Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 315 431
  • 865
  •   1
Отговори
# 285
Не искам да ви развалям впечатленията за топлия Елбрус но миналата зима вечерта като пуснаха осветлението се виждаше мръсотия  като пяна на повърхността на водата. За мен най доброто място, което съм посещавала за сега е Старосел.

Тази пяна е от препаратите.
Ходя в дни когато няма никакви хора и няма как да се замърси така и пак има пяна(силно казано пяна,малки мехурчета)
И сменят водата всеки ден.
В това отношение са отлични.

Последна редакция: пт, 23 дек 2016, 23:44 от ТВА

# 286
  • sofia
Моля за мнение за хотел Фея - Троян . Прочетох ,че с вътрешен топъл минерален басейн ..
В този регион не съм ходила и може би ще ни е интересно . Повода е уикенд изненада на семейството ни / двама възрастни с две дена на 9 и 5 години / .
Ако имате и други предложения различни от Велнград за хотели с топъл минерален басейн на не фантастични цени моля да ги споделите  bouquet

# 287
За хотел Фея в Чифлика ли става въпрос или има такъв и в Троян?  Rolling Eyes

# 288
  • София
Здравейте, замислям уикенд януари и търся топъл 34, 35 градуса басейн на цени без цифромания и супер лукс. Колебая се за ,,Елеганс,, Огняново и ,,Камена,, Велинград. Мерси предварително!

# 289
  • sofia
За хотел Фея в Чифлика ли става въпрос или има такъв и в Троян?  Rolling Eyes

Да за него става на въпрос ....леко съм се пообъркала  Embarassed Hug

# 290
  • в света на илюзиите
Някой питаше за Павел баня, препоръчвам ДианаМар http://dianamar.eu/ - много добро СПА, топли басейни (и вътрешния и външния), в 18ч. има водна гимнастика  Wink

# 291
sisitons, сега видях че има два хотела Емали, единият е само Емали, а другият Емали Грийн.
Каква е разликата м-у двата?
Държа на наистина топъл басейн заради децата.
Или мнение за къща Релакса?

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 10:33 от Sesylle

# 292
На един собственик са, Емали е с много топъл вътрешен басейн и голямо джакузи, малко скъпа механа, в другия не съм била той е нов и с малко стаи, все няма места. Къща Релакса била много нова, ,много хубави стаи, хубав ресторант, но една позната я препоръчва. Има само голямо джакузи обаче и не е минерално мисля, но е топло. Иначе е до Котвата на две минути пеша, ама все пак трябва да идеш до там.Аз бях скоро във Виа лакус , много доволна, но при пълен ресторант на вечеря чакахме около 2 часа , за да донесат нещата студени. Е имаха много народ хората, иначе всичко друго без забележки, чисто, топло, минерална вода , джакузита , спа всичко и много добра масажистка Hug

# 293
  • Варна
За     Sesylle и "tky" , а и за други които търсят хубави бази с топла минерална вода - Св.Св. Константин и Елена , една силно пренебрегвана дестинация.Съвсем разбираемо е и защото за много пътуващи е далече.Минералната вода там е уникална и приятно топла в мразовитите дни.В СИРИУС  е 37 - 38 градуса , а в АЗАЛИЯ - 35 , на МНО също е топла , но е външен басейн.Ресторанта на МНО ще ви учуди с цените си SmileSmileSmile . Почти същото се отнася и за Кранево - http://www.thermapalace.com/.

# 294
  • Варна
Някъде прочетох, че са затворили Терма Палас до април.
А и нещо хората не бяха доволни.

# 295
  • Варна
Относно Азалия - май се подава от хотела грешна информация, че водата е 35 градуса, а тя е не повече от 30 градуса.
Освен, ако не са се променили нещата от преди 3 години, когато зимата синът ми тренираше плуване в техния басейн.
За плуване температурата е добре, но той тепърва се учеше и не се движеше постоянно и му беше студено,
Така че, ако някой търси басейн, за да се кисне и разпуска, Азалия не е най - подходящо.
Друго, което трябва да се има предвид и да се пита, преди резервация, дали зимния сезон, все още басейнът се ползва за тренировки на деца по плуване.
Тогава бяха всеки ден през седмицата,
От обед до към 18-19 часа.
Басейнът не е голям и се напълва от трениращите деца,
Като едновременно във водата имаше по 2-3 деца.

# 296
Емали в Сапарева баня
Скрит текст:
е с топъл басейн, но малък. До него точно е градският басейн - закрит е, голям и топъл.

# 297
За     Sesylle и "tky" , а...............................
Благодаря peterky2002 - няколко пъти съм се възползвала от постовете ти ...определено  ще го имам предвид . Не съм се спирала на тази дестинация защото е по известна като "морска" а аз съм от Бургас..

# 298
Здравейте, замислям уикенд януари и търся топъл 34, 35 градуса басейн на цени без цифромания и супер лукс. Колебая се за ,,Елеганс,, Огняново и ,,Камена,, Велинград. Мерси предварително!
Във Велинград през годините съм била в различни хотели - в Камена също , последно в Аура...
Камена като база/апартамент/  определено е по добре.Като басейни и СПА - не става - някой по-горе бе писал за подменянето на водата - до тук добре , но басейна е малък за всички почиващи - не се филтрира и подгрява - така че в края на деня - тогава работеше до 17 часа- вече е достатъчно мръсен и не особено топъл ...За т.н Спа -отново малки за размерите на хотела, с неработещи части. За ресторанта -мое мнение - по-скоро с ниво на заводски стол- малки порции , лошо качество на приготвяне , не най-качествени продукти. Подчертавам обаче че мнението ми е от Коледа преди две години- тук във форума бях задала въпрос да настоящото му състояние - ами ако някой сподели ще бъда благодарна.
За Аура - Коледа преди 2 седмици. База - скромна , става с изключение на много голямата топлина - спахме на открехната врата .Спа- сауна много гореща не отговаря на посочените градуси , парна баня ОК , но вътрешен басейн - всичко ОК по него- чистота топлина , но вонята на хлор ми дойде в повече- мисля че заради това в него имаше само по 1-2 смелчаци  при пълен хотел .... Закрития басейн - част плуване предостатъчна, но част с атракции- определено малка - става опашка от чакащи -иначе чисто и топло.Външни басейни - прекрасни - постоянно се допълваха / дори към 19ч/ с топла вода- прекрасно е да се киснеш и да прехвъркват снежинки. Читав фитнес. Ресторант - с малки изключения не става - аз бих препоръчала Чинарите /посещавам го от години - запазва нивото си / - друг е въпроса , че при това време идва малко далечко от хотела

# 299
  • Варна
missNoir минали години е имало моменти когато водата в басеина на АЗАЛИЯ е 30 - 32 градуса , но миналата и тази година си е 35 , лично пробвано Simple Smile .На СИРИУС  е най - малко 36 , а по често и 38 , но басейна е доста по - малък.

Общи условия

Активация на акаунт