🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 11, тема 1

• 20 963
  • 438
  •   1
Отговори
# 30
Да, нищо впечатляващо нямаше снощи, повече от половината време си гледах филм на телефона, от време на време хвърлях по едно око. Половината беше съдби на кръстопът, бебета се подхвърляха, баби плачат в кадър, патетична музика за фон на тривиални истории, посредствени към жалки изпълнения и смехотворни превъзнасяния от менторите... Не мога да разбера защо не подновят успешния Х фактор, а ни мъчат с този Глас, който вече не могат и от пръстите си да изсмучат.

# 31
По едно време заприлича на седянка пред блока с няколко бири за отскок - абе, вие знаете ли, че трябва да ме уважавате повече, защото станах дядо. А, у, бравос деди. Дай пет и черпи по още една бира за здравето на малкия.
Някакви с нищо невпечатляващи истории, особено оная с родители фабриканти на замразена пица(whaaat?! ) и баба и дето уж "хабер нямаше". Да, бе, те се натоварили целия катун от Търговище и сал бабата не разбрала, че внучката ще ходи на спявка. Whaaat?!
И оная "тьотка" с говорния дефект от Враца, играейки го много разчупена и щурава. Кръчмарска певица и и личеше.
Дара и подшушнаха да и се обърне и о, какво е туй. Така да и пролича разочарованието от вида, а и от възможностите на певачката.
Изобщо тегава работа, някак насила.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 10:07 от Джаста Праста

# 32
  • София
Мислех да дам приоритет на това предаване снощи, но успях да гледам само 5 минути и мигновенно приключих на Игрите…
Освен водещите, трябваше да сменят и журито. На мен лично ми дотегна да гледам само Дара тая година ( в Денсинг старс ми беше предостатъчна), Мария Илиева също се изтърка, да не говорим за Графа.. Има хиляди други талантливи и чаровни музиканти, които да заемат местата им.
Да не говорим за личните драми на участниците, с които ни заливат… На мен ми идват в повече и не са ми интересни.

# 33
  • София
Да ви питам - в 20:00 ли започна вчера предаването или по-рано?

# 34
Да ви питам - в 20:00 ли започна вчера предаването или по-рано?
Около 19: 40 започна

# 35
Аз недоволствах от пълнежа с простотиите на Рачков в Капките, тук от пък пълнежа от лични драми. Хората са го обявили за шоу, не за концерт. Така го разбират, така го правят.
Не зная какво очаквате от водещите. И кому са нужни те и какво водят въобще. И в предишните сезони бяха едни фигуранти. Да има. Зомбори поразчупи малко снощи, но защо му беше въобще да се съгласи да участва. Толкова симпатии събра покрай "Вина" и Капките. Сега май ще бъде само критикуван

# 36
Шоуто трябва да е музикално, а не лични драми на участници и жури. Ако щат, да пускат и смешни участници или да дават повече коментари по изпълненията. Допустими са няколко шеги, ама те го обърнаха на събитие в читалището на село, току се вреди и по някой участник на половин час. А предаване без водещ не съм виждала. Водещият представя участници, коментира с тях преди и след изпълненията и други неща, свързани с предаването. Като толкова не знаят какво да правят, да прегледат чуждестранните сезони и да преписват.

# 37
Аз гледам чат пат испанското LA VOZ на кабелната, по Антена 3 (там ментори са Luis Fonsi, Pablo López, Malú, Antonio Orozco), много често дават лични драми във визитките. И пак се пуска допълнителен шум от публиката, истерично викане нонстоп, откачам от тия работи. Много дразнещо.

# 38
Довечера пускайте в 19.40ч. ,че току  виж може пак по-рано да започнат Joy

# 39
То беше заради старта на Игри на волята, да ги изпреварят.

# 40
Не  е заради ИВ.,ето започваа пак по-рано Simple Smile

# 41

Заради Игри на волята започва по-рано и днес.. да изпреварят конкуренцията..

# 42
Рейтинга на ИВ е по-голям снощи от ГБ. Ако ще и да почнат час по-рано, пак ще е същото. Аз снощи се прехвърлих на ИВ и тази вечер пак тях ще гледам.
Гласът стана скучен. Да си отговорят защо.

# 43
Е то пак има игри. А и просто при сглобяването на епизода са видели, че са по-дълги и ги пускат по-рано, за да свършат навреме. Същото се е случвало няколко пъти с "Кой да знае", в 19.52 почва, а по програма е от 20.00. Режат офтопик плямпането, но пак са по-дълги епизодите от първоначално обявеното.

# 44
Първият участник Дани го помня още от Стар Академи,млад зелен се хвана с Мариела тогава от същото предаване .

Общи условия

Активация на акаунт