съм от Сливен.През седмицата съм постоянно на линия до 16.30часа,така че се надявам да не ме пропуснете при формиране на поръчка.

# 626
И аз се записвам за обща поръчка. newsm78

# 627
момичета, на 28ми май (петък) ще пускам обща поръчка от Некст, Мадъркер и Кларк. Който иска да се включи да пише на лични. Линкове с размери до 27ми вечерта.  Peace

# 628
tozi put se vkliu4vam:)!

# 629
ice  аз искам да се включа, писах на лични. Peace

Общи условия

Активация на акаунт