моарейн, да е жива и здрава половинката ти. Гледам хубав празник си е организирал
За неспането и кърменията и т.н. - знаеш, че не си сама, нали? 

Не съм си поставяла за цел да се организирам и не съм се притеснявала от това, че не смогвам със всичко

Но определено разчитам на майка ми, която макар и в слединсултно състояние (инцидента беше преди 4 години), много добре се забавлява с Надя. Оставям ги да си играят за около час и в това време чистя и готвя. После майка е много изморена (не толкова физически, колкото емоциално), защото се опитва да вложи цялата си енергия и внимание в удовлетворяване на неизпълнимите желания на Надя
НО другата седмица имаме панаир и чакам сестра ми, батко и племенницата, а както всяка година сигурно най-неочаквано ще се появи и вуйчо ми
така, че трябва вече да се стегна.Да ви се похваля, мъжа ми ми купи хлебопекарна
Първите ми два опита бяха несполучливи, но от седмица много се гордея с инстинския хляб, който ядем (ядат) вкъщи. Аз много рядко си го позволявам, че още диетувам 
.

.Като Монк е пипа всичко поотделно.В момента сме със сополи и малко кашляме.На 27 сме на ваксина за Морбили,Паротит и Рубеола.Дано дотогава да ни мине.

Така обаче ми е по-добре отколкото да имам прекалено много свободно време, защото това ме мобилизира да свърша повече неща.
за Джи.
Еййй, децата ми няма да zнаят какво е сняг, поне малката 
Не мога да се стърпя, щот´нали не съм от можещите, та се гордея с моя милост сега 
А толкова уютно говориш.....п.ст. пишеш