Къде сте всички? Не съм пропуснала кой знае колко, което си е хубаво, но уж ви е студено, пък не се разписвате.
Съншайн, закуска е обикновенно - два/дри вида плод; препечени пълнозърнести филиики с масло или пълсночърнести сухари с фъстъчено масло; доматчета; кашкавалче; кисело мляко... може и маслинки, краставички... каквото има и върви заедно. Една голяма чиния с нарязани ми ти работки. Дребен си получава хапки и също харесва обикновенно пълномаслено кисело мляко. Един банан си хапва без проблем.
Продовете са най-вече за закуската. През деня гледам да не ядат много много.
Анамар, много хубава тази снимка и се радвам че сте си прекарали толкова приятно.
Петка, вие вече сняг си имате!
Параход, тази рецепта много ми стана интересна. Може да пробвам с ананас, вместо захар...Хмм
Времето ни е - перфектно! Само навън се шматкаме. Малкият е като тираджия
Търпя си и чакам да премине, периодът му с период!
И вкъщи никога не е подредено, колкото и да се старая, затова вече не се старая толкова 

Мъжът ми днес предложи да започнем да я оставяме за събота примерно при някоя от бабите - за по няколко часа през деня, та да посвикне да не е все залепена за мен, но... обмислям 

Не съм си мила косата 10 дни сигурно,така се заплела,че дано днес не се наложи да я обръсна в банята-стига да заспи дребната за да мога да се изкъпя
Тя си е на мама гербовата марка и това си е. Навън не седи в количката, а и не може да ходи стабилно и е някакво носене, влачене и от този сорт. През деня спи по 2 часа най-много, като сутрин става към 7.30 ч. Вечер пак реве, събужда се често и плаче. Аз си мисля, че е зъби, ама вече не съм много сигурна
Имаме само 4 зъба 

. За това я слагам, когато давам, в шишето със сутрешното мляко, да не се усеща, но все пак и така успява да му промени вкуса
. Т.е. мога да се оправям и zа половината от времето, което ми е нужно в момента(нищо, че съм сама), но просто сама се раzмотавам и удължавам "оправянето". Така че всичко е въпрос на органиzация, времето стига zа много повече неща, от колкото можем да си представим. Един вид е раzтегателно доста