Ще пускам Обща поръчка от Next.co.uk

• 68 448
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
и аз бих искала да се запиша за обща поръчка през януари. имат страхотни неща.

# 136
Пишете ме и мен за общата поръчка Peace

# 137
  • София

Така е, но част от тях вече са изчерпани /визирам дрехите за момченца до 5г/. Затова преди да пуснете окончателна поръчка към някоя от майките, която ще прави обща такава, проверете дали нещата са все още в наличност, като ги добавите в кошницата. Така ще имате и възможност да ги замените с нещо друго.
Вчера гледах за дрешки на сина ми и се оказа, че повече от 50% от тези, които харесах /с неговия размер/ са свършили и няма да се зареждат. Sad
Успех!

# 138
Ако имат и намаления през януари, все повече неща няма да са налични...

# 139

Така е, но част от тях вече са изчерпани /визирам дрехите за момченца до 5г/. Затова преди да пуснете окончателна поръчка към някоя от майките, която ще прави обща такава, проверете дали нещата са все още в наличност, като ги добавите в кошницата. Така ще имате и възможност да ги замените с нещо друго.
Вчера гледах за дрешки на сина ми и се оказа, че повече от 50% от тези, които харесах /с неговия размер/ са свършили и няма да се зареждат. Sad
Успех!
Верно си е половината неща, които харесах са изчерпани някъде имах късмет, че има още в наличност, затова да поръчвам направо, да не вземата да свършат и те newsm78
Сега на мен картата ми е в левове, как ще стане в паунди newsm78

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 12:39 от Stefito_17

# 140
Добре, аз и сега съм готова за обща поръчка, но останах с впечатлението, че няма да се прави. нещо не съм разбрала явно. Стефи, ако ще поръчваш сега, бих искала да се включа.

# 141
  • Варна
Здравейте, тъй като разглеждам сайта на NEXT от скоро, бях си набелязала някои неща, който да поръчам януари месец. В момента обаче ме препраща в сайта , който е с намаленията, но няма нито едно нещо от това, което си бях набелязала. Може ли някой да ми обясни, какво означава това, дали всичко се е изчерпало, защото от нещата за 2-3 години(детски) има само няколко неща?Възможно ли е всичко да е свършило?

# 142
Просто прибират най- добрите неща и след намаленията ги пускат отново.

# 143
Намаленията са няколко дена. Сигурно в понеделник ще отидат в отделен линк и ще може да се поръчва от сайта.

# 144
някой ще поръчва ли скоро?  Flutter

# 145
  • ВАРНА
АЗ ЩЕ ПУСКАМ ПОРЪЧКА , АКО НЯКОЙ ИЗЯВИ ЖЕЛАНИЕ НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ ВКЛЮЧИ! Wink Hug

МОЖЕ ДА МИ ПИШЕТЕ НА МЕЙЛА LORABAKALOVA@ABV.BG

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 11:30 от lora

# 146
Къде мога да видя размерите на детските дрешки и обувки
Благодаря

# 147
  • ВАРНА
Къде мога да видя размерите на детските дрешки и обувки
Благодаря

ето тук има размерчета!  Wink
http://femmytrade.hit.bg/shops.htm

# 148
Лора, пратих ти мейл ако мога да се включа и аз в поръчката  Hug

# 149
искам да попитам на кой номер отговаря 7 от номерацията за момчетата ето затова става въпрос    http://www.next.co.uk/shopping/shoes/boysshoes/3/1?extra=sch& … 3b%26nbsp%3bShoes

Общи условия

Активация на акаунт