Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 315 446
  • 865
  •   1
Отговори
# 270
Ами Сапарева баня на 40 мин от София . Все вътрешни басейни и все топли, ама много топли. Моят фаворит село Баня , голям избор , ама на 1,5 часа от София. И в Добринище комплекс Русковец, там ще имаш даже хол и стая за децата, но гледай ваучери, хората дават и на място да се платят. Страхотен комплекс, самата истина. За Сапарева баня и за село Баня каквото си харесаш питай, познавам ги основно Crazy
П.П. село Баня и Добринище са на около 10 км едно от друго и на по-малко от Банско, който не препоръчвам и Разлог, който пък ми харесва Peace

# 271
Можеш ли да препоръчаш хотел в Сепарева баня? Не съм ходила там и щом е близо до София, ми е ок. Simple Smile

# 272
Аз съм ходила в Германея, евтино за непретенциозни, водата топла, басейн и джакузи вътре и външен басейн топъл. Ресторант евтин, закуска за непретенциозни, чисто е апартамента е огромен особено на 3 етаж, Има спалня, мека мебел, бокс кухненски, ама без съдове и две легла Peace. Емали, за по-претенциозни, малко по-скъп била съм в стая, хубава, но е до пътя самия хотел, хубаво спа, гореш вътрешен басейн, но малък. Къща Релакса, с голямо джакузи, хубава храна , една приятелка каза, аз не съм била там, близо до комплекса Котва с многото басейни Peace. Аз лично сега съм резервирала Виа Лакус, нахвален доста, но отивам на 25 и ще кажа за него, той все е пълен. има много други места, разгледай, цените са почти еднакви. Планината е наблизо, Рилските езера също, Дупница е на 10 км , но там няма много какво да се прави малко градче, на мен за зимата така ми харесва, че все там висим. Има в училището огромен плувен басейн пак с минерална вода вход 3лв .... Какво да кажа евтиния , не е надутият Чифлик, там съм била в Дива, е то не са цени не е чудо.... ooooh!

# 273
Можеш ли да препоръчаш хотел в Сепарева баня? Не съм ходила там и щом е близо до София, ми е ок. Simple Smile
а и не само е близо до Дупница е магистрала, което си е чист бонус, те затова хората в София са все в Сапарева баня и няма все места събота и неделя Peace

# 274
Благодаря много, сега ще разгледам.
Чифлик не го харесвам, освен да влезеш в хотела и да не излезеш, за нищо друго не става. А цените са фантастики.

# 275
Здравейте,
търся хотел с вътрешен басейн, задължително топъл.
Семейство с 2деца сме, така че предпочитам да имат и студио, или апартамент, така че всяко дете да си спи на легло. Не искам да се тъпчем в една стая.
За началото, средата на декември.
От Плевен съм, но Троян, Априлци, Чифлика са ни омръзнали.
Устройва ме нещо по-далечно, стига да се пътува до 3-4часа.
Вършец...-Хотел "Ата",също и хотел "Съни Гардън".Аз също съм от Плевен и тъй като обичаме да посещаваме подобни места съм запозната с района.Препоръчвам ти и хотел "Боженци" в Боженци,макар да не е с минерална вода,басейна е винаги топъл и изобщо целия хотел е отоплен зимата

# 276
Искам да нацеля хотела с най-топла вода във Велинград.
Маркита-топъл,но външен
Клептуза-нормално,но овехтяло
Камена -апсурд
Селект-новите мнения са лоши относно обслужването
Бор-студена вода
Свети Спас- беше супер отвсякъде
Елбрус-топла
Здравец-топъл ,но малък
Четох че в Роял и Макси е най-топло.
Помощ?

# 277
Елбрус и Аура най-топло, не лоши хотели средна класа за непретненциозни. Големи басейни, сравнително чисто, храна горе-долу Peace

# 278
  • Добрич
Във Велинград сме били в едно хотелче "Уникат" Прекрасно местенце! Вътре има парна баня и голямо джакузи. Стига само да не е препълнено, като има навалица и става неприятно за всички Simple Smile

# 279
Бяхме отново в ,,Св. Спас”,и отново без забележки.

# 280
Виа лакус Сапарева баня, страхотно място Peace

# 281
а аз продължавам да търся нещо по различно от Велинград и Хисаря /в първия ще сме по Коледа , във втория бяхме през лятото/, но и не много далече от Бургас- не искам да губя половината от уикенда в пътуване

ПП последно бях на хасковски бани - в Его -горе долу става , но като цяло селото е твърде далеч от привлекателна дестинация /през зимата/ но през лятото е прекрасно ,  региона е много благодатен с исторически и природни забележителности

# 282
  • Варна
Здравейте, някой да има впечатления от хотел Аризона в Павел баня?

# 283
  • Пловдив
По нагоре някой правеше класация на хотелите във Велинград. Камена, не знам защо да е абсурд, нещото което го няма в никой друг хотел във Велинград  е, че всяка вечер източват вътрешния басейн и сутринта е кристално чист. Не искам да ви развалям впечатленията за топлия Елбрус но миналата зима вечерта като пуснаха осветлението се виждаше мръсотия  като пяна на повърхността на водата. За мен най доброто място, което съм посещавала за сега е Старосел.

# 284
Да кажа за Елбрус, големият басейн се допълва всяка вечер, но в малкият се слага препарат и после се източва, всяка вечер, лично проверено. В Елбрус има други неща, които не ми хресват, но в никой случай не са басейните. Атракционният басейн сутрин е толкова топъл, че не може да се седи в него, именно защото се пълни всяка нощ. Знам, защото бяхме в стаята срещу басейна Peace

Общи условия

Активация на акаунт