и бързо да се оправяте. Май Май и вие
.

, важно е да сте щастливи и да се обичате. За яденето - на мен ми се струва добре да му добавиш зърнени храни в следобедното хранене. Плодът не е достатъчен при такава голяма пауза.
. Май само това видях
.
.

ами няма да казвам нищо... разни емоции се борят в мислите ми... трудно е да ги изкажа смислено 
). Междинни хранения не давам, защото после съвсем не иска да се храни и ляга гладна, Суче, но явно не е достатъчно, буди се, плаче, суче, буди се, плаче... и така цяла нощ 
На годинката беше 9,4кг
Опитвам с банани, дини, грозде... и се получава. То не, че е кой знае какво, но поне е разнообразно
Мисля, че и при нас са зъби. За две седмици излязоха 6 и сега на 4 места е много подута 

Който е опитвал от тортите на "Лагуна", да препоръча някоя. Става дума за стандартните торти за възрастни.
И аз съм го констатирала отдавна.
Разбира се, че умението да изслушваш с интерес споделеното от събеседника е необходимо, за да се получи истински хубав разговор. Може би хората просто не се замислят за това и бързат да си кажат, каквото им е на душата в момента. Впечатлена съм, че в нашата темичка всяка участничка се старае да обърне внимание на споделеното от другите. Много е приятно и страхотно допринася за задушевната атмосфера! Няма нищо по-обезкуражаващо да пишеш в тема, където всичките ти въпроси потъват в небитието, сякаш никога не си ги задал, или да не се намери дори един човек, който да коментира споделеното от теб.
Надявам се, че дори някоя от нас да го е изпитала в нашите теми, е било нещо моментно. 

спокойно детето, не бърза 

смятам, че заслужаваш мн повече

Честита първа годинка на Ясен! Бъди здраво и щастливо мило дете. Честит празник и на твоите родители.
Съгласна съм със Суити (както винаги май
) и с Петка. Няма как тук, ето и сега, това да пиша, по онова да вzема отношение до като чета и... докато почна, съм zабравила сума неща.. Направо трябва да си zаписва човек
. Обаче много си ви обичам и свикнах с вас. Пък и то не е чат, някак свободно е, всеки си говори(пише) каквото zнае, пита каквото го интерсува и.. се получава
Пък и е чисто фиzически по_трудоемко(писането), от колкото един нормален раzговор...
" или "
" не ми се струват уместни в случая, пък и не са zа теб сега някак.. Обаче наистина те мислим и.. пиши, ако така поне ти е по_леко. Въобще каквото може да ти е от полzа и помощ... zанеш.
. И zа почти решението zа второ също..
За обичките zнаем, Ланвинка ви "иzдаде"
, Че и снимки сме видели..
...
Докато растат zъби, а те от както почнаха, не са спрели, не е откаzвала храна, zа сега.
Честит рожден ден на малкия ти мъж, много щастие на всички ви!!!
Пенелъпи, mai mai 

дано болежките не ти създават много проблеми.
За слушането моите впечатления са, че поне в нашата темичка се изслушваме и всички майчета се стараят да обърнат внимание на проблемите и питанията на другите. Но разбира се като липсва пряк контакт е различно. И все пак атмосферата при нас е много, много приятна. Да си призная и на мен понякога ми се случва да искам да кажа нещо хубаво на някого от вас, а пък думите да ми се струват банални и клиширани и тогава си помълчавам. А може би не трябва, благодаря ти Сев, накара ме да се замисля 

Не се натрапваш никак даже 
/
Иначе в един момент спираш да го търсиш и връзката прекъсва. Интернет контактите изискват също в някаква степен обгрижване. Да, тук си пишем защото ни е приятно и полезно, но понякога дори да не ни се пише много виждаме, че някой има нужда от внимание и мнение - и се включваме. И аз мисля, че е невъзможно винаги на всеки да се отговаря. Аз например, когато видя, че някой вече е написал отговора на дадено питане преди мен, пропускам. Друг път имам време само да чета и на следващия ден съм забравила... Трети вариант е в темата да се включи с 1 изречение някой, който по принцип рядко пише - степенувам времето си за отговор според честотата, с която събеседника ми чете и според темите, които се дебатират - така понякога също пропускам някой. Четвърти вариант е просто дадени постинги, мнения и въобще като цяло дадена персона тотално да не ми допада - тогава също подминавам.