🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 12 348
  • 238
  •   1
Отговори

Новият сезон на „Гласът на България“ стартира ударно с два ексклузивни епизода – на 14 и 15 септември от 20:00 ч. по bTV.
Конкуренцията между четиримата треньори този път се очертава да е по-сериозна и оспорвана от всякога, защото в ръцете си всеки от тях ще има нов „Супер пас“ бутон. Той дава правото на всеки от тях да го използва само веднъж по време на кастингите на тъмно, но затова пък с мигновен и направо зашеметяващ ефект. Натискането на „Супер пас“ бутона на секундата ще „блокира“ всички останали треньори и може тотално да обърка плановете и развоя на събитията в шоуто. От друга страна, „Супер пас“ бутона гарантира място на участника, заради когото е натиснат и буквално го „изстрелва“, към вокалните двубои.
В предстоящия вълнуващ, емоционален и пълен с изненади сезон треньорите ще продължат да имат и „Блок“ бутон пред себе си, който запазва функциите си от предишния сезон, а с него всеки от тях може да „блокира“ конкретен треньор в стремежа си да привлече желания участник в своя отбор.
Специална роля в единадесетия сезон ще има и Петя Дикова, която ще е водещ на подкаст епизодите „Гласът зад кадър“. Те ще бъдат достъпни на glasat.btv.bg всеки понеделник.
Треньори

Иван Лечев

Владимир Ампов - Графа

Мария Илиева

Дарина Йотова - DARA

Водещи
Боряна Братоева и Владимир Зомбори

# 1
  • SF
Здравейте!
А защо този път сме без представител на чалгата сред менторите?

# 2
Едва намерих темата, гледате ли?

# 3
  • София
Гледаме, дано да е интересен сезон.
Зомбори ще е водещ, много добре... Другата не я знам като актриса, а като гадже на Цитиридис.
Първа силна кандидатура се появи..

# 4
Гледам ,ама предаването започна много по-рано от 20ч.Head Band

# 5
Нали от 8, пускам тв, то вече някой пял...

# 6
Лечев по-свеж ми изглежда, а Мария пак преиграва непоносимо.
Зомбори и Братоева ми допадат за водещи.

# 7
Здравейте, от известно време съм голям фен на Гласът на... и в други държави не само БГ. Гледам в Ютуб разни компилации. Много се кефя когато и българи попадат в такива.  За БГ бях пропуснала предните 2-3 сезона, но там видях най-добрите попадения. Ще опитам да гледам лайв този сезон поне кастингите, те са ми най-интересни, нататък не е същото.
И защо Дара пак е с толкова къса дреха, много лош вкус бе. Радвам се на Мария Илиева. Вместо Графа предпочитах Миро или Любо ама това е.

# 8
Много театралничат всички.

# 9
Гледам ,ама предаването започна много по-рано от 20ч.Head Band
Точно в 19.40 започна. Но ги смених с Нова Wink
Може и да няма реклами 1 час. Напоследък така правят при първите епизоди, заради конкуренцията.

# 10
Лечев освен "уаау", друго има ли за казване...

# 11
Много театралничат всички.
Та чак преиграват. Мария Илиева с такъв патос се изказва, все едно е водеща на "Златния Орфей" през 1979 г.

# 12
Дотук и някои участници им пригласят успешно в позирането, тази последната странно интро.

# 13
Май пак се чудят с какво да запълват времето... След малко очаквам някой от треньорите пак да излезе да пее и другите да го величаят...

# 14
Този младеж с опит за Heal the world много зле.