Ох, да чукам на дърво Ели още не е започнала с истериите. Не знам какво ще правя като ми се случи обаче.
тарикат явно се е халосал и вече знае че полеко трябва. Сега даже не гледа дали го гледам просто си я удря и реве
Изби 8-ми зъб, но почват предкътниците и няма миг покой.
Но се опитвам да свиквам...
И досега от всички опитали само две (готвещи) жени, и то от втори опит, са познали съдържанието. А най-хубавото е, че са напълно подходящи за ядене от бебчовци.
Аз и солети не съм й давала тогава, но я видях, че събира по пода и масите оставени от другите деца и си ги хапва.
Мерси и за дюлевата!
, току виж тъкмо сме се научили да овладяваме фронта и тя войната свършила!

в кошарката избягва да се тръшка права, защото ве4е се е удряла, но пък за сметка на това ляга и започва да повдига дупе и да извива гръбчето в знак на протест
дори и посяга да удари, ако се разсърди
оставяла съм я 1-2 пъти уж да си пореве/по съвет/ , ама туй мойто няма умора - реве ама се къса, дави се и вика с пълно гърло едва я изтрайвам, честно ви казвам
затова предпочитам да не я оставям да реве - ако сръдните й не са ме изнервили, то последващият го рев направо ще ме побърка.
онзи ден й бях сложила едно герданче/пратено от леля й за зъбките/ и като я видях толкова смешно ми стана, а тя ме изгледа и зарева. Имало е други такива случаи - не знам дали идеята за присмех или самият смях я дразни?
ще пробваме бонбоните задължително 

мерси за милите думи 

Шкафовете на кухнята ги запечатах, но има 2 за нея, в които може да си бърка. Предпочитам да няма поводи за пипаня и караници. Иначе успя една откупчалки да ги разъчи и да опита препарата за миялната машина.
Определено съм забелязла че е мноооого крива от както тръгнаха кътните, нищо общо с това което беше при предните зъби.А колко бавно излизат тия кътници...първият проби преди повече от месец а още не е избил целият.
(Абе с две думи- завижд, завижд.
Лек път от нас.
Първият един час избеснях, на вторият просто тихо меланхолясвах и на третия открих удоволствието да си на почивка без да снимаш постоянно и да се чудиш как да застанеш за да хванеш например "тази сграда без онзи ужасно грозен човек отпред"- или " този почти свършен залез, само да не се виждаше и проклетия стълб". 

, липсваш ми.
Нося ориzовки, солети.. абе пълни дисаги..
На 26.10 заминаваме. 
Тази седмица имам три концерта, като утре и вдругиден съм на работа от 10 до 21ч.
От два часа на котлона къкри едно телешко варено, та поне за утре манджата е осигурена.
Днес направих пореден опит да й дам попара- направо се отвращава от нея.
Иначе на сухо яде с охота и сухар, и сирене...Дразни се, че сухарчетата пускат течност, като ги лапне....Странна работа. А сутрин нямам време нищо да приготвям, колкото и да е бързо....Купих готова каша на Фризокрем- утре ще пробвам дали ще я иска за закуска.
Успех в покупката на нов фотоапарат! 
Предната нощ пък беше много неспокойна- събуди се и два часа не можа да заспи. Май че я мъчат зъби....доста време горният венец стои подут. Само две зъбчета имаме....още много ни предстои да изкараме.

Пък и нали много ги хвалят 

кофти за апарата, ама да си купите по-хубав. Симона е прекрасна!
за двете ръце се държим, ама и той не държи все да "ходи". Изобщо не е стабилен. Не бързам ... Лази си по неговия начин и открива къщата. Много му е готско. С часове може да си се занимава и ровичка. После да има кой да изрине с лопатата и готово 
Извинявай, Моарейн ... виждам че хич не ти е смешно, ама нали знаеш отстрани ... ама ти много забавно си го описала
Беба 

не го оставям да плаче, гледам да го разсея нещо. Хич не ща да ми е лигаво детето, ама все вярвам, че ще се справим 
както дойде. Айде - приятно и да си пазиш апартчето, че да показваш после