🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 20 961
  • 438
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми е интересно предаването, харесва ми и го гледам.. Игри на волята опитах да го загледам, но не ме грабна..

# 46
Игри волята си наложих поне веднъж да изгледам, не успях. И като чуя нечий "интелигентен" изказ...

# 47
Тези 2 блокирания на 1 и същ участник и то след като песента беше приключила... Супер странно е и не ми допада.  В чуждестранните продукции съм виждала различни варианти на правила за блокирането. Явно си ги определят по държави или даже по сезони.  Например можеш да блокираш някого само преди да се е обърнал или и след това. Отделно ако някой вече е блокиран и после натисне своя бутон за обръщане, съм виждала да се обръща или изобщо да не го завъртат. Но май винаги за 1 участник е имало вариант само веднъж да се ползва блок.  Само такъв вариант с 2 пъти не бях виждала, нещо не одобрявам.

# 48
Тази вечер е по добре от снощи!
Добри попадения има.
Само многословието и от участниците и от журито е в повече.И Боряна Братоева,иначе толкова симпатично момиче ми е леко като напушена.Екзалтирана повече от необходимото.
И защо изобщо са необходими двама водещи....

# 49
Хаха толкова е фейк тая ситуация Joy

# 50
Мн е празна Темата, що така!? Народът не слуша вече музика ли?🤔

# 51
  • София
Много махленско-кръчмарско стана предаването. Язък за лъскавите тоалети и претенции.

# 52
  • Варна
От вчерашния епизод, единственото момиче което се открои е Сесил. Днес все още нямам фаворит. Много се лигави журито и понеже гледам предаването превъртяно назад на доста моменти ги по превъртам напред, за да не им гледам лигавенето.

# 53
Енцо без Вики ми звучи по-добре

# 54
Днес избрах Игрите, няколко пъти в рекламите обръщах да погледна, не видях нещо да съм изтървала.

# 55
Тази вечер мисля, че е по-добра. Димитър от Ст. Загора ми хареса много, но определено народната песен беше по-доброто му изпълнение. Ако беше се явил с нея, щеше да обърне поне 3 стола. Приятелката му също много ми хареса. Дуета беше чудесен. Жената от Казан беше невероятна - нямам идея защо никой не се обърна на нейното изпълнение.

Журито - само Мария не мога да я трая. Толкова много дрънка, че едва я издържам. Другите са ми ОК.

# 56
Изгледах ги и аз със зор, Дара голяма лигня. Имам чувството, че е нямало много читави участници и толкова протяжни визитки,обсъждане и превземки са за пълнеж на ефирното време. Братоева я харесвам, но тук що за тоалет и прическа, много зле.

# 57
Много дразнещи ментори. Ауу, че лицемерие.
И пак пълно с връзкари.

# 58
Кой е връзкар? Може би само едната девойка от триото, която е дъщеря на Денис Ризов и Наталия Симеонова.

# 59
Най-очебийно тя.
Да не говорим за всички останали, пеещи по разни клубове в родните градове на Дара и Мария, и последващото пристискване "Ауу, ма и аз съм от Варна/ВТ!". Те не само, че са от там, ами и ходят по тези клубове най-вероятно и нищо чудно сами да са ги поканили. Всички онези, които получват покана от някой известен, като например първата участничка от Тино, който пък случайно е пял и ако не се лъжа печелил формата или бил сред челната четворка. Че и Супер Пас бутон, нали. Не че не пее добре момичето, но много съвпадения нещо станаха.
Оня пък възрастния, дето пял с половината БГ-естрада беше много смешно как се правят, че не го познават. Толкова характерно маниерно пеене и как ли пък няма да се сети дедо ви ЛечКОв Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт