Препоръчайте ми хотел близо до Белоградчишките скали

• 11 432
  • 17
  •   1
Отговори
Бихте ли ми препоръчали хотел в близост до Белоградчишките скали. Ще ви бъда благодарна да е в този район. Търсих във Видин дори, но не намирам нищо подходящо.

# 1
http://www.belogradchik-bg.net/
Виж тук в "туризъм". Аз съм била във вила "Алекс", не е лоша, има хубав голям двор, но я бяхме наели компания - 7-8 човека, мисля.
Обаче предложенията в сайта са много...
Самият град е много тъп и занемарен, само скалите си струват посещението.

# 2
Намерих хотел Скалите 4* в центъра на Белоградчик, но искам някой с впечатления да се включи.
Сега ще разгледам сайта, благодаря ти Параход

# 3
  • София
Ами то този хотел май е единствения в Белоградчик.Новичък е и отвън изглежда доста добре.Ходихме на Белоградчик за майските почивни дни тази пролет и ние бяхме резервирали вила, останахме много доволни.Във въпросния хотел ходехме да пийнем кафе и да хапнем пасти.

# 4
  • София
Ами то този хотел май е единствения в Белоградчик
не е единствения:) + има още много семейни хотелчета, аз препоръчвам къща castle cottage

# 5
# 6
  • София
Пролетта бяхме отседнали в х-л Скалите и останахме с много добри впечатления. От стаята имаше страхотна панорама към скалите. Мисля че има и бар с панорамна тераса, но при нас времето не беше подходящо за навън, та нямам лични впечатления. Малко е скъпичък обаче, до колкото помня 110 лв стаята с вкл.закуска.

# 7
Благодаря ви момичета, че споделихте с мен. Сега вече мога сокойно да разгледам и да резервирам.

# 8
  • Beyond the Frontiers
Хотел Скалите е добър хотел - в смисъл добра база, прилично обслужване, високи цени. Работя с него и клиентите са доволни.

# 9
  • Варна
Пролетта бяхме отседнали в х-л Скалите и останахме с много добри впечатления. От стаята имаше страхотна панорама към скалите. Мисля че има и бар с панорамна тераса, но при нас времето не беше подходящо за навън, та нямам лични впечатления. Малко е скъпичък обаче, до колкото помня 110 лв стаята с вкл.закуска.
Това за двойна стая ли е?! Rolling Eyes Наистина ми се струва много...
Отивам да разгледам останалите, че много ми се иска да посетим този район.  Peace

Ами то този хотел май е единствения в Белоградчик
не е единствения:) + има още много семейни хотелчета, аз препоръчвам къща castle cottage

Много ми хареса това предложение.  Hug

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 10:47 от mar4ela5

# 10
  • София

110 лв. са прекалено много за този хотел.  Rolling Eyes
elku - elena : Ти кой хотел би предложила за натам... комбинация цена-качество  Blush

# 11
има приятно хотелче на няколко километра от Белоградчик - http://www.hanmadona.com/home.html

# 12
  • София

неземната, мерси  Hug изглежда доста добре. И цените са напълно приемливи!

# 13

неземната, мерси  Hug изглежда доста добре. И цените са напълно приемливи!

да, ново е и приятно, но не останах доволна от обслужването в ресторанта - много бъркаха поръчките, но дано да са го коригирали това / оплаках се на собственика  Mr. Green /

# 14
има приятно хотелче на няколко километра от Белоградчик - http://www.hanmadona.com/home.html

Няколко км ли? Точно на 20км от Белоградчик е. Освен това около него е пълна пустуш. Мой познати бяха ходили и останаха много разочаровани от това, че вместо да си починат всеки ден са били път с кола по 40км отиване и връщане до Белоградчик.

Общи условия

Активация на акаунт