🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 20 967
  • 438
  •   1
Отговори
# 75
И аз се оглеждах снощи, но нека продуцентите да си направят изводи за интереса към предаването.

# 76
  • Варна
Сравнявайки с миналата година, в този сезон участниците сякаш са по - слаби. Дори не ги изслушвам до край. Единици са тези, чийто изпълнения са наистина впечатляващи. Миналата година имаше доста по - силно изразени участници. Може би и затова се опитват този сезон да запълнят съдържанието с други дейности - повече говорене, дълго о тягостно разкриване на лични подробности от живота на участниците,  театралничене от страна на жури и водещи, нови бутони и т.н, но реално не се получава.

# 77
Аз снощи заложих на "Пееш или лъжеш".
Не съжалявам, изненадващо за мен беше забавно и разтоварващо. Пиша "изненадващо", защото Рачков е водещ барабар с Веско, а аз Рачков отдавна го бях отписала, но... ми хареса, развеселиха ме и се забавлявах. Надявам се да запазят и занапред настроението което вкараха.

# 78
  • IC 1101,Abell 2029
Да няма никакъв коментар по време на предаването със сигурност е прецедент.И без това нямаше да разбера че е имало,ако не ми излязоха в youtube някои изпълнения.На едното Лечев първи натисна бутона с думите "Ееее,това не се издържа".Може би е дал предложение за новото мото на предаването,но едва ли подозира колко е прав,защото го издържах няма и минута.На друго изпълнение някаква нещо скимтеше и си рекох "Аз бях до тук тази вечер с това шоу".

# 79
Нямаше нищо интересно снощи, освен последното момиче, което пя Арита Франклин наистина впечатляващо, но там пък беше много грозно със спуснатата завеса. Предполагам, трябваше и ние да се изненадаме от вида на момичето - 15-годишно, пълничко, леко невзрачно, но на мен ми се стори много обидно, все едно - на нищо не прилича, ама чуйте как пее. Доста дразнещ момент беше. После я накараха да изпее песента още веднъж, че да видим и ние. Менторите, както винаги, се хвалеха един друг, правеха се, че не знаят кой е на сцената, Мария, разбира се, като чу някаква чалга, се облещи, все едно чува Бионсе и започна да се превъзнася... абе обичайното.
Ааа, о още едно много тъпо нещо - Графа натисна бутона на Дара на някакво изпълнение, а тя очевидно не харесваше участника, после тя се пресегна и натисна неговия бутон, при което той започна да протестира - ако бях на участника, щеше да ми стане много обидно - менторите не ме искат, а си правят мръсно един на друг като си натискат бутоните, един вид - на ти сега тоя некадърник.

# 80
Колкото и недостатъци да има предаването, колкото и забележки да имам, все пак го предпочитам пред разни гривни и игри. На Гривните си наложих да гледам първия епизод, да видя за какво става дума. Не можах да го изгледам.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 11:29 от W

# 81
Сравнявайки с миналата година, в този сезон участниците сякаш са по - слаби. Дори не ги изслушвам до край. Единици са тези, чийто изпълнения са наистина впечатляващи. Миналата година имаше доста по - силно изразени участници. Може би и затова се опитват този сезон да запълнят съдържанието с други дейности - повече говорене, дълго о тягостно разкриване на лични подробности от живота на участниците,  театралничене от страна на жури и водещи, нови бутони и т.н, но реално не се получава.
Хубаво пълнеж,ама.....става комбинация на гласът на България и море от любов!

# 82
Нямаше нищо интересно снощи, освен последното момиче, което пя Арита Франклин наистина впечатляващо, но там пък беше много грозно със спуснатата завеса. Предполагам, трябваше и ние да се изненадаме от вида на момичето - 15-годишно, пълничко, леко невзрачно, но на мен ми се стори много обидно, все едно - на нищо не прилича, ама чуйте как пее. Доста дразнещ момент беше. После я накараха да изпее песента още веднъж, че да видим и ние. Менторите, както винаги, се хвалеха един друг, правеха се, че не знаят кой е на сцената, Мария, разбира се, като чу някаква чалга, се облещи, все едно чува Бионсе и започна да се превъзнася... абе обичайното.
Ааа, о още едно много тъпо нещо - Графа натисна бутона на Дара на някакво изпълнение, а тя очевидно не харесваше участника, после тя се пресегна и натисна неговия бутон, при което той започна да протестира - ако бях на участника, щеше да ми стане много обидно - менторите не ме искат, а си правят мръсно един на друг като си натискат бутоните, един вид - на ти сега тоя некадърник.
Всъщност си пя много добре участникът. Мария вече се беше обърнала, така че нямаше нужда да се правят на интересни.

# 83
Друга тема ли има? 😁
Няма! Явно нещата са наистина зле! Два часа и половина предаване...без нито един коментар! Друг път, страници сме изписвали! Явно предаването наистина има нужда от почивка!
И от нови ментори,може би!
На тази вялост....да говориш екзалтирано непрекъснато и Лечев да подвиква непрекъснато: Уауууу,тази година,ще е страшно...
Ние зрителите,не сме глупави !

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 17:13 от pgineva

# 84
  • София
Менторите са единият проблем. Протяжните лични истории - вторият. И това, че все драми се търсят. Ако бяха по-разнообразни и свежи истории,  както тази на лекаря от Варна и жена му - музикален терапевт от САЩ, щеше да е ок.

# 85
Какво да коментирам?! Дълги,протяжни визитки,твърде екзалтирани ментори на фона на посредствени изпълнения. Водещите с ужасен,инфантилен  стайлинг. Постна сцена. Скучни песни,на които са платени авторски права,а за нови май пари не се дават(визирам бившият участник,който се оплакваше от списъка с песни,от които бил длъжен да избира,нищо че не са в неговия диапазон).

# 86
  • София
Когато кандидатите или избраните участници са малко, то тогава се запълва времето с лични истории и словесни еквилибристики от менторите.

# 87
  • София
За мен част от "менторите" на моменти нямат дори таланта на някои от участниците, които се явяват. Те ги засенчват тотално.

Има къде по-уникални и завършени гласове от техните.. Ще му дам още малко шанс на предаването да видим, но ако се продължава с това лигавене и проточване, ще се откажа.

# 88
Момичето с Арита Франклин определено засенчи цялото жури, тясна ѝ е тази сцена. Мария пък не спря да припява и да си прави импровизации върху изпълненията на участниците, аз не искам нея да слушам, знам я, че може да пее. Ако искам нея, ще си взема билет за концерт.

# 89
На мен предаването ми е забавно. Има хубави изпълнения, но нищо, което да има смисъл да се коментира. Дара и Мария преиграват на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт