🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 20 963
  • 438
  •   1
Отговори
# 60
Е, България малка. В музикалните среди почти всички се познават. Победителят ще е един, нали? А другите щом пеят добре-защо не!
А като е нечия дъщеря, какво да прави? Да си стои вкъщи ли?

# 61
Ами именно, че се познават и няма нужда от тези инсценировки, че да са с гръб, да се изненадват, като всичко е уредено. Нима тоя дето прави подбора преди това ( ако не са самите ментори), а после аранжиментите на песните, няма да подшушне, че на Ризов щерката, дето я познават още докато е ходила права под масата, ще си го остави това за себе си и няма да каже на целия екип?
А като е нечия дъщеря или син, айде няма да казвам, че даже хич не е задължително да става и тя музикант, но щом я влече, могат поне да не я подбутват към финала с помощта на разни "инструменти" на предаването, защото е някак безочливо на фона на деца, които нямат подкрепа дори от  родителите си.

Но какво да кажем за Гласът, като предаването след него съвсем дозабива пирона на продуцентското безсилие. Точно да се зарадва човек, че някоя-друга година не трябва да гледа ката вечер на сбабичосания Годжи сексистките глупотевини, и ето го пак - възкръснал от пепелта, си разменя многозначителни реплики с момиче, което може да му бъде дъщеря.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:46 от Анонимен

# 62
  • Варна
Лелеее, мислих си че само аз нещо си въобразявам за подмятанията за Годжи, но щом и други са забелязали явно са факт. Доста гнуснички подхвърляния прави в действителност, дано да му направят забележка.

# 63
Те и за Марта Вачкова навремето/доста отдавна/ казваха, че е връзкарка. После за Сашо Кадиев. Като имат талант се доказаха, не заради, а въпреки родителите си. Хората ги гледат и харесват. А какво да кажем за Христо Шопов? Мел Гибсън го избра да играе в "Страстите Христови" защото е син на Наум Шопов?!? Голям връзкар, няма що!
Но нищо чудно когато са го избрали за "Вчера" да е имало шушукания за връзкарство. Завистници дал Господ!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:14 от W

# 64
W, ти май не разбираш, че никой не отрича таланта на тези хора. И има огромна разлика между това да те избере звезда от световна величина след честно проведен кастинг, и това да ти натисне "паник" бутона чичо ти Ваньо ( примерно, не помня кой точно го натисна), дето си е пил ракията с татко ти. Ако талантът е безспорен и крещящ, такива подбутвания са излишни и омаловажават таланта, поставяйки роднинската връзка на преден план. Не знам как да го обясня. Но представи си, че има хора, които са доста настъпани по ушите и също гледат предаването. Когато се афишира не постижението, а кой е майка или баща на участничка, тоя същия човек точно последното ще запомни и ще подцени автоматично момичето, казвайки си: Тая ли, бе? Аа ми тя стигна напред, защото родителите ѝ са този и този. Така че, нямам против участието, но може такива деца на тоя и оня да ги оставят да вървят по етапния ред на формата, за да не оставят място за съмнения.

Колкото до Марта Вачкова примерно, аз много я харесвам. Но аз почти не съм гледала и не помня баща ѝ и смятам, че тя е природен талант. Харесвам я, защото има комизъм в нея и наистина ми е много любопитна актриса. Но, като се замисля, че има немалко подобни на нейния типажи, които гният в разни провинциални театри и този шанс, който ѝ се даде на нея, никога не са имали..., не мога да не отбележа, че все пак не е съвсем без значение, че и името работи за нея.

# 65
Много добре те разбирам. Но ако пък не споменат, че е дъщеря на Денис, а някой знае, ще каже, ааа тези крият и кроят нещо. Ни така, ни инак. Вярно, че името работи, но в началото. После, след като нямаш нужните качества, няма да прогресираш в дадена област. Пример-децата на Апостол Карамитев. Играха в 1-2 филма малки роли и дотук.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:51 от W

# 66
  • Radnevo
Прехвърлих днес набързо видеата от кастингите, нито един участник не можа да ме накара, да го изслушам докрай. Замислих се,  формата ли се е изчерпал или просто е толкова безпереспективно участието в него, че липсват ярки таланти и гласове?

# 67
  • София
Коя е дъщерята на Денис и Наталия?

# 68
Аз не разбрах прехласването по онова момиче с фамилия Мур. Явно има някакви нови техники в пеенето, за които моите уши са настъпани. Нищо ювелирно и впечатляващо не чух.

# 69

Триото, което пя народна песен. Но не мога да обясня коя точно. С много черна, не дълга коса. Стоеше в ляво. Наше ляво

# 70

Триото, което пя народна песен. Но не мога да обясня коя точно. С много черна, не дълга коса. Стоеше в ляво. Наше ляво

Най-хубавата и лъчезарна от трите. Много ми хареса това момиче - и като пеене, и като визия. Усмихната и с много приятно излъчване

Те и за Марта Вачкова навремето/доста отдавна/ казваха, че е връзкарка. После за Сашо Кадиев. Като имат талант се доказаха, не заради, а въпреки родителите си. Хората ги гледат и харесват. А какво да кажем за Христо Шопов? Мел Гибсън го избра да играе в "Страстите Христови" защото е син на Наум Шопов?!? Голям връзкар, няма що!
Но нищо чудно когато са го избрали за "Вчера" да е имало шушукания за връзкарство. Завистници дал Господ!

+1
Няма лошо да се побутне талантлив човек. Ако е добър, ще си проправи пътя напред. Сещам се за дъщерята на Силвия Кацарова - ами колкото и да я бута майка й, ако не пее заедно с нея, сама никой няма да я покани. Вървят си двете в комплект. Със сина на Ваня Костова беше същата работа - мъкнеше се с нея, но сам никъде не съм го видяла да е участвал, като изпълнител. С дъщерята на Глория май нещата са по същия начин.

# 71
Абсолютно съм съгласна!

Е, България малка. В музикалните среди почти всички се познават. Победителят ще е един, нали? А другите щом пеят добре-защо не!
А като е нечия дъщеря, какво да прави? Да си стои вкъщи ли?

# 72
  • IC 1101,Abell 2029
Аааа,то почнало "Гласът на България".Аз чак сега случайно видях темата.Отдавна не гледам формата,ама чета тук...защото нали все пак надеждата умира последна.Ама от прочетеното досега изглежда надеждата остава за друг сезон,може би някой най-вероятно от далечното бъдеще.Някой се оплака че била празна темата и народът не слуша ли музика.Че какво общо има хубавата музика с "Гласът на България"?Аз поне не виждам нищо общо.Честно казано,трябва да съм мазохист,за да гледам това нещо в сегашният му вариант.

# 73
Аз бях забравила за него, че много лудница напоследък. Ще взема уикенда да наваксам

# 74
Друга тема ли има? 😁

Общи условия

Активация на акаунт