Новият сезон на „Гласът на България“ стартира ударно с два ексклузивни епизода – на 14 и 15 септември от 20:00 ч. по bTV.
Конкуренцията между четиримата треньори този път се очертава да е по-сериозна и оспорвана от всякога, защото в ръцете си всеки от тях ще има нов „Супер пас“ бутон. Той дава правото на всеки от тях да го използва само веднъж по време на кастингите на тъмно, но затова пък с мигновен и направо зашеметяващ ефект. Натискането на „Супер пас“ бутона на секундата ще „блокира“ всички останали треньори и може тотално да обърка плановете и развоя на събитията в шоуто. От друга страна, „Супер пас“ бутона гарантира място на участника, заради когото е натиснат и буквално го „изстрелва“, към вокалните двубои.
В предстоящия вълнуващ, емоционален и пълен с изненади сезон треньорите ще продължат да имат и „Блок“ бутон пред себе си, който запазва функциите си от предишния сезон, а с него всеки от тях може да „блокира“ конкретен треньор в стремежа си да привлече желания участник в своя отбор. Специална роля в единадесетия сезон ще има и Петя Дикова, която ще е водещ на подкаст епизодите „Гласът зад кадър“. Те ще бъдат достъпни на glasat.btv.bg всеки понеделник.
Гледаме, дано да е интересен сезон. Зомбори ще е водещ, много добре... Другата не я знам като актриса, а като гадже на Цитиридис. Първа силна кандидатура се появи..
Здравейте, от известно време съм голям фен на Гласът на... и в други държави не само БГ. Гледам в Ютуб разни компилации. Много се кефя когато и българи попадат в такива. За БГ бях пропуснала предните 2-3 сезона, но там видях най-добрите попадения. Ще опитам да гледам лайв този сезон поне кастингите, те са ми най-интересни, нататък не е същото. И защо Дара пак е с толкова къса дреха, много лош вкус бе. Радвам се на Мария Илиева. Вместо Графа предпочитах Миро или Любо ама това е.