Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 10 809
  • 230
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от  мен в  новата тема !   bouquet
Лято , кажи нещо повечко за срещата си ? Май нещо тръпка усещам а Rolling Eyes
Алма.... такъв  luvbed ти пожелавам винаги ....
  bouquet

# 16
Незнам какво повече да разкажа.
Отвеяна съм, мисля за него Rolling Eyes, но това е, понеже наистина беше много приятно всичко, което се случи през тези няколко часа. Надявам се на продължение скоро, би било хубаво Heart Eyes

# 17
Незнам какво повече да разкажа.
Отвеяна съм, мисля за него Rolling Eyes, но това е, понеже наистина беше много приятно всичко, което се случи през тези няколко часа. Надявам се на продължение скоро, би било хубаво Heart Eyes
Щом имаш такива трепети .... Embarassed Нека  нека .... да  знаеш 100% ще има и  по-хубаво продължение !!!  bowuu Peace

# 18
Стелс,мерси за пожелането.Надявам се да се сбъдне.липсваше ми много това последните 2 месеца.Сега съм се запалила да ходя на индийски танци.Ще видим до къде ще стигна и там,но ме голям мерак.Първия час е в края на месеца.Нямам търпение вече Party

# 19
Здрасти!
Зверски ми се спи... Снощи бях на концерт до 1 и 30 и сутринта светът ми беше черен Shocked

# 20
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
ДобрЮтро!  Hug

Ето ви 1 снимка на моя дзвер на котвата в Созопол:

П.п. Не съм го снимала аз, аз само гледах как го снимат!  Mr. Green

Айде лек ден за сега и много положителни емоции!   bouquet

# 21
Добро утро момичета!   bouquet
Мен още от  днес ме тресе училищна треска .... Whistling
Моето  гардже утре  е Първокласник - май - аз се шашкам повече от  него!   Rolling Eyes Confused

# 22
О, разбирам те много добре Peace
Има цяла година до тогава, но и аз вече се притеснявам от първолашките преживявяния Peace

# 23
Не съм , този твой юнак е голям хубавец! Жив и здрав да ти е!

Stels, мен училището винаги много ме е развълнувало, представям си, как ще се чувствам, когато малката порасне Simple Smile 100% ще се нарева на тържеството!

Лято, на кого на концерт беше, разказвай по щедро!

Манди, и аз се отдръпнах от много приятелки заради БНДто и сега съжалявам мнооого, но с времето ще гледам да си поправя грешките, ако момичетата ми дадат възможност!

# 24
Здравейте!
Повече от прекрасно почва новата тема Heart Eyes
Моя юнак утре започва детска градина.Притеснено ми е защото децата са нови ,госпожите също а и  детската./само да уточня до сега ходи на градина в Чирпан при майка ми/
Ами лек и усмихнат ден на всички.

# 25
Здравейте!
Повече от прекрасно почва новата тема Heart Eyes
Моя юнак утре започва детска градина.Притеснено ми е защото децата са нови ,госпожите също а и  детската./само да уточня до сега ходи на градина в Чирпан при майка ми/
Ами лек и усмихнат ден на всички.
И ние имахме подобна ситуация -  сменихме 2 градини ... Дано  детенце  бързо се адаптира  с новите другарчета !   bouquet

# 26
Не съм, много ти е хубаво зверчето Grinning колкото е хубав,толкова да те слушка.

И при нас утре е първия учебен ден.От утре е на ясла и имам една голяма нервна топка в корема. Толкова исках малко почивка от него,а сега ми е криво че го пускам.какво ми става не е ясно.явно кризата на "средната възраст" ме хваща по-рано. Laughing

# 27
Алма , успокой се ...сама ще  се увериш че е по-добре така!  Peace Само пожелавам да не се разболява  детенце.!   bouquet
Наблегнете  на имуностимулантите , че в  градини, ясли , училища бъка от  бактерии и вируси Rolling Eyes

# 28
Изгубих ви дирите  smile3530
Успех на всички първолаци утре, на всички дечица, които тръгват на градина и на ясла. Успех и на вас, момичета, ще се справят децата, не ги подценявайте  Hug
ТО и аз днес бях на първи учебен ден. Започват ми лекциите в университета, а и нали съм редовно, та уж ще се ходи всеки ден. Ама да ви споделя, колегите ми са 91-92 набор  Crazy Днес като ги видях някой от тях, ми те дечица, бе!   Thinking

# 29
Здравейте и от мен!
Много първо- ще си имаме утре!Лек и успешен първи учебен ден за ясленчетата,детско-градинковците и първолаците в училище!  Hug
Не съм, страхотно детенце!

Момичета, стискайте палци, след малко заминаваме на преглед за третата сливица до Плевен.Дано всичко да е наред със слуха и да си въобразявам  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт