За всички, които почетоха първия рожден ден на първата ми и единствена дъщеря: Жужа, Сова, Веч, Ането, Юник, Флу, Шейла, Стефина, Севяна, Бора, Гардения, Съншайн, Елена, Хубавата Соня, Суит, Шматка и специално на Ирини, БАЕ, Асето за персоналното отношение
И на Мона за комплимента! Ако съм пропуснала някого в момента на абонамента - да прощава и не губете кураж, идва нов тираж.По темите - ДК не ползвам, храна не замразявам, щото ми е гадна размразена (също и защото никога не съм притежавала микровълнова), готвя повечето пъти с досада, щото не обичам повтарящите се ежедневно обязаности... ама какво да се прави: ядем си двечките, таткото е не-месояден и рядко се включва в общото меню, а Марта е мръвкарка
, фреш от портокал е единственият сок, който съм давала - защото изповядвам мнението, че което е добро за мен, е добро и за нея - проблеми нъц, е тя не пие от нищо повече от 5-6 глътки де (освен един бульон от супа топчета миналата седмица, от който осмука пълна чаша - 200-250 мл).Адиктед, сусама бях питала Косе Босе - той е сред 14 топ-алергена, които производителите в световен мащаб са длъжни да обозначават на опаковките си, дори да е "следи от". Каквото и да значи това.
Мимолетке, много си хубава!
Жуже, на въпросите:
1.2. Не замразявам, както стана дума.
3. Обикновени, и то не овесени, а четиризърнените, които някой беше споменал. Не варя. Или заливам с малко вряла вода да се запарят и после добавям сирене и масло, или накисвам в кисело мляко от предната вечер и давам на сутринта.
4. Пълномаслено купувам за всички, напоследък Боженци или Елби. Писала съм назад прословутото Био защо го отказахме - не вкисва 10 дни след обозначения срок на годност.
5. Прясно мляко съм давала само в печени неща за опитване, АМ не съм никога, та нямам отговор..
6. Да. Варено на пара, всъщност, не давам

7. Не.
За обезопасяването - ами не се втелявам много. На контактите има тук-таме предпазители, но все пак във всяка къща има контакти, които се ползват - с пъхнати щепсели в тях и т.н. First thing я научих, че в контакти не се бърка, мисля, че съвсем добре си го разбра. Тук-таме нещо съм поприбрала, но нищо сериозно. В кухнята съм й оставила "неин" шкаф, стъкларията съм качила нависоко. Като ме види, че отварям-затварям шкафове, и веднага се пъха да се рови в нейния. Единственото, което не мога да забраня успешно (а искам) е компютърът
Пиаф, с дюли това, ммм.
Отопление пущих тая вечер - преди няма и 3 ч.
Сега да ви кажа за рождения ден.
Голямото детско празнуване си беше с вас

На следващия ден, скромно в семеен кръг, венецът на кулинарните ми усилия
беше
това - снимката не е на моите, щото те се ометоха, преди да ги снимам.После мама и татко имаха градска отпуска - след традиционното приспиване на цица, двучасово посещение на ресторант (второ излизане от раждането насам, първото беше концерта на Мадона) - и добре, че само 2 ч, щото г-цата си потърси цицата около 30 мин след като се прибрахме.
Истинският празник ще се състои в края на седмицата с пътуване на близките топли страни, надявам се да си топнем дупЕто в морето - снимки оттам по-натам. Ще е дебют на Марта на аероплан.
Стефинка, с готова програма се прави клипът, само ъплоудваш снимките - но коя е, не
знам.
И ме извинете за дългия ферман, но домашният разбойник не ме оставя да седна пред компютъра, камо ли да пиша. Та затуй с един пост няколко заека.

Аз някак си все на Петровден празнувам. Ама след толкова много поздрви нямам как да не почерпя с по един Джак

Утре ще опитат в количката да я сложат. Става дума за сън към 10 часа. Мисля, че се откзаха от идеята да я държат до 12 будна.

- ние май ще сме последните проходили.
истериите са в пълна сила и се тръшка за всичко и за всякакви глупости. Вкъщи взе да крещи и да реве постоянно
като му е скучно и почва кактовто и да подам се хвърля на пода става и нарочно се мята в кошарата или си блъска главата с юмрук
при което им теглих една.........на ум взех моя хубостник и го прибрах с убеждението че няма да го вадя докато не се научи да се държи като човек