Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 11 073
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
Добро утрооо!Не сте ме забравили нали? Flutter По-късно ще мина да се отчета и аз.

# 136
Здравейте, може би трябваше първо тука да се представя, преди да пиша по темите. от месец и половина съм сама с бебочето си. за щастие имам подкрепата на родителите си, нищо че живеят в друг град - така че сега снова между 2града, докато поотрасне малката. БНД е в абсолютно 3ти град, което хем ме радва, хем не, но като се има на предвид как се разделихме - след като му казах, че не искам да съм с него вече, получих малко мъжка сила в действие. причините за раздялата ни бяха кризата - която навлезе и в нашето семейство - и се видя, че не е стабилен в главата въобще и желанието му да си покрие главата като щраус и да пие и лейнтяйства, отколкото да се вземе в ръце и да действа. това подплатено с много ревност и скандали за най -малкото през последните няколко месеца - за които аз му казвах, че ще мине кризата, но дотогава ще е минало и прекрасното време на нашата дъщеря да е толкова малко бебоче и реших, че предпочитам да се съсредоточа върху нея. отколкото върху него. сега месец и половина по-късно е звънял 4пъти - 2бяха за зимните му дрехи. не е работил оттогава - "почива" си на планина.лев не съм видяла, но някак си и не очаквам.
това е от мен за сега, лек ден, аз отивам да оправям багаж за заминаване за русе

# 137
Като нова Добре  дошла при нас!   bouquet  Не че се радвам , че редиците ни се попълват  с нови кадри ..... НО все пак се радвам че вземаш правилното за теб и детенце решение !!!!  Hug

Ще се справиш с всичко! Дори и не предполагаш колко си  силна !!   bouquet Hug

# 138
благодаря ти. тук виждам много смели и силни жени. винаги съм смятала жените за по-силни, и тук докато чета последните дни се доказва за ен-ти път.
ще се справя, къде ще ида. и ще се забавлявам докато го правя  Laughing

# 139
Здравейте!

като нова, добре дошла! Както често казвам - тук не е чак толкова лошо, скоро ще се убедиш, а с времето става все по-добре Sunglasses
Аз работя на пълни обороти. Пътешествието от миналата седмица сериозно ми се отрази на служебните задачи и като се върнах ме чакаха една камара неща за правене.  Вече почти наваксах, но съм се ангажирала и с нов, дългосрочен проект, този път е свързано с много пътувания и отсъствия от дома. Добре, че е майка ми, та да има на кого да разчитам за поколението.
В петък съм на поредното парти (пфууу, така са ми писнали) и пак след края на работната седмица, трябва да сложа широката усмивка и да се запознавам с хора и да говоря... по работа Confused
Добрата новина е, че в събота пристига най-близката ми приятелка, ще си направим женска вечер с всичките й подобаващи благинки - вечеря, вино, танци и т.н.
Малкият човек е добре. Сутрин търчим към градината като луди Laughing, което погледнато от страни е доста забавно. Вече не ревнува толкова много от кучето Laughing, след поредните ми дълги обяснения, че е  №1 в моето сърце... голям майтап е тая моя щерка, толкова да ми окупира вниманието значи. А, щях да забравя - наказана е! Дълга история, която включва една неизядена супа и три нейни приятелки, които я чакаха да се присъедини към играта Laughing
Следващият уикенд смятам да се отдадем на селски туризъм с моя съученичка и приятелка и нейното детенце - малко разнообразие. Пък и една трапеза в селски условия никога не е излишна Laughing

Мъжете ги отделям в нов абзац, че ситуацията е традиционно сложна и емоционална. Два броя циркулират в живота ми - една стара любов се бори за челни позиции, но аз съм предубедена и един нов господин, който обаче действа твърде бавно Laughing. Ще видим какво ще се получи в крайна сметка...

# 140
  • Варна.....
Лято, ама ти хич не скучаеш!!!

# 141
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Като нова, добре дошла!   bouquet

Ние днес бяхме за кръв и урина в поликлиниката и си загубихме цялата сутрин там, много бавно става всичко, егати и разтакаването. Иначе докторката го премери въпреки, че се мерихме и август на профилактичния и се оказа, че е отслабнал с 1 кило, а е пораснал с 1 см и сега е 17кг на 113см, което май вече му слиза под нормата, ама какво да се прави като не му се яде на детето. Предполагам, че зимата ще навакса с килограмите, ама все пак малко се притеснявам, че е твърде кльощав, поне ми е красив (пу-пу да не му е уруки).

Лято, поста ти е много готин, радваш ме!  Hug

# 142
Алма, как ше те забравим!Чакаме новинки!

Лято, не е било да чета твой пост и да не се засмея!  Hug

Като нова, добре дошла!  Hug

Мамчо,честито ти пораснално детенце!Щастливо детство и мнооого усмивки!   bouquet

# 143
  • София
М да, де да можеш и аз такъв позитивизъм да излъчвам!

# 144
М да, де да можеш и аз такъв позитивизъм да излъчвам!
казвай Вени какъв е проблема, да ти олекне поне наполовина Hug

# 145
  • София
Немога, четат ме.

# 146
  • София
При мен е доста трудно, нещо не се справям...чета ви и си вдъхвам кураж как вие сте се справили всеки по свой начин...ама нещо при мен куца, дали защото беше толкова скоро...
веднъж да си стъпя на краката, всичко ще наред, сигурна съм Praynig

# 147
jabanka, ще се нареди, не се притеснявай! Няма нищо вечно, даже и нещастието  Laughing Прегръщам те силно!  Hug

Вени,наглост е неговото вече ми се струва...

# 148
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
jabanka, трудно е, но ще се справиш, а после ще си горда със себе си и постигнатото! Имаш прегръдка и подкрепа и от мен!   bouquet

Вени, кофти, дано се оправят нещата!  Hug Хайде и на теб една прегръдка, днес съм щедра!

Аз пък се успокоих, че не е само моето такава кльоща, още 2-3 дечица от нашата група са такива финни, та явно си е нормално. Обаче пък сега ме притеснява да не се разболява защото лежи, а това не е нормално за него, ама ще видим...

Лека вечер на всички и много прегръдки!  HugДнес раздавам и на тези дето нямат нужда в момента, така че взимайте докато има!

# 149
  • София
благодаря ви момичета, вие сте ми опората

Общи условия

Активация на акаунт