Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 11 072
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, хайде да преброим бургазлийките? Пие ми се кафенце.

# 151
Момичета, хайде да преброим бургазлийките? Пие ми се кафенце.
Ти пък намери кога да го кажеш ... Когато съм в отпуск а и не само-  съм близо  до  Бургас ... израснах в  Айтос ! Иначе  родена в Пловдив и  по настощем живуща под Тепетата  Heart Eyes

# 152
Еее, Стелс, използвай циганското лято! Перфектно време за кафенце край морето!

# 153
Еее, Стелс, използвай циганското лято! Перфектно време за кафенце край морето!
Mного обичам моренцето ! Скоро  бях там ....
И какво  стана с преброяването на бургазлийки? А  от Пловдив ??? Май само  от София са повечето мами!  newsm78

# 154
Ох, не ми говорете за моренцееее...Късметлийки!

# 155
Добро утро, момичета!

Благодаря ви много за хубавите пожелания! Да ви се връща!

При мен е много весело, започнахме сесията и не мога да ви опиша, колко много се радвам да си видя колегите! Усещането в университета сред хора, които те уважават, държат на теб и го показват е много приятно! Чак ме хваща яд, че това ни е последният семестър!

Малката е цяла седмица при баща си, но по всичко личи, че майка му я гледа! Приятелки ми звънат да ми кажат, че цяла неделя детето е било в парка с баба му, във вторник сестра ми засече БНДто с мотора няколко пъти по улиците, а вчера му звъннах да го питам, дали са избрали с малката торта за празника, а той ми отвърна, че не бил в София! Много е чаровен Simple Smile))) Ама аз и друго не съм очаквала де!

На рождения ден на малката бяхме на родителска среща в детската градина, на която и той много държеше да присъства... издържа 20 минути и си излезна... Но отново не се впечатлих! След това отидохме на пица тримата и по пътя той спря, за да купи на малката една червена роза, а на мен три кремави Simple Smile После си разделихме сметката и аз си тръгнах, а малката се разстрои, защото искала при мен...

Иначе и в личен план при мен не е скучно, имам си емоционален ангажимент с един прокурор, но най-вероятно ще е кратковременен, но поне ми е забавно и приятно! В състояние съм, в което трябва да се възползвам от всяка тръпка и емоция! Пък то само ще си покаже...

# 156
Мамчо сподели за прокурорчето де, защо мислиш че е кратковременно. Може пък да излезе нещо по-така  newsm51

# 157
Не вярвам, ще изчакам още малко да натрупам впечатления! Иначе е много странен и труден! Но скоро ще ви разкажа Simple Smile

# 158
Поздрави за хубавата тема!
Отдавна не съм писала тук, но и аз съм от стадото.
Щастлива съм, макар че съм притисната от разни неща - изпити, работа, дете, интимна връзка...Ама се справям Simple Smile
Не вярвам, ще изчакам още малко да натрупам впечатления! Иначе е много странен и труден! Но скоро ще ви разкажа Simple Smile
Стискам палци да се получи.
Ти да не би да имаш себе си за нормална и лесна? Simple Smile

# 159
Минавам да ви поздравя.
То тук станало много интересно.Моренца, кафенца,прокурори...
Давайте, момичета, ще чета, че аз скоро няма изгледи да преживея това. Hug

# 160
Яде ми се нещо, но не знам какво....  newsm78

# 161
Ще си търся втора работа ми се струва, за събота и неделя. Така или иначе Ева е с бабите си тогава, а аз стоя, бездействам, депресирам се и лентяйствам сама вкъщи. По-добре хем да изкарам някой лев, хем да ми е ангажиран мозъка с нещо.  Thinking

# 162
Ели, това би било страхотно, стискам палци скоро да си намериш нещо подходящо, за да не са все така празни почивните дни, а и би си подпомогнала бюджета все пак  Hug

# 163
Ели, то в Русе една да намериш е трудно, но ти желая успех  Hug
Днес съм настроена едно...абе, липсва ми мъж в когото да се гушна, пък нямам под ръка  Mr. Green

# 164
Ели, то в Русе една да намериш е трудно, но ти желая успех  Hug
Днес съм настроена едно...абе, липсва ми мъж в когото да се гушна, пък нямам под ръка  Mr. Green
Таня, знам, трудно ще намеря нещо, но ще видим, ще потърся тук-таме.
Ама Танче, намери го тоя мъж, във Франция си все пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт